💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum benim de Ankara şehir hastanesinde amh değerime baktırmıştım referans değeri 0,262-9.45 arası her hastanenin farklı oluyor
Peki sonucu neye göre değerlendiricez canım ya ben yıllar önce 1,12 ydi çok düşmüştür diye düşünüyordum şimdiki sonuç daha yüksek çıktı anlamadım

Aaa o hormonu ben de hiç duymadım kuzum şimdi baktım internetten aslında doğurganlık üzerinde baya etkiliymiş ben de 3 defa hormon testi verdim hiç buna bakılmadı. Doktor ne derse ona göre bir yol çizersin bebeğim hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻 eski tahlillerime baktım ben 6 sene önce roaccutan tedavisi gördüm orda her ay kan tahlili veriyordum düzenli hormonlarım da bakılıyordu orda ölçüldü mü diye baktım yok hiç bakılmamış
Evet kuzum ya arattığımda direkt gebeliği engeller yazıyor 😌
Birçok kişi bilmiyormuş bile bu hormonu, bakılmamış çünkü diğer kızlarada, bu kadar önemli birşeyse neden bakılmıyor anlamıyorum 🤦🏻‍♀️
Yüzde tüylenme ve sivilcelenme de yapıyormuş kuzum benimde son zamanlarda vardı bu sorunum meğer hormonal bir durummuş, yumurta kalitesini de etkileyen bir hormonmuş işte

O biri benim işte 🤣🤣 0.65 çıktı devlette ama özelde 2.14 çıktı özelde verdiğim doğruymuş. Bak devlettekini atıyım referans aralığı labdan laba değişiyor ona çok takılma
Ay benimde özelde düşüktü yaa 😂 devlet yanlışında ki dur atayım bir bakarmışın benim sonuca

Eklentiler

• F6729035-BE4C-4911-8F67-3AC42E6B70A6.png
    F6729035-BE4C-4911-8F67-3AC42E6B70A6.png
    54,4 KB · Görüntüleme: 30
  • 3E716F20-D3CD-43EF-BDF2-637483370383.png
    3E716F20-D3CD-43EF-BDF2-637483370383.png
    31,5 KB · Görüntüleme: 28
Ay benimde özelde düşüktü yaa 😂 devlet yanlışında ki dur atayım bir bakarmışın benim sonuca
Neye kime inanacağımızı şaşırdık ya 😂
Kuzum özellerde düşük çıkardıklarını duymuştum yani çoğu kişi özelde düşük çıktı devlette normal çıktı yazmıştı ben özel hastanede değil de özel bi laboratuvarda verdim devlette düşük çıkınca doktor o labın adını verdi bana işinde en iyisi dedi hatta o labın sonucunu aldı bizim laba yollayacağız neden yanlış çıkıyor araştırılacak dedi birkaç kişi daha kağıt bırakmıştı 🤦🏻‍♀️
senin sonuçlarında çok şükür iyi çıkmış devletteki sonucun doğrudur inşallah özel bi labda tekrarlarsın olmadı 🤗

Neye kime inanacağımızı şaşırdık ya 😂
Kuzum özellerde düşük çıkardıklarını duymuştum yani çoğu kişi özelde düşük çıktı devlette normal çıktı yazmıştı ben özel hastanede değil de özel bi laboratuvarda verdim devlette düşük çıkınca doktor o labın adını verdi bana işinde en iyisi dedi hatta o labın sonucunu aldı bizim laba yollayacağız neden yanlış çıkıyor araştırılacak dedi birkaç kişi daha kağıt bırakmıştı 🤦🏻‍♀️
senin sonuçlarında çok şükür iyi çıkmış devletteki sonucun doğrudur inşallah özel bi labda tekrarlarsın olmadı 🤗
Ah inşallah valla bir yere daha yaptırmak lazım galba ama çok sevindim bu sonuçlara 🥰

İnsanlar gebelik planlıyorlar ve planladkları gibi de gebe kalıyorlar veya kendinden emince şu ay planlıyorum diyorlar ve öyle de yapıyorlar. Şaşırıyorum. 1 sene 4 aydır denemeye devam. Ancak hiç gebelik oluşmadı. Çok üzülüyorum. Kafama takmayayım diyorum ama ister istemez takıyorum. Hastane ortamından nefret ediyorum sadrce hormon testi yaptırdım değerlerim güzel çıktı..buraya test sonucumu atacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum veya beta değerlerimi :) hamile arkadaşlarımın bana dua etmesini istiyorum buna gerçekten ihtiyacım var.

selam kizçelerim.. nasilsiniz.. hamile olan arkadaşlari tebrik ediyorum darisi basımıza..

Canlar 13.gün öglen pik gördüm aksam 20.de çatlama gördüm.. ovü yumurtlama gordukten 7,8,9 günlerinde progesteron degerime baktirdim 8.günü 1.15 çıktı 😪 yani yumurtam sağlıklı degildi belkide ölece parcalanip gitti

Bundan sonra pik gordugumde yumurtam saglikli drgilmi diye ayni gün gidip estradiol hormonuna baktircam ovü testindeki çatlama malesef gercegi yansitmiyor.. bilemiyruz iste saglikli degilmis diye .. lh hormonuna gore isliyor soncta obü testleri..

en ilginç olan şey ise yumurtlamanin 10.günü bugün regli oldum😥 4 gün erken oldum benim gibi olan varrmı yumurtlamadan 14.günü bekliyruz hep rrgliyi ama benim neden öle olmadı.. baska bir sıkıntı olabilirmi kizcelerim

Birde hayit tohumu çayı kullanan varmi aranizda?

Kızlar yeni test aldım dün denemek için yapayım dedim kuruma vermedi laboquik 50 tane. Predictor aldım 12lisinden önce aldıklarımda kuruma çizgisi gördüğüm oldu. Bi de surelab var her seferinde kuruma veriyor. Ben de yeni testleri de deneyeyim diye bu sabah tekrar işe gitmeden test yaptım üçünü de aynı idrarla eve geldiğimde üçünde de kuruma vardı.. bugün dpo 8. Efektsiz bunlar biraz karanlıkta çektim ama aydınlıkta daha belli
Ben 1 senedir hep laboquick kullanıyorum asla kuruma cizgisi yapmadi bnde

Peki sonucu neye göre değerlendiricez canım ya ben yıllar önce 1,12 ydi çok düşmüştür diye düşünüyordum şimdiki sonuç daha yüksek çıktı anlamadım
Doktora gittiğinde Ultrasonda folikül sayımı yaptır kuşum ben de doktor yapınca öğrendim yumurtalarımı saydı tek tek amh kaçtı dedi 2.88 dedim tamam uyumlu dedi

Evet kuzum ya arattığımda direkt gebeliği engeller yazıyor 😌
Birçok kişi bilmiyormuş bile bu hormonu, bakılmamış çünkü diğer kızlarada, bu kadar önemli birşeyse neden bakılmıyor anlamıyorum 🤦🏻‍♀️
Yüzde tüylenme ve sivilcelenme de yapıyormuş kuzum benimde son zamanlarda vardı bu sorunum meğer hormonal bir durummuş, yumurta kalitesini de etkileyen bir hormonmuş işte
Bir an önce düzelir inşallah kuzum 🙏🏻🥰

Gunaydin kuzum. Arka arkaya 2 ay yerlesme düşüşü yasadim. Ikisinde de test dususun ertesi gununde pozitiflesti😊 yani bugun eger yerlesme dususu yasadiysan yarin ya da en gec bir sonraki gunun testinde pozitifi gormeye hazir ol🥰🥰 ama uygulama bana yazmamisti implantasyon dususu diye ikisinde de. Ani dususten kendim oyle oldugunu dusunmustum ama dogru da cikti
Kaçıncı gün yerleşme düşüşü oldu sizde acaba bide düşüş sonrası kaça çıktı

selam kizçelerim.. nasilsiniz.. hamile olan arkadaşlari tebrik ediyorum darisi basımıza..

Canlar 13.gün öglen pik gördüm aksam 20.de çatlama gördüm.. ovü yumurtlama gordukten 7,8,9 günlerinde progesteron degerime baktirdim 8.günü 1.15 çıktı 😪 yani yumurtam sağlıklı degildi belkide ölece parcalanip gitti

Bundan sonra pik gordugumde yumurtam saglikli drgilmi diye ayni gün gidip estradiol hormonuna ovü testindeki çatlama malesef gercegi yansitmiyor.. bilemiyruz iste saglikli degilmis diye .. lh hormonuna gore isliyor soncta obü testleri..

en ilginç olan şey ise yumurtlamanin 10.günü bugün regli oldum😥 4 gün erken oldum benim gibi olan varrmı yumurtlamadan 14.günü bekliyruz hep rrgliyi ama benim neden öle olmadı.. baska bir sıkıntı olabilirmi kizcelerim

Birde hayit tohumu çayı kullanan varmi aranizda?
pik günü yaptıracağın hormonun kaç olması gerekiyormuş ne anlıyoruz onunla canjm

Kuzum dhea so4 diye birşey bende ilk defa karşılaştım bu hormonla daha önce 1 kere bakılmış ama o son doktor kontrolümdü ben ara vermiştim sonucu bile göstermemiştim gidip. Şimdi çok yüksek çıkmış ilacı varmış evet korunmak gerekiyormuş o ilacı kullanırken 3 aylık bir tedavi oluyormuş, hiç beklemek istemiyorum ama aşılamanın tutma ihtimalini olumsuz etkilerse mecbur kullanıcam ilaç bir doktorla daha görüşüp karar vercem bebeğim 🤗
Canim daha once kortizonlu bir ilac igne vs kullandin mi sivilce hapi kas gevsetici veya astim ilaclarinin icinde olabiliyor. Eger kullandiysan bobrek ustu bezlerini bozabiliyormus kortizon ve dhea hormonunu yukseltmis olabilir.

X