- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #26.141
Kuzum maddi manevi zor bir surec evet ama sonu cok guzel olacak insallah. Tum bu gunler geride kalacak ikizleri kucagina aldiginda unutacaksin hepsini. Dualarim seninle kuzumToplu cevap olsun kızlar Zumruduanka96 S simurgggg B bernaad @Merveeee57 @outoffit @Pkolu_anneadayi
Canım doktora gittim. Amh değerim bence baya kötü çıktı 0.44 ama doktor sorun yok dedi. Bu kaliteyi göstermez. Yumurta rezervi gösterir dedi. Ama bana rapor çıkarttı. 4 kez aşılama olmam ve 0.44 amh sebebi ile. Gonal-F 900 kullanacağım. Üç günlük doz 5600 TL. Rapor olunca 2000 civarı anladığım kadarıyla. Çift embriyo koyarız dedi. Çok yorucu ve aşırı stresli bir gündü. Benden ve eşimden Kan testi istedi onları da Perşembe vereceğiz sağlık ocağına. Ordan alınabiliyormuş. İlaç konusunda eczaneler dolandırıcı gibi hiç güvenilir hissetmedim. Hepsi raporluu için başka bi fiyat söylüyor. 1300-2700 arası dediler . Baya bi uçurum var. Bu ay taze transfer yok dedi. Donduracağız dedi. Sebebini söylemedi. Dondurma ücreti 6 bin. Tüp bebek fiyatı 40 bin + ilaçlar oldu. Zam gelmiş. Genetik taramalı tüp bebek 5000 TL işlem, 300 dolar embriyo başı.