- 7 Ocak 2015
- 1.960
- 1.250
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #27.801
şimdi yaptım yok tek çizgiYapabildiniz mi testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi yaptım yok tek çizgiYapabildiniz mi testi
Karartı çok hafif görüyorum ama okadar şimdi ovülasyon yaptım yine pik delirecemCanım orda bir karartı yok mu yaa sen daha net görğrsün varsa, bana sanki var gibi geldi ama dünki çok netti ya bu testler delirtecek bizi
Canım karartı var sadece ovülasyonum yine pik yaaKuzum fotoğrafı çekerken daha oturmamış testin rengi ben anlayamadım
Merhaba benim de tek tüpüm kapalı sizin alındı mı tüpünüz
Canım atarmısın bakalımyaptım yok silik çizgi bile çıkmadı
Evet bu yüzden sordum çok erken gidipte beklemek istemiyorum son adet tarihime göre uygulamada 4+1 gözüküyor iki hafta bekliyim ozaman6 oldugunda git bence canim kese ve bebisi gorebilirsin :) kalp atisini duyan bile oluyor
Canımm aşırı umutlandım şuannKarartı çok hafif görüyorum ama okadar şimdi ovülasyon yaptım yine pik delirecem
Canım desteğin için çok sağol batım 28 Kasım oldu 14. Çatlama çünkü, hayırlısı inşallah olur artıkCanımm aşırı umutlandım şuann
Gebelikte de pik gören çok ama sen yine de bugünü değerlendirmeden geçme 2.yumurtlama gibi düşünelim
Bat 30 kasımmış inşallah net çift çizgiler görürüz o zamana kadar
Yaaa ne demekCanım desteğin için çok sağol batım 28 Kasım oldu 14. Çatlama çünkü, hayırlısı inşallah olur artık
Böyle canım valla atıcaktım sen deyince çektimCanım atarmısın bakalım
canım benim ilk hamileliğimde bir ay öncesi erken olmuşsum şaşırmıştım hiç olmaz birisi bana sonrasında gebelik gelir demişti ve geldi bende sana diyorum şimdi arkası gebeliktir onun inşallah bir dahaki aya güzel haberlerini alırız:)
Allah razı olsun canım benim. Bana da 2 kere yumurtlamış olabileceğim ihtimali geldi. Aynen 1 hafta 10 güne gel kalp atışı için dedi. İnşallah sağlıklı şekilde büyür canımBeklemedeyim artık. Kesenin düzenli olması içime ferahlattıCnm klomenin amacı 2 kez yumurtlatmak değil. 3 gün gecıken adetinin 370 degerı gayet ıyı bnce
Şimdi ıhtımaller
2 kez yumurtlamış olabılırsın
Geç yumurtlamış olabılırsın
Eger kesen düzgunse bu ancak 1 hafta sonra faln anlasılır cnm.
Şuanki durumun doktorda bısey dıyemez
Buyuk ıhtımal 10 gune gel demiştr
Ozamn belli olacak hrsey
K alp atışını duyarsan belliki gec döllenmedır
İnşallah bebişin senınledır cnm duam senınle
Canım test bozuk sanki renk dağılmış başka testin varsa yarın sabah ilk idrarlada yapsana ben niyeyse umutluyum sendenBöyle canım valla atıcaktım sen deyince çektim
Bugün 10. Gün diye saydım yanlış mı saydım benYaaa ne demek
14 ü çatlmaysa bugün daha 9.günün, inşallah bebiş vardır da yarın bir gün pozitif testini görürüz canım ya
Testte bi sıkıntı olmuş gibiBöyle canım valla atıcaktım sen deyince çektim
İnşallah cnm bni haberdar et mutlakaAllah razı olsun canım benim. Bana da 2 kere yumurtlamış olabileceğim ihtimali geldi. Aynen 1 hafta 10 güne gel kalp atışı için dedi. İnşallah sağlıklı şekilde büyür canımBeklemedeyim artık. Kesenin düzenli olması içime ferahlattı
Amin canım inşallahİnşallah kucaklarımız bir an evvel dolar
Canım kimyasal geçiriyosun büyük ihtimalKızlar test sonucum reglimin 3. Günü sonuç 7.77 normal mi
Tahmin ettigimiz gibi canim kimyasal gebelik buyuk ihtimal ama iki gun sonra kan testini yinele deger dusuyormu yukseliyor mu bak regl zannettigin de regl olmayabilirKızlar test sonucum reglimin 3. Günü sonuç 7.77 normal mi