İnsallah mujdeler getirirsin korkman cok normal umarim sonucun güzel çıkacak
Benim de 11 kasım da transferimel oldu 2 tane 5.gün. ben de bişey hissetmiyorum sizde hisler ne durumdaMerhaba arkadaşlar 9 kasımda 5. gün tek embriyo transferi oldum şimdiye kadar hiç agrım sızım olmadı.25 yaşındayım eşim çok üzerime düşüyor sürekli dinleniyorum.belirti aramak için erken mi acaba
Sasirmadm dehsete dustmSasirmayin ben de 23 yasindayim sali transefer
İnşallah güzel haberler alırsın dualarımdasın canım Allah korktuğuna uğratmasın. Stres yapma dicem ama bu dönemde hiç birimiz kontrol edemiyoruz kendimizi Allah yardımcımız olsunHayırlı akşamlar hanımlar. Nasılsıniz?
Ben çok gerginim yarın herşey belli olacak benim için. Ne düşüneceğimi bilmiyorum heyecandan ne yemek yedim ne de huzur kaldı.
Canim yanlislikla beni eklemisin ama umarim bi kac gun sonra ayni mesaji gercekten bana yazarsin :)WOW Bence sonucun cokkkk guzel tebrik ederim bana da umut oldun ya cok cok sevindimmm
İnşallah güzel haberler alırsın dualarımdasın canım Allah korktuğuna uğratmasın. Stres yapma dicem ama bu dönemde hiç birimiz kontrol edemiyoruz kendimizi Allah yardımcımız olsun
İyi düşünelim iyi olsun inşallahAmin. Göğsümde ki hassasiyetin tamamen kaybolması ve yumuşamsı, beni Malesef kötü düşünmeye itiyor. Ayrıca kan verdiğim gün idrar testi tek çizgi çıkması da düşündürüyor belki de degerim o gün düşmeye başlamış ve test tek çizgi gösterdi..
35 yaşın üzerine 2 tane yapılıyormuş tabi sağlıklı embriyo varsa inşallAmin canim.ins oluruz ben de 2 embriyo isteyecegim zateb 2 tane de hani biri tutmazsa biri tutar diye acaba bana izin verecekler mi bilmiyorum
Çok heyecanlı bekleyiş ya sanki zaman hiç geçmiyor bende 5 gün emriyosuydu 21 kasımda tahlil yapacam..Hala bi belirti yok ama çok sık lavaboya gitmekten başka..Benim de 11 kasım da transferimel oldu 2 tane 5.gün. ben de bişey hissetmiyorum sizde hisler ne durumda
İyi düşünelim iyi olsun inşallahDegerın normal ama belirtim azaldı diyosun Benimde bazen azalıyor bazen artıyor gogus agrım canım. Bir daha idrar yapmadın degıl mı?
Ben de o tarihe yaptırırım dayanamayıp herhalde. ben de sık lavaboya gidiyorum35 yaşın üzerine 2 tane yapılıyormuş tabi sağlıklı embriyo varsa inşall
Çok heyecanlı bekleyiş ya sanki zaman hiç geçmiyor bende 5 gün emriyosuydu 21 kasımda tahlil yapacam..Hala bi belirti yok ama çok sık lavaboya gitmekten başka..
Ne söylesek boş hepimiz gectık bu yollardan hiç bir şey fayda etmıyor o aklının bir köşesinde hep. Biz dua edelim en güzeli oHayır tövbe yaparmiyimsalı günü idrar yaptım işte en son tek çizgi betaHCG 66 çıktı.
İnşallah hayırlısıyla pozitif görürüzBen de o tarihe yaptırırım dayanamayıp herhalde. ben de sık lavaboya gidiyorumbaşka da bişey yok ayy inşallah pozitif sonuCuda beraber görürüz.
Canim oncelikle merhaba ben 26 yasindayim iki yil uc aydir evliyim :) 6 ayindan itibaren doktora gitdim sorun varsa cozulsun diye esimin 35 yasi var ve acayip cocuk sevgisi olan bi adam zaten evlenirkende bundan iyi baba olur diyordum nitekim bazi tahliller sunlar bunlar her sey yolundayken bile hamile kalamiyordum... ilk tup bebegimi bir yil uc ayinda yaptim yasin gencken maddi anlamda da hazirken yapalim dedik ve iyikide yapmisiz bazi doktorlar cok karsi cikti uc yil doldurmadan yapmayin diye sonuc olarak 28 yumurta toplandi doktor bunlar dollenirse tutana kadar yedi sekiz kez transfer yapa biliriz diyordu ama sonuc sok hic bir yumurtam kalitesi iyi olmadi kotu kaliteli bile bir embriom ikinci gune kalmadi.ben doktor ve labaratuar sucladim sonucta bu yasta hic bi sorun yokken boyle olmasi anlamsizdi ustelik doktor donor monor gibi seyler konusmaya baslayinca dunyam yikildi tanidigim vbaska bi doktora gitdim oda salakmi o doktor nasil sana oyle sey der suan herzey yolunda gibisinden konusuldu 26 yumurtam olusyu bu arada ilac dozu falan daha az kullandim belki ilaclardandir diye ve sonuc ayni... salak mi dediyi adam bu sefer bana dinor ya evlatlik ayni sey gibi konustu. Bir kezde donor transfer olundu fakat sonuc negativ .. suan ikinci transferim bi kac gunu sonuc belli olur... diyecegim o ki hic kimseye yasina gore aman daha gencsin git gez toz soylenmemeli ben onlari dinleseydim 30 yasina kadar kendiligonden olmasini bekler bi uc dord yilda kendi yumurtam derken 40/45yasinda donor yapicaktim tabii ki umarim tutarda bidaha doktor yuzu gormem maddi manevi cok zor bi durum... olayinda yasla hicbi alakaso yok tabii esinden dolayi 17 yasinda bile yaptiran var zaten sorun varsa ve bebek dusunuosan neden bekleyesinki... bana da cok soulendi paranda var get toz bu kadar parayi doktora harcama diye... gitdiykm her yerde bebek gorup agliycaksam surekli kafamda bu sorun varken nereye gitsekde bi anlami olmuyor... allahim suan diydugimda asla yapmam dediyim seyi yapibda allaha dua ediuorum lutfen bana ver onlari da senin emanetin gibi gozumden bile saklanicam diye.... hayat gezib tozlamardan ibaret digil insallah bebsler olurda onlarla hersey yapilir cocuga bazi arkadaslarom ocu gibi bakiyor neymis rahatimiz bizulmasinmis ama o cocuk icin kimleron hangi yuvalarin neler yasadigini kimse bilmiyor neyse uzun oldu demem o ki yasa takilmayalim :)Sasirmadm dehsete dustmyani cocuk icin neden bu yasta bu kadar kendinizi yipratiyorsunuz ki hayatinizi yasayin evliliginizin tadini cikarn tatillere gidin ne gerek var ki yani diyecegm ama tabi sizin tercihiniz bu bakis aciniza da saygi duymak lazm
Ne söylesek boş hepimiz gectık bu yollardan hiç bir şey fayda etmıyor o aklının bir köşesinde hep. Biz dua edelim en güzeli oRabbim yüzünü güldürsün yarın inşallah canım
Evet canım cok guzel dedın. Benimde 2 düşüğüm var her an bi endişe panik içerisindeyim bendeAmin cnm sağolasın. Endişeler bitmiyor ki, hele benim gibi sorunlu 2 hamilelik geçirmiş biriyse, zaten hepimizin hamilelik dönemleri özel. Sonuçta tüp bebek..
Hayırlısından ınsallah cok guzel haber alırsınız benimde transferım yarın ikimiz ıcınde buyuk gun ınsallahHayırlı akşamlar hanımlar. Nasılsıniz?
Ben çok gerginim yarın herşey belli olacak benim için. Ne düşüneceğimi bilmiyorum heyecandan ne yemek yedim ne de huzur kaldı.
Hayırlısından ınsallah cok guzel haber alırsınız benimde transferım yarın ikimiz ıcınde buyuk gun ınsallah
Evet canım cok guzel dedın. Benimde 2 düşüğüm var her an bi endişe panik içerisindeyim bendeRabbim neyi nasip ediyorsa onu yaşarız biz elimizden geleni yapalım da.
Aynen yaşın pek önemi yok evlat hasreti onun eksikliğini hissetmeye başlayınca hayatında tadı olmuyor bir yanın hep buruk. Allah herkese hayırlisi ile tez zamanda nasip etsin.Canim oncelikle merhaba ben 26 yasindayim iki yil uc aydir evliyim :) 6 ayindan itibaren doktora gitdim sorun varsa cozulsun diye esimin 35 yasi var ve acayip cocuk sevgisi olan bi adam zaten evlenirkende bundan iyi baba olur diyordum nitekim bazi tahliller sunlar bunlar her sey yolundayken bile hamile kalamiyordum... ilk tup bebegimi bir yil uc ayinda yaptim yasin gencken maddi anlamda da hazirken yapalim dedik ve iyikide yapmisiz bazi doktorlar cok karsi cikti uc yil doldurmadan yapmayin diye sonuc olarak 28 yumurta toplandi doktor bunlar dollenirse tutana kadar yedi sekiz kez transfer yapa biliriz diyordu ama sonuc sok hic bir yumurtam kalitesi iyi olmadi kotu kaliteli bile bir embriom ikinci gune kalmadi.ben doktor ve labaratuar sucladim sonucta bu yasta hic bi sorun yokken boyle olmasi anlamsizdi ustelik doktor donor monor gibi
Seninki artmıştır bence canım inşallah sıkıntı yapma kendine olmuş işte ne güzel rabbim kucağına almayıda nasip etsinHayırlı akşamlar hanımlar. Nasılsıniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?