- 14 Haziran 2023
- 6.287
- 5.017
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #28.921
Merhaba kızlar birşey görebileniniz varmı yumurtlama takibi yapmadım bilmiyorum tahmini adete 4-5 gün var. İlk idrar değil gün içinde yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi mi haberleşelim tabikiiii bide aynı gün doğuralım ohhhKizzzzz biz seninle aynı gün gebe kalmışız haberleselim seninle
Senin durumun ne bilmiyorum canım. Sen nasıl ilerlemen gerekiyorsa öyle yap insllah. Benim de bugün hafif lekelenme geldi azcik. O kafama takıldı ya. İnşallah bir daha gelmez. Sorunsuz 3 ayı geçirmek istiyorumAaa iyi olduğu bildiğim bunu teşekkür ederim kuzum. Bende asıl kendi doktoruma randevu alamadım daha başka bi doktora gittim pazar günü testi tekrarlicaz corasprin başla hemen dedi kalp atışından sonra da göbekten iğneye geçecekmişiz. Ama kendi doktoruma görünmeden kullanmaya başlayayım mı bilemiyorum
Allah Razı olsun isteyen herkese nasip etsinYaa cok sevindim allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh ❤❤❤
Ben nasise ssvd yapcam bu sefer kararlıyım rabbim de nasip ederse.Vallahi mi haberleşelim tabikiiii bide aynı gün doğuralım ohhh
Hiç kötü düşünme gelmez inşallah gelirse de doktora git progestan veriyor canımSenin durumun ne bilmiyorum canım. Sen nasıl ilerlemen gerekiyorsa öyle yap insllah. Benim de bugün hafif lekelenme geldi azcik. O kafama takıldı ya. İnşallah bir daha gelmez. Sorunsuz 3 ayı geçirmek istiyorum
İnşallah kuzucumBen nasise ssvd yapcam bu sefer kararlıyım rabbim de nasip ederse.
Çatlamanın ertesi gününden başlayorsun saymaya kuzumşuan
hiç bi belirtim yok canım 28 kasım da yapmıştım test negatif çıktı olsa çıkardı diye düşünüyorum üstüne 14 günü pik gördüğümüz günden itibaren mi sayıyoruz çatlamanın üstüne mi kuzum
Yediğimiz, içtiğimiz ,kullandığımız pedler, havadan bile etkilendik eskiden domates, salatanın kokusu evi kokuturdu şimdi nerde kokuları yokHayır önceden yumurta takip yokmuş çatlama falan da bilmezlermiş peşi peşine kucaklarına alırlarmış çocukları noldu da böyle zor oldu bu iş
inan bende anlamıyorum fazla araştırmak işi mi zorlaştırıyor aceba bilemedim ki :) :)Hayır önceden yumurta takip yokmuş çatlama falan da bilmezlermiş peşi peşine kucaklarına alırlarmış çocukları noldu da böyle zor oldu bu iş
Yediğimiz, içtiğimiz ,kullandığımız pedler, havadan bile etkilendik eskiden domates, salatanın kokusu evi kokuturdu şimdi nerde kokuları yok
Haklısınız valla hanımlar. Bence hem gereksiz bilinç gereksiz stres yaratıyor hem de tüm doğal düzenimiz alt üst olduinan bende anlamıyorum fazla araştırmak işi mi zorlaştırıyor aceba bilemedim ki :) :)
Kuzum ben göremedim ama daha 4 5 gün var diyorsun belki de çıkmadı iki gün sonra bida yapEki Görüntüle 3344348 Eki Görüntüle 3344350
Merhaba kızlar birşey görebileniniz varmı yumurtlama takibi yapmadım bilmiyorum tahmini adete 4-5 gün var. İlk idrar değil gün içinde yaptım
Kuzum gittim hiçbir sorun yok dedi aşılama deneyelim istersen dedi ama şu yüksek çıkan değerimi sordum yumurta kalitesini etkileyebilir dedi, dedim aşılamada olumsuzluk olur mu oladabilir olmayadabilir dedi net birşey söylemedi o yüzden kararsızım. 3 ay doğum kontrol hapı kullanabiliriz garanti olsun beklerim dersen dedi yine kafamdaki soru işaretleriyle kaldım yani bebeğimAh inşallah kuzum sen neler yapıyorsun doktora gittin mi bida
Kisti yok ediyor diye biliyorum bende ilk defa duydumSoğan kürü kiminde kist yapıyor diyolar. Değerler normal ama gebelik yok ise soğan kürü denenmeli mi bilgisi olan var mı
Çok iyi yapmışın canım inşallah güzel gelir sonuçlarında ama tamin eksikliklerin varsa da giderirsin en azındanCanımm çok teşekkür ederim yok valla yine adet oldum bende herşeye baktırayım dedim vitaminlerede baktırıcam bakalım pik olup çatlayıp tutmaması garip, vitamin eksikliğinden olabilir mi bilemiyorum yada yaştan dolayı belkide yumurtalar genç değil tabi
Eksiklik çıkmasın tabi ama bu seferde niye olmuyo diye delleniyor insanÇok iyi yapmışın canım inşallah güzel gelir sonuçlarında ama tamin eksikliklerin varsa da giderirsin en azından
Güzel şeyler düşün hem ne varmış yaşında, sende yumoşlarında gencecik
Seni en iyi ben anlarımEksiklik çıkmasın tabi ama bu seferde niye olmuyo diye delleniyor insan
Sen hangi aşamadasın şuan canım ay evet benim bir tanıdığımın çocuğu olmuyordu çok doktor gezdi sonra rahminde perde mi öle bişey varmış düzeltmişler şuan 3 tane oldu hep hamile kalabildi , bende soruyorum doktorlara rahimde mi bişey var normal mi diye iki doktor baktı profesör anlarlar heraldeSeni en iyi ben anlarım
Gerçekten sebebi olması olmamasından daha iyi en azından bir sorun varsa düzeltmek için uğraşılır sebepsiz denilince insan ne yapacağını şaşırıyor
Daha fazla bekletmeden bulsun bizi bebişlerimiz inşallah