- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #30.001
Yok balim gemileri yakmadim da oyle degisik hisler iste. Bekledikce heyecanlaniyorum.Hemen yakma gemileri öyle daha hamile kalıncaz bu ay dur bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok balim gemileri yakmadim da oyle degisik hisler iste. Bekledikce heyecanlaniyorum.Hemen yakma gemileri öyle daha hamile kalıncaz bu ay dur bakalım
Bende öyleyim kuzum haberleşiriz yine yazarız birbirimizeÖzlerim valla yalan yok alışıyo insan yani ben öyleyim
Kıyamam canım inşallah hayırlısıyla alırsın güzel haberiYok balim gemileri yakmadim da oyle degisik hisler iste. Bekledikce heyecanlaniyorum.
Insallah hep birlikte alalim kuzumKıyamam canım inşallah hayırlısıyla alırsın güzel haberi
Hamilelik güzel gidiyor şükür ilk 3 aylık zorlu kısmı atlatabildim isim çok yoğun sadece şu ara onun büyük stresi var inşallah etkilenmiyordurİnşallah kuzum teşekkür ederim senin nasıl gidiyor
İnşallah canım son negatifden sonra gecikme olsada yapmam resmen testten korkar oldumİnşallah canımm teşekkür ederim, hepimiz kavuşalımyakın zamanda
Haklısın canım insan üzilüyor ister istemez, stres oluyor. Bekleyebiliyorsan beklemek en iyisi, inşallah testini tekrarladığında bebişin sana göz kırpar
Dimi kız bende ilk başta gördüm ama kimse demiyince ben yanıldım heralde dedim. Canım bende birşeyler gördüm ya lilyroseyYaa heveslendirmek istemiyorum ama sanki var gibi
Test çok dalgalı göründüğü için emin olamıyorum ama inşallah pozitif görürsün canım 2 gün sonra
Hadi inşallah güzel haberlerimiz olsunÇok sevindim kuzum inan çok mutlu oldum senin adına bende eylülde çektirdim hsg sol kapalı sağ açık çıktı bakalım beklemedeyiö
Etmez miyim Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin hiç birimizin kucağını boş bırakmasınGayet iyi canim bizede dua et
İnşallah böyle güzelce ilerler çok korkuyorum vallaMuhtesemmmmm ayyy çok sevindim...
canım günaydın, dün saat 15:00 gibi sancım başladı yakında tıp merkezi var oraya gittim. doktor bana dış gebelik gibi duruyor acil eğitim araştırma hastanesine gitmen lazım ameliyata alabilirler dedi korkuttu beni. devlet hastanesine gittim doktor hemen bhcg istedi dış gebelik gibi değil sanki kimyasal sonuçları görelim önce dedi bhcg 159 çıktı bu seferde (211-199-159) kimyasal bu düşük yapıyosun 2 gün sonra tekrar gel kanda takip edelim dedi.Emin olursun hem
Bilmediğin bişeyi yapmamak lazım aslında yaa hiç bulaşmayım ben en iyisiBir kere yaptım döngümü bozdu sonra bıraktım canım ama kimisine de çok iyi geliyor o ay hamile kalıyor o yüzden bünyeden bünyeye değişiyor
Cinsiyet belli oldu mu hatırlamıyorum ben uzun süredir girmiyorum ya Allahım kolaylık versin kuzum dikkat et kendineHamilelik güzel gidiyor şükür ilk 3 aylık zorlu kısmı atlatabildim isim çok yoğun sadece şu ara onun büyük stresi var inşallah etkilenmiyordur
Kizzzz lafı miii olur hiç. Burda böyle içten muhabbetler destek olmak insanı kuş gibi yapiyo. Hafifliyo. İnşallah senden de hayırlı haberler alırız.Hadi bakalım ya nasip.. bugün ve yarın olmazsam gecikmeye girmiş oluyorum, bu defa kaset test patlatırım artık. Hanımlar çok teşekkür ederim, bu süreçte insan çok yakınları ile bile böyle şeyleri paylaşamıyor ancak sizlerin desteği beni çok mutlu etti. Sağolun
Fatmaben haticemm42 Candy7777
O kadar haklısın ki kuzum ne desem bilemedimİnşallah canım son negatifden sonra gecikme olsada yapmam resmen testten korkar oldum
Evet evet inşallah doğru görüyoruzdurDimi kız bende ilk başta gördüm ama kimse demiyince ben yanıldım heralde dedim. Canım bende birşeyler gördüm ya lilyrosey
Evet evet oğluşum olacak inşallah amiin canım çok teşekkür ederimCinsiyet belli oldu mu hatırlamıyorum ben uzun süredir girmiyorum ya Allahım kolaylık versin kuzum dikkat et kendine
Canım yeni testini merakla bekliyorum ne zaman yapmayı düşünüyorsunHadi bakalım ya nasip.. bugün ve yarın olmazsam gecikmeye girmiş oluyorum, bu defa kaset test patlatırım artık. Hanımlar çok teşekkür ederim, bu süreçte insan çok yakınları ile bile böyle şeyleri paylaşamıyor ancak sizlerin desteği beni çok mutlu etti. Sağolun
Fatmaben haticemm42 Candy7777
Geçmiş olsun canımcanım günaydın, dün saat 15:00 gibi sancım başladı yakında tıp merkezi var oraya gittim. doktor bana dış gebelik gibi duruyor acil eğitim araştırma hastanesine gitmen lazım ameliyata alabilirler dedi korkuttu beni. devlet hastanesine gittim doktor hemen bhcg istedi dış gebelik gibi değil sanki kimyasal sonuçları görelim önce dedi bhcg 159 çıktı bu seferde (211-199-159) kimyasal bu düşük yapıyosun 2 gün sonra tekrar gel kanda takip edelim dedi.
Bugün ve yarın regl olmazsam gecikmeye giriyorum. Dolayısıyla cuma yapayım dedim, sen ne önerirsin kuzum?Canım yeni testini merakla bekliyorum ne zaman yapmayı düşünüyorsun
Allah yardımcın olsun, kolaylıkla atlat inşallah. Her şey güzel olacak sen iyi ol yeter kicanım günaydın, dün saat 15:00 gibi sancım başladı yakında tıp merkezi var oraya gittim. doktor bana dış gebelik gibi duruyor acil eğitim araştırma hastanesine gitmen lazım ameliyata alabilirler dedi korkuttu beni. devlet hastanesine gittim doktor hemen bhcg istedi dış gebelik gibi değil sanki kimyasal sonuçları görelim önce dedi bhcg 159 çıktı bu seferde (211-199-159) kimyasal bu düşük yapıyosun 2 gün sonra tekrar gel kanda takip edelim dedi.
Benim de yarın çatlamanın 14. Günüm ama geçen ay çatlamanın 19. Günü adet olduğum için temkinli gidiyorum belki hafta sonu yaparım ben de test gelmezseBugün ve yarın regl olmazsam gecikmeye giriyorum. Dolayısıyla cuma yapayım dedim, sen ne önerirsin kuzum?