- 15 Aralık 2013
- 15.519
- 35.619
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #28.301
Kaçıncı günün canımBenim sabah aşırı silikti zor görüyordum akşam yaptım baya koyulaşmış şok oldum sabah yaptığım buydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı günün canımBenim sabah aşırı silikti zor görüyordum akşam yaptım baya koyulaşmış şok oldum sabah yaptığım buydu
Geçen ay 15 gün geciktim ondan önce 3 gün erken oldum 2 ay düzensiz oldu boş gebeliğim de de öyle olmuştu ordan bir umut dolmuştum ama sanırım olduu yineEvet bu baya silik ama akşam yaptıklarında çok net canım bugündü galiba senin bat demekki hızlı yükselmiş değerin
O kadar çok sevindim ki Allahım inanamıyorum kuzum haber ver bana lütfenKuzummmm galiba rabbim nasip etti kan verdim çıkmasını bekliyorum bir yandan korkuyorum
Tahminime göre 1 gün gecikmem varKaçıncı günün canım
Darısını tüm bekleyenlere çok uğraştım çok sabrettim en yakın zamanda sizlere de nasip etsin rabbim dualarımdasınız haber veririm tabikiO kadar çok sevindim ki Allahım inanamıyorum kuzum haber ver bana lütfen
Kaç saat olsunlar vereli ne zaman çıkıcakkTahminime göre 1 gün gecikmem var
Nenyaptın ne eeetinnnn anlat çabukDarısını tüm bekleyenlere çok uğraştım çok sabrettim en yakın zamanda sizlere de nasip etsin rabbim dualarımdasınız haber veririm tabiki
Daha 1 saat oldu 2 saatte çıkar dedi sisteme bakıp duruyorum hala çıkmamışKaç saat olsunlar vereli ne zaman çıkıcakk
Canımmm koyulaşmış yaKızlarrrrr var diyin lütfen hatalı olmasın testtt Zumruduanka96 diğer kızlarrr
Hadi güzel haberler verDaha 1 saat oldu 2 saatte çıkar dedi sisteme bakıp duruyorum hala çıkmamış
Ayyy hadi inşallahhh sonucunu bize de bildirYeni yaptım üsttekini kana gidicem şimdi
Offf beklemek nsl zor ama o sonucu alınca inşallah yüregin rahatlayacak allah sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin sağlıkla gelsinDaha 1 saat oldu 2 saatte çıkar dedi sisteme bakıp duruyorum hala çıkmamış
Gerçekten hiçbir şey yapmadım ev telaşındaydık düğünler nişanlar derken hep koşturmadaydım bir ara baya akıntım oldu o gün ve ertesi gün ilişki yaptım sonra olmadı hatta umudum sıfırdı yani gittim ovülasyon aldım önümüzde ki ay yaparım diye 2 ay düzensiz olduğum için yumurtlamayı takip ederim dedim birde arkadaşların elinde kalan fameralar vardı onları yollayıp kullanmaya başlıcaktım birde soğan kürü yapacaktım hazır bekliyordum yani geçen ay bunları yaptım her gün 11 isim azam duası okudum hacet namazı kıldım tevessül duasını okudum Allah'tan istedim Allah'ım Kasım ayı bitmeden hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip senin kapına geldim beni kapından geri çevirme sen en hayırlısını bilensin diye dua ettimNenyaptın ne eeetinnnn anlat çabuk
Daha çok yeniiiiHadi güzel haberler ver
Çıtkı canım daha çok yeniOfff beklemek nsl zor ama o sonucu alınca inşallah yüregin rahatlayacak allah sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin sağlıkla gelsin
ÇıktıAyyy hadi inşallahhh sonucunu bize de bildir
Oy rabbim sağlıklı devam ettirsin kuzum benimDaha çok yeniiii
Aminnn Allah razı olsunnnn darısı sizlere şuan elim ayağım titriyorOy rabbim sağlıklı devam ettirsin kuzum benim
Ayyy hadi gözün aydın canım benim hayırlısıyla artını inşallah sağlıklı kucağına almayı nasip etsinÇıtkı canım daha çok yeni
Aminnn inşallah şuan daha stresliyim umarım güzel ilerlerAyyy hadi gözün aydın canım benim hayırlısıyla artını inşallah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin