- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #30.201
Sat 6 aralıkMaleseff kızlar bu topik aralık sonunda kapanıyor
Bat 26 Aralık
Yaş 28
Dört aydır korunmuyorum sabırsızlık çekiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sat 6 aralıkMaleseff kızlar bu topik aralık sonunda kapanıyor
İnşallah canım benim memelerim ağzıma girecek gibi 10 gündür. Bi de sanki hep ovulasyon döneminde gibi ıslak hissediyorum kendimi. Neden bilmiyorum böyle bir belirti var mı acaba. Dikkatimi çeken şey oldu bi de. İdrar kokum çamaşır suyu gibi.Yil bitmeden bir bebis haberi daha geliyor sanirim insallah koyulasir. Var mi bir belirtin.
Ayyy benim de göğüslerim fena bir hal aldı. Önce sonuktu baya şimdi sisiyorda sisiyoİnşallah canım benim memelerim ağzıma girecek gibi 10 gündür. Bi de sanki hep ovulasyon döneminde gibi ıslak hissediyorum kendimi. Neden bilmiyorum böyle bir belirti var mı acaba. Dikkatimi çeken şey oldu bi de. İdrar kokum çamaşır suyu gibi.
İnşallah belirtidir ya ben çok korkuyorum bu testler kaç kişiyi hayal kırıklığına uğrattıAyyy benim de göğüslerim fena bir hal aldı. Önce sonuktu baya şimdi sisiyorda sisiyo
Bende öyle canım fakat yumurtlamaya yakın bide çatlamadan hiç ara vermeden 5 gün yaptım geçen ay ve oldu fakat kimyasal oldu malesef tanıdığım sadece 1 hafta aralıksız denedi ve hamile kaldı sanırım sperm oranıyla falan da alakalıHayirlisi olsun ben de gun asiri diye okumustum. Reglin bittigi hafta gun asiri olacak sekilde planliyorum.
Amin kuzum amin hepimize inşallahYok yok korkma bende yaşadım geçen ay aynısını
Had hayırlısı canım sağlıcakla nasip etsin Rabbim
31 yaşındayım kuzum evet ilk olacaksen kaç yaşındasın canım ilk bebiş mi olacak inşallahhh
Kuzum bariz görünüyor inşallah öyledirGünaydın kızlar. Aynı testten 2 gün önce yapmıştım çıkmamıştı. 5-6 dakka içinde çektim. Olabilir mi gerçekten . 1.5 yıldır deniyorum ilk defa bi testte görüyorum böyle.bat yarın.
Aminnnnn inşallah bebişimKuzum bariz görünüyor inşallah öyledir
inşallah canım en kısa zamanda :)31 yaşındayım kuzum evet ilk olacak
Ben bir ay denedim negatif görünce bıraktım cok saldım bi ara öncesinde cok kafaya takıyodum diye. Devam ediyorum aldım bidaha inşallah faydası olurCanım benim de öyle oldu kaç kere gayet gelişmiş dedi mesela hiç çatlatma iğnesine gerek duymadı doktor. Demekki bu zamanı bekliyormuş nasip inşallah sen de tez vakitte alırsın haberi. Hiç denemediğin için bi kere deneyebilirsin belki inofolici ilk defa kullanmıştım hemen etki etti
Böyle iyi dr lara denk gelemiyorum en büyük sorunum oBenim de çatlıyordu gelişiyordu garantiye almak içim verdi sanırım
Kuzum yarınki testini bekleyelimAşkım 5-6 dakka içinde çektim çok korkuyorum yanıltırsa diye
yeni topik açalım madem :)Maleseff kızlar bu topik aralık sonunda kapanıyor
kuzum ben görmadım ama kaç gün kaldı adetine
düzenliyorum ay gördüm görgüm sağda :)
lilyrosey tekrarladiniz mi testi
Hepsininde belirti olabilecegini duydum canim hadi insallah kesinlesir hayirli haberini bekliyoruz seninde ne zamandir istiyordun.İnşallah canım benim memelerim ağzıma girecek gibi 10 gündür. Bi de sanki hep ovulasyon döneminde gibi ıslak hissediyorum kendimi. Neden bilmiyorum böyle bir belirti var mı acaba. Dikkatimi çeken şey oldu bi de. İdrar kokum çamaşır suyu gibi.
Olabilir canim ben anlamiyorum acan olursa beni de alin yeni yilda. Hamiş kalmamis olursam gelirim bu ay da belirti olarak tık yok çünkü.yeni topik açalım madem :)
Bugün bat günüm kuzum ama karnım felaket şiş bilmiyorum adet geliyor olabilir beklemedeyim vallaOlabilir canim ben anlamiyorum acan olursa beni de alin yeni yilda. Hamiş kalmamis olursam gelirim bu ay da belirti olarak tık yok çünkü.
Aminnnnn inşallah canım benim 1.5 yıl olacak benimHepsininde belirti olabilecegini duydum canim hadi insallah kesinlesir hayirli haberini bekliyoruz seninde ne zamandir istiyordun.
Canım ben açtım yeni topik. Burda kinkapaniyor. Herkes yine orda toplanalım diye. 2024 hamiş ve hamiş adayları uğurlu topik yaziyoyeni topik açalım madem :)