- 4 Ekim 2023
- 2.355
- 1.654
- 30
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #27.221
Evet kuzum hemen gördüm ama biraz bekleyince koyulaştı tabiKuzum bu çizgiler hemen mi çıktı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzum hemen gördüm ama biraz bekleyince koyulaştı tabiKuzum bu çizgiler hemen mi çıktı ?
Ay kuzum bilmiyorum ya kan testim negatifse diye çok korkuyorum keşke koyu çıksa şuan yüreğim ağzımdaKuzum sanirim ayni hayali bende goruyorum bosa umutlandirmayayim kan verene kadar temkinli ol sen yinede ama galiba hamişsin sen. Bu gece gidebilirsen acilde kan versene.
Yaz hayatım yaz biz okuruz. Çok haklısın birbirimizin yansımasıyız aslında senden biraz ondan biraz bundan biraz derken bilgi yumağı oldum resmen. Kalbimizdeki özlem iyilik güzellik hep aynı…Allah sizlerden razı olsun canım. Sizlerin sayesinde ben böyleyim, bizler birbirimizin yansımasıyız aynı yolun yolcusuyuz ❤ birbirimizin içindeki güzellikleri, iyilikleri görebildiğimiz için bugün burada birbirimizi çok iyi anlıyoruz ve ben sana ayna olabiliyorum, tek yaptığım seni sana yansıtmak çünkü ben senim kız aşk şiiri yazcam şimdi bunun sonu oraya gidiyor
Canımın içi duygularıma tercüman oldun resmen ❤ bizi ancak biz anlarız işteGüle oynaya hamile değilim mutluyum dediğinizde buradaki;
Ne kadar saygısızlık yaptığınızın umarım farkındasınızdır. Burası " hamile değilim mutluyum" diyebileceğiniz bir topik değil. İnsanların hassas noktalarını anlayıp, "kusura bakmayın buraya yazmamalıydım" demek bu kadar zor olamamalı. Daha buradaki insanlarla münakaşaya giriyorsunuz. haklısınız veya değilsiniz ben bunu tartışmıyorum. Lütfen buradaki tüm arkadaşlarımın bebek sahibi olabilmek adına verdikleri emeğe ve mücadeleye biraz saygı sizin için önemli olmayabilir ama bizler için bebek konusu şuan hayatımızın en hassas noktası.
- Aylarca ve hatta yıllarca uğramış anne baba olmak için yanıp tutuşan insanlara,
- bebek sahibi olabilmek için çeşitli ameliyatlar (kist, rahim vs.) geçiren anne adaylarımıza,
- anestezi alıp bir umut rahim filmi çektirenlere,
- yumurta geliştiriciler, östrojen, progesteron vs. Vs. Hormonları alarak hamile kalmaya çalışanlara,
- kendine her gün hormon iğnesi yapanlara,
- gün gün saat saat ovulasyon testi yapan kıymetli arkadaşlarımıza,
- çatlatma iğnesi yapanlara,
- bin bir aşamayı maddi manevi tamamlayıp aşılama yaptıranlara,
- tüm umutları tükenmişken tüp bebek merkezlerinin kapısını aşındıranlara,
- tüp bebekler dahi bebeği olmayanlara,
- raporlu şekilde bebek yapma ihtimali çok azalmış yıpranmış insanlara,
- kimyasal gebelik, dış gebelik geçirip hamile kaldım sanarken hamile kalamayıp üstüne kürtaj olanlara
- umut etmeye çalışan ancak her ay hayal kırıklığı yaşayarak her ay ağlama krizi geçiren arkadaşlarımıza
Hadi insallah bebis seninle olsun kuşum. 3 test yapmissin bence o kanda gosterecek kendiniAy kuzum bilmiyorum ya kan testim negatifse diye çok korkuyorum keşke koyu çıksa şuan yüreğim ağzımda
Kuzum yarın sabah da yapıp atsana yaEvet kuzum hemen gördüm ama biraz bekleyince koyulaştı tabi
Ay inşallah kuşum çıktı valla ama test hatası değildir dimi 2 gün daha beklesem miKuzumm hayal görmüyosunnn hemen çıktıysa kuruma değildirr
Ben senin kaset testine görüyorum demiştim zaten inşallah doğrudurr
Merhaba, benimkide ilk gün böyleydi hatta kendi kendime görüyorum diye düşündüm iki üç gün sonra tekrarladım testi günden güne koyulaştı çizgi seninkide koyulaşır inşallah günden güneBakın bakalım ben hayal mi görüyorum kaset test 3 gün önce diğeri dün yapıldı @mely25 Merveeee57 V Vavelya09 B bernaad @blackkdahlia @tatluboncuk
Yapayım mı kuşum silik çıkıyor ya oda moralimi bozuyor sevinsem mi yoksa regli mi olucam belli değilKuzum yarın sabah da yapıp atsana ya
Ay kuzum koyulaşır mı dersin ikisindede görebildiniz miMerhaba, benimkide ilk gün böyleydi hatta kendi kendime görüyorum diye düşündüm iki üç gün sonra tekrarladım testi günden güne koyulaştı çizgi seninkide koyulaşır inşallah günden güne
Ay çok heyecanlandım yapayım bariAyyy canım var koyulaşıyor gibi geldi bana inşallah vardır yarın sabah ilk idrarla tekrar dene bence
Ay inşallah değildir kuzum ya elim ayağım titriyor şuan lütfen hatalı olmasınHamilesin inşalah kuzum test yanlış ya da bozuk değilse
Kuzum yarın sabah yine yap sen, çıkarsa yine tekrarlarsın bat geçti miiAy inşallah kuşum çıktı valla ama test hatası değildir dimi 2 gün daha beklesem mi
Bendeki fotoğraf duruyorsa yüklerim çok çok silikti regle 8 gün varken yapmıştım iki gün sonra daha net görülmeye başladı bugun daha da netti. Beta hcg iki günde bir yükseliyor ya varsa eğer bir iki günde çizgiler kendini belli etmeye başlarAy kuzum koyulaşır mı dersin ikisindede görebildiniz mi
Adım yoktu listede iki üç kere baktım göremedim mi acabaNe zaman çıkarmışım kuzum
Evet canım kimseyle konusmadan ve seccadeden kalkmadan 111 kere sayman lazımCanım peki bir seferdemi sayıcaz 111 kere
Kuzum neydı senın tarıhler acaba başkasını silerken mi gitti hemen bakalımAdım yoktu listede iki üç kere baktım göremedim mi acaba
10 kasım sat 7 aralık bat aşkımKuzum neydı senın tarıhler acaba başkasını silerken mi gitti hemen bakalım
Düzenledim bitanemmm10 kasım sat 7 aralık bat aşkım
Sağol kuzum. Naptın test yaptın mı 24 kasım diye aklımda kalmış benim senin bat. Ne durumdasın ben giremedim bikaç gündür kayınvalidem rahatsızlandı memlekete gidip geldik hamile haberi alan hanımları canı gönülden tebrik ediyorummmDüzenledim bitanemmm