Ben orda cahit beyde doğum yapmıştım canım senin doktorun kim
Ben 2 sene önce 1000 tl ye çektirmiştim ama tanıdık vasıtasıyla indirimli olmuştu şimdi fiyatlar uçmuş
Benim hikayem çok uzun kısaca bahsediyim dur
28 yaşındayım bir tane oğlum var 6 yaşında, ben oğlum doğdu doğalı uğraşıyorum bebiş olsun diye, o 4 aylıkken başlamıştım çalışmalara hemen kardeşi olsun beraber büyüsünler diye ama kısmet olmadı. Sürekli gittik geldik doktorlara sebepsiz infertilite denildi, benimde eşiminde sonuçları temizdi olmaması için bir sebep yoktu ama hala da olmadı
Rahim filmi çektirdim temiz, düzenli hormon tahlili yaptırdım temiz, klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 6 doz onunla da oluşmadı gebelik. Ben psikolojik olarak çok yıprandım ve 3 4 senedir bırakmıştım doktora gitmeyi. Oğlum kardeş istemeye başlayınca bende tekrar denemeye başladım 3 ay ovulasyon testi kullandım gebelik olmayınca doktora gittim istmosel var dedi sezeryan yerinde çukur oluşmuş o engelleyebilir gebeliği dedi onun için doktor doktor gezerken bu amh meselesi çıktı o da şükür halloldu şimdi eşim test verecek ona göre bütün sonuçlar toplanıp nasıl bir yol izleyeceğimize karar verecek doktor
Çok uzun oldu yaa
sende bahset istersen sürecinden canım, inşallah hepimize gönlümüzdeki hayırlısıyla yakın zamanda nasip olur