- 9 Ağustos 2023
- 1.186
- 651
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #30.021
Adet gelmezse diyecektimBenim de yarın çatlamanın 14. Günüm ama geçen ay çatlamanın 19. Günü adet olduğum için temkinli gidiyorum belki hafta sonu yaparım ben de test gelmezse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet gelmezse diyecektimBenim de yarın çatlamanın 14. Günüm ama geçen ay çatlamanın 19. Günü adet olduğum için temkinli gidiyorum belki hafta sonu yaparım ben de test gelmezse
Müjdeli haberler alalım inşallahBenim de yarın çatlamanın 14. Günüm ama geçen ay çatlamanın 19. Günü adet olduğum için temkinli gidiyorum belki hafta sonu yaparım ben de test gelmezse
Amin kuzum inşallah seni de merak ediyorum inşallah çift çizgiyi görürsünMüjdeli haberler alalım inşallah
Bence gerçekten varsa sabah akşam fark etmiyor her türlü çıkıyor 2-3 saat çişini tutup sıvı tüketmeden yapabilirsin istersen tabi seni zorlamak istemem tabiİlk idrarı kaçırdım ya ondan dedim azıcık beklemek daha mı faydalı olur
Pardon 476 sonucuKızlar günaydın adetin beş gün geçmesi beşinci gün kan değeri beta 467 iyimi bir yakinimin sonucu sizce iyimi bir ay önce dış gebelik oldu düşürdü bu ay yine hamile kaldı adeti beş gün geçti bugün sonucu 467 çıkmış iyimi
Önemli olan iki günde bir ikiye katlanması canım gebeliğini 7 ile öğrenip sağlıla devam edenler varPardon 476 sonucu
Merhaba beni de ekler misnz.EVETTT SEVGİLİ HANIMLAR -EKİM-KASIM-ARALIK TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı ÖZELDEN GÖNDERİRSENİZ hemen ekleyebilirim
Ben yaptm iki gebeligimden de onceki ay yapmistm. Ama ben de yogub enfeksiyon cardi. Sanrm onu atiyordm temzlenince de gebelk oluyordu. Ama yumrtaliklara faydasi oldugunu dusunmuyorm. Ben de kuruluk yapti ama adet dongumu degistrmemisti.Arkadaşlar merhaba soğan kürü hakkında bilgisi olan var mı yani benim reglim düzenli olur herhangi bir kist vs vs gibi bir durumum da yok gebelik için soğan kürü denemek istiyorum ama korkuyorum da biraz bilgisi olan yada soğan kürü yapıp gebe kalan var mı
Çok geçmiş olsun başınız sağolsun ben sizi anneler topiğinde görüyordum çok üzüldüm Allah dayanma gücü versin neden kaybettiniz acaba özel değilse tabi.Merhaba beni de ekler misnz.
Sat 20 kasim
Bat 20 aralik
14 ekimde 5 aylik gebeligim sonlandi daha cok yeni topigin sans getirir insallh
Canım benim sat 02/12 bat 30/12 beni de eklermisinEVETTT SEVGİLİ HANIMLAR -EKİM-KASIM-ARALIK TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı ÖZELDEN GÖNDERİRSENİZ hemen ekleyebilirim
bilemiyorum yaaa enfeksiyon var falan demedi doktor baktılar tahlillerime falan adetimde düzenlidir bilmiyorum denesem mi denemesem miBen yaptm iki gebeligimden de onceki ay yapmistm. Ama ben de yogub enfeksiyon cardi. Sanrm onu atiyordm temzlenince de gebelk oluyordu. Ama yumrtaliklara faydasi oldugunu dusunmuyorm. Ben de kuruluk yapti ama adet dongumu degistrmemisti.
Bana belli olmaz yapıveririm battı balık yan gider ahhaha yaparsam sonucu muhakkak atarım :)Bence gerçekten varsa sabah akşam fark etmiyor her türlü çıkıyor 2-3 saat çişini tutup sıvı tüketmeden yapabilirsin istersen tabi seni zorlamak istemem tabi
yok canım varsa silikte olsa çıkar bence ilk idrara çok takılma biraz az sıvı alıp yapaiblirsinİlk idrarı kaçırdım ya ondan dedim azıcık beklemek daha mı faydalı olur
Canım istemiyorsa kendini zorlama hiç karşılıklı olacak bir şey bukızlar 8 i yumurtlama dün ilişki oldu ama eşim geri çekildi ( çok sinir oldum yaa demek sen istemiyorsun dedim kızdımm çocuk yapalım deyip bana böyle yaptı ee adam istemiyor demek ben istiyorum sanırım nasıl olcak bu iş ben anlamadım erkek istemezse nsıl hamile kalcaz ya
Ne demek kuzum hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri ve en yakınlarımıza dahi belli etmiyoruz aklımızdan geçenleri anca burası var işte hayırlısı olsun hepimizin hakkındaKizzzz lafı miii olur hiç. Burda böyle içten muhabbetler destek olmak insanı kuş gibi yapiyo. Hafifliyo. İnşallah senden de hayırlı haberler alırız.