- 25 Eylül 2022
- 9.209
- 13.339
- 36
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #27.181
Ayy hadi gelsin artık da bebiş haberi alalım senden de bitanemBen de iyiyim kuzum ne olsun sizlere bakayım dedim. Kuzim enişte gelmedi daha bekliyoruz şimdilik ne yapalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy hadi gelsin artık da bebiş haberi alalım senden de bitanemBen de iyiyim kuzum ne olsun sizlere bakayım dedim. Kuzim enişte gelmedi daha bekliyoruz şimdilik ne yapalım
Benimki battan 2 gün önce negatifti tam bat günü silik bi pozitifle öğrenmiştimKızlar ben bugün test yaptım negatif maalesef bata 3 gün var olsaydı çıkardı di mi
Ayyy canım inşallah pozitiftirrrr 3 test de yanılmaz bence vardır bişeyler inşallahKızlar merhaba uzak durucam dedim ama duramadım anlatacak kimsem yok çünkü doktor polikistik over görünümü var dediği için bu kadar endişeliyim. Reglim 30-36 gün arasında oluyor fakat 36 gün yılda bir kere falan bugün 34. günüm 3 tane test yaptım hepsi gölge çizgi verdi geçen ay görememiştim hiç akıntı harici aman aman belirtimde yok sizce 3 test arka arkaya silik çıkar mı yoksa her test böylede ben mi yeni görmeye başladım
Evet canım laboquik baya net gösterir merak etme ❤Kızlar ben geçen ay ovülasyonda pik dediğim günü göremedim yani t c den koyu olmadı. laboquick testlerine devam ediyorum önceden innovita kullanıyordum sanırım o daha fazla hassastı pikleri anlıyordum.şimdi yüklediğim fotoğraf bu ay yavaş yavaş koyulaşmaya başlıyor dimi testim
Rahim filminden sonra şansın çok canım.İn şa Allah sendende güzel haberler alakOcak gibi eşim gelmeyi dusunuyor kuzim rahim filmi çektim bugün. O da sorunsuz çıktı. Gerisini Allah'a bıraktık artık ne yapalım
İnşallah kuzumEvet canım laboquik baya net gösterir merak etme ❤
Söylediklerimi anlayacak kapasiten olmadığı zaten belliydi hiç şaşırmadım fareeeSağolun bilgileriniz için tıbben çok iyi biliyorum merak etmeyin nasıl korunması gerektiğini ama bazen olabiliyor ayrıca istediğim yere yazarım sizi hiç ilgilendirmez Allah herkesin gönlüne göre versin
Atıcam kuzum annemdeyim geçince atıcam hemenCanim ben bile burda heyecanlandim negatif diyordun en son bakalim aksam at testlerini de bakalim.
Gölge gibi ama kuzum ne bileyim atıcam sizde bakın inşallah vardırAyyy canım inşallah pozitiftirrrr 3 test de yanılmaz bence vardır bişeyler inşallah
Bekliyoruz kuzumGölge gibi ama kuzum ne bileyim atıcam sizde bakın inşallah vardır
Güle oynaya hamile değilim mutluyum dediğinizde buradaki;Freely erken gebelik aldım eczaneden 5 dk da çıkmadı olsa çıkardı çöpe attım ben mutluyum olmamasına
Canım kimlerin topiğe yazabileceğini ilk sayfada kimlerin yazabileceğini ayarla kısmı var ordan yapabilirsin. Topiğe yazmasını istemediğin kişileri oradan kısıtlayabiliyorsun bitanem.Kendini bilmeyen insan çok kuzum işte bir insan düşünerek hareket etmeli sanıyorlarki dünya onların etrafında dönüyor ama öyle değil
Çok şükür canım iyiyim, bu aralar misafir yoğunluğum vardı. Bugün sakinledim... Günlük hayat koşuşturması... Sen nasılsın?
Bakalım kuzucum inşallah aralık ayı isteyen herkesin pozitif gördüğü bir ay olsunTamam canım kafamızı aralık'a odaklayalım o halde önümüze bakalım. Belki bu ikinci seferde aşılama yapalım der Doktor'un hakkında hayırlısı olsun
Hepimize göstersin kuzucum aminn 2024 e anne girelim hepimizİnanıyorum pozitif göreceksin kuzum aralık ayında Allah hepimize göstersin o günleri
Kuzum bu çizgiler hemen mi çıktı ?Bakın bakalım ben hayal mi görüyorum kaset test 3 gün önce diğeri dün yapıldı Sheshines Merveeee57 V Vavelya09 B bernaad blackkdahlia tatluboncuk
Hallettin kuzumCanım kimlerin topiğe yazabileceğini ilk sayfada kimlerin yazabileceğini ayarla kısmı var ordan yapabilirsin. Topiğe yazmasını istemediğin kişileri oradan kısıtlayabiliyorsun bitanem.
Harikasın ❤Hallettin kuzum