- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #25.781
Kuzum niye kiskanmaktan utanacakmissin ki cok dogal bir duygu bence. Ben yeni evlendigimde bir arkadasim 2 yillik evliydi ve cocuk dusunuyorlardi. Hatta bana da demisti sen de yap beraber buyutelim diye. Yok falan dedim gercekten de dusunmuyordum hic. Ben 1 sene sonra hamile kaldigimda o hala asilama tüp bebek surecleriyle ugrasiyordu ve gercekten psikolojik olarak cok zor gunler gecirdi. Ama sonra ikizleri oldu 2 1 one gecti yani herkesin nasibi baska baska zamanlarda baska baska yerlerde ondan cok emin olmak lazim oncelikle. simdi 2.cocuk icin bu kadar ugrastiktan sonra ancak anlayabiliyorum onun yasadigi seyleri ama hepsini unuttu gitti. Dunya tatlisi bi oglu bi de kizi varMalesef arkadaşlarımız adına sevinsek de ben de böyle haberleri alınca kendim için, kendi adıma çok üzülüyorum. Bugüne kadar kadın doğuma gitmeyen ben, son iki senedir yaşamadığım şey kalmadı, her türlü muayeneden tut da, çatlatma iğnesine, hsgsine kadar bilmediğim, yapmadığım şey kalmadı. Ama benim de en yakın arkadaşım ilk denemede hamile kaldı. Yaşadığım şoku anlatamam. Kıskanmaktan bile utandığım bir an oldu. Allah yardımcımız olsun kuzum. Seni çok iyi anlıyorum