- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #28.221
O son gunler gecmek bilmez hapsursan kendini hamilelikte hapsurma belirti midir diye ararken bulabilirsin3 gün kaldı regle. Dün kaset test yaptım negatifti. Belirtimsi şeyler devam ediyor. Geçmiyo zamannn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O son gunler gecmek bilmez hapsursan kendini hamilelikte hapsurma belirti midir diye ararken bulabilirsin3 gün kaldı regle. Dün kaset test yaptım negatifti. Belirtimsi şeyler devam ediyor. Geçmiyo zamannn
inşallah canım isteyen herkese nasip olsun :)İnşallah yakın zamanda nasip olur
Ben melikgazi hastanesinde çektirmiştim sayat hanım vardı orda ona gitmiştim
canım selam, ben aile hekimliğinde yaptırdım hepsini ara öncesinde belirli günlerde yapıyorlar çünkü. Tüm değerlere baktılar hiç para ödemedim.Daha önce hormon testlerini yaptıran kızlar bana bilgi verir misiniz Ortalama fiyatları nedir 2 gün sonra randevum var tahlil isticem ama hiç bilgim yok eşimin durumu biraz sıkışık ona göre hazırlıklı gitmek istiyorum @bernaad @Merveeee57 @edahandro ve diğerleriiii
Kuzum gerçekten nasip yumurtlama döneminde tek ilişki yaşayıp hamile kalanlar da çok var nasip kısmet Allah nasip etsin inşallah hepimizeAman masallah ah kuzum biz o duzeni oturtamamadik ki bazen gun asiri bazen 2 3 gunde bir oluyor esimle sikinti yok aslinda da bazen yorgunluktan uyuyakaliyor sonra sabah diyor ki uyandirsaydin beni. Ne yapayim ben uykudan uyandirip bebek yapcaktik hadi kalk mi diyim nasip diyorum artik.
Evet bugün cesaretimi topladım akşam eve gitmeden vereceğim zaten 1-2 saate çıkarCanım benim kan ver istersen bir an önce testte gözüküyor kanda çıkar ve ona göre ilaca başlarsın
Hadi bakalım akşama güzel haberlerini bekliyorumEvet bugün cesaretimi topladım akşam eve gitmeden vereceğim zaten 1-2 saate çıkar
Eğer çıkarsa çarşamba da yine akşam aynı yerde vereyim diyorum.
Hepsiburada da epedy satıcısı freely mavi kaset testi çok övüyorlar hassas ve güvenilirSelam canlar düşüğün üzerinden 17 gün geçti bi kaç gündür yoğun süt gibi akıntım var inşallah yumurtlamadır bu internette düşükten 20 gün sonra yumurtlama olur yazıyo ama inşallah erken olmuştur heyecanlı bekleyiş başladı adete yakın test yapmaya başlarım artık en iyisi internetten toplu test aliyim önerdiğiniz bi sayfa yada marka varmı çoklu almak takip etmek istiyorum..
Denedim ama yapmadılar canım küçük ilçe oluncacanım selam, ben aile hekimliğinde yaptırdım hepsini ara öncesinde belirli günlerde yapıyorlar çünkü. Tüm değerlere baktılar hiç para ödemedim.
Teşekkür ederim alıp denicem önümüzdeki haftaHepsiburada da epedy satıcısı freely mavi kaset testi çok övüyorlar hassas ve güvenilir
Ahh gözün aydın canım sağlıkla gelsin minikKızlar kan tahlilim çıktı bata 2 gün var 174 çıktı inşallah herkes güzel sonuçlar alır
O son gunler gecmek bilmez hapsursan kendini hamilelikte hapsurma belirti midir diye ararken bulabilirsin
Ben de de durum aynıMerhaba, 2 yıl 4 aydır deniyoruz hiç gebelik yaşamadım daha
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah. denediğiniz farklı birşey oldu mu gebe kalmak içinKızlar kan tahlilim çıktı bata 2 gün var 174 çıktı inşallah herkes güzel sonuçlar alır
Hayırlı olsunKızlar kan tahlilim çıktı bata 2 gün var 174 çıktı inşallah herkes güzel sonuçlar alır
Kızlar merhaba Erken gebelik testi yaptım.. bata 5 gün var negatif çıktı . Hakikaten negatif mıdır acaba yaAhh gözün aydın canım sağlıkla gelsin minik
Teşekkür ederim Klomen ve inofolik kullandım bu ay 1.5 senedir istiyoruz 1 kere kimyasal yaşadım. Kimyasal yaşadığım ay da klomen kullanmıştımHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah. denediğiniz farklı birşey oldu mu gebe kalmak için