- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #25.821
Hahhaha hobi gibi bişeyYaparsınnn ben bile yaptım bugün test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahhaha hobi gibi bişeyYaparsınnn ben bile yaptım bugün test
Haklısın kuşum herşeyin hayırlısı napalım bizimde olmazsa birdakine Ay beraber deneriz yineYogunlasti git gide bildigin regl oldum yani. Nasip birdahaki aya. Kabullendim artik istedigimiz hersey istedigimiz an olmayabiliyor vardir bir hayir.
bebekheyecani o yuzden kuzucum gitgide yogunlasti kanamamKizlar bugun temizlik yapmistim sonra bi sanci girdi tuvalete gittim lekelenme olmus regl mi oluyorum yoksa dusuk mu yapiyorum anlamadim bir anda oldu. Daha oncede kimyasal gebelik gecirmistim hcg yukselip sifirlanmisti. Teste sonradan baktim hakikaten hafif cizgi varmis siz yanlis gormediniz. Neyin nesi anlamadim hic. Eger regl olduysam da duzene giriyor demektir artik sat 10 kasim olmus oldu.
Çok eğlenceli bi de benim iğnenin etkisiyle harika pozitifler çıkıyorHahhaha hobi gibi bişey
Aman bu ay bebis olsunda senin onu birlikte denemeyelim baska seyler denerizHaklısın kuşum herşeyin hayırlısı napalım bizimde olmazsa birdakine Ay beraber deneriz yine
Benim de pazar. Testinde Bi baktığımda çizgi var gibi gördüm. Bir baktığımda yok gibi gördüm kuzum. Gözlerim seçemedi valla. Sabah gene yap.Pazar bebişim
Yapcam aşkım yapcam. Bana da öyle geldi.Benim de pazar. Testinde Bi baktığımda çizgi var gibi gördüm. Bir baktığımda yok gibi gördüm kuzum. Gözlerim seçemedi valla. Sabah gene yap.
Sen ne zaman yapacaksın bebişimBenim de pazar. Testinde Bi baktığımda çizgi var gibi gördüm. Bir baktığımda yok gibi gördüm kuzum. Gözlerim seçemedi valla. Sabah gene yap.
Benim eşim izin vermiyor. Negatif muhtemelen. Tüp bebek yapıcaz. Pazar gün yapmama izin verdi. Kız yüreğim kaldırmıyor negatifi görmeye. Korkudan yapamıyorum. Sizdeki test hobisinin tam tersi, test fobisi oldu ben de galiba yaSen ne zaman yapacaksın bebişim
Hiç anlamadım kuzum. Kırmızı miydi gelen nasıl bir lekeydi
Kuzum pozitif olursa hemen gel ama yanıma yalnız bırakma beni pembe çizgi görürsem ilk sana dua edeyim hemen senin olsunAman bu ay bebis olsunda senin onu birlikte denemeyelim baska seyler deneriz
Ben yerleşme kanaması bile görmüştüm malesef dusunmemek en iyi çareRegliden bir gün önce bütün her şeyi regl belirtisine yorup kendini strese sokmak benim delirdiğime mi işaret yoksa sizde mi böylesiniz 4 gün once test yapmıstım bir şey göremedim ama insan heyecanlanıyor :)
Bende anlamadim canimcim cizgi vardi gibi ama bildigin yogunlasarak regl oldum. Lekeyle kalmadiHiç anlamadım kuzum. Kırmızı miydi gelen nasıl bir lekeydi
Ayy gelmezmiyim bebisim bende sana dua ediyorum hatta burda birbirine destek olan tum hatunlara da ne dualar ediyorum. O zaman regl bitsin calismalara basliyorum hemen. Yalniz iki gune bir nasil dayancam bilmem bizde baska sikintilarda oluyor cunku nasil soylesem bilemedim.Kuzum pozitif olursa hemen gel ama yanıma yalnız bırakma beni pembe çizgi görürsem ilk sana dua edeyim hemen senin olsun
Ya üzüldüm kuzum benimbenim teste benzetmistim. İnşallah önümüzdeki ay güzel haberlerini alırızBende anlamadim canimcim cizgi vardi gibi ama bildigin yogunlasarak regl oldum. Lekeyle kalmadi