- Konu Sahibi tugbali_043
canım naptın muaneye gittinmi merak ettim
gülsümmm merakla seni bekliyoruz naptın inşallah güzel geçmiştir ayrıntılın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım naptın muaneye gittinmi merak ettim
canım ben 21 inde gitmeyi düşünüyorum 3 gün önceden randevu alınıyormuş ayrıntılıya gidicem inşallah güzel geçer sağlıklıdır kuzucuklarımız
YAKLASIK 40 DK YAVRUMLA BAKISTIM RABBIME BINLERCE SUKUR :) KENDI DOKTORUM DEGIL BI PROF BAKTI HER SEYI INCELEDI TEK TEK DAMARLARAI ORGANLARI BOYU BARSAKALRINA kadar cok cok sukur herseyı cok ıyı cıktı .boyu 23 cm kılosu 358 gr haftasıyla uyumlu gelısımı cok ıyı dedı .veeeeeeeee sıkı durun ılk renklı ultrasonumunuzu aldık 3 tane foto verdı herkes babasına benzettı yusyuvarlak bı yuzu var fındık bı burnu var masllah yavrumun .cok cok mutlu olarak döndum .cınsıyetı kesınlestı .rabbım sızlere nasıp etsın ınsallah canlarımm 3 hafta sonrasına randevumu aldım sımdılık bu kadar canlarımmgülsümmm merakla seni bekliyoruz naptın inşallah güzel geçmiştir ayrıntılın
YAKLASIK 40 DK YAVRUMLA BAKISTIM RABBIME BINLERCE SUKUR :) KENDI DOKTORUM DEGIL BI PROF BAKTI HER SEYI INCELEDI TEK TEK DAMARLARAI ORGANLARI BOYU BARSAKALRINA kadar cok cok sukur herseyı cok ıyı cıktı .boyu 23 cm kılosu 358 gr haftasıyla uyumlu gelısımı cok ıyı dedı .veeeeeeeee sıkı durun ılk renklı ultrasonumunuzu aldık 3 tane foto verdı herkes babasına benzettı yusyuvarlak bı yuzu var fındık bı burnu var masllah yavrumun .cok cok mutlu olarak döndum .cınsıyetı kesınlestı .rabbım sızlere nasıp etsın ınsallah canlarımm 3 hafta sonrasına randevumu aldım sımdılık bu kadar canlarımm
YAKLASIK 40 DK YAVRUMLA BAKISTIM RABBIME BINLERCE SUKUR :) KENDI DOKTORUM DEGIL BI PROF BAKTI HER SEYI INCELEDI TEK TEK DAMARLARAI ORGANLARI BOYU BARSAKALRINA kadar cok cok sukur herseyı cok ıyı cıktı .boyu 23 cm kılosu 358 gr haftasıyla uyumlu gelısımı cok ıyı dedı .veeeeeeeee sıkı durun ılk renklı ultrasonumunuzu aldık 3 tane foto verdı herkes babasına benzettı yusyuvarlak bı yuzu var fındık bı burnu var masllah yavrumun .cok cok mutlu olarak döndum .cınsıyetı kesınlestı .rabbım sızlere nasıp etsın ınsallah canlarımm 3 hafta sonrasına randevumu aldım sımdılık bu kadar canlarımm
ayy canımm çok şükür atlattın sıra bizlerde artık rabbim bu mutluluğu hepimize yaşatsın bende merakla bekliyorum haftaya kadar nasıl dayancam.maşallah bebişine uzun boylu mu olcak nee tontiş yerim seni yerimm
cok sevindim canım :)))) allaha sukurler olsunkı herseyi temiz cıkmıs kuzucugun cok sukur 40 dk bakıstınız yani anne oğul :))) oh ohhhh allah sizi hic ayırmısın hepmizin yavrularını bize bagıslasın rabbim ohhh 23 cm olmus masallah canım artık kocamandır senin gobos paşa kocaman olmuş baksana :)) ohh valla sen kurtuldun sıra bizde dualarınızı eksit etmeyin bizde hayırlısyla atlatsaydık bebegime kavusmak icin gun sayıyorum resmen
ınsallah tatlım dualarımdasın hepınız .ıyı cıkacak hıc merak etmeyın .yavrumu ılk kez renklı ultrasonda gördum ya o anı hıc anlatamam aksam babasına göstermeyıde ıple cekıyorum.ıcerde kıpır kıprır masallah artık hareketlerını ıyıcehıssedıyorum cok sukur rabbıme .doktrun yanında burnunu yerım senın yavrum benım dedım doktor guldu:)
amin canım insallah :))) renkli ultasyon bir baska yaaa heryeri belli dimi kuzucugun fotoda nasıl yakısıklı cıkmısmı paşa :))) baya bellidir artık canım fotoda artık fotorafları elinden düşmez dimi ama :))) aynen canım bende icimizde kıpır kıpırlar artık minnoslar aslında hepimiz renkli fotolarını eklesek buraya ne güzel olur goruruz minikleri :)) diger topiklerde paylasıyorlar doktor napsın gulmemekle ilk hamiş bir anne nasıl hevesli oldugunu gormustur
bana göre cok yakısıklı teyzesı :) yuvarlak yuzlum benım bencede resmını koysak cok ıyı olur:) agzım kulaklarımda gördugumden berı annesı yesın onu .
bana göre cok yakısıklı teyzesı :) yuvarlak yuzlum benım bencede resmını koysak cok ıyı olur:) agzım kulaklarımda gördugumden berı annesı yesın onu .
Günaydın güzel hamişler![]()
canım benim yaa bol bol bak resmini öp bu arada cd verdiler mi? Ultrasondaki görüntüleri cd ye atıyorlarmış doktorum isterseniz cd getirin yada flash getirin demişti inşallah verirler durmadan izlerim artık fotolarıda koyalım buraya inşallah bebişlerimizin
aksam esıme resmı gösterdım cook sevındı sofraya oturmadan baya bı sevdık.esımde bana benzettı oglusumuzu cok guzel bı duygu rabbım herkese yasatsın aksamdan berı kac kere baktıgımı hatırlamıyorum resme .yok canım cd falan demedı sadce 3 tane resmı verdı 2 sı sıyah beyaz bı renkli.yırmılık dısım cok agrıyo tum dısetlerım agrıyodr antıbıyotık verdı kullanıcam sanırım dıscı dıs tedavısı yapamam dedı dr um yaptır dedı arada kaldım yanı![]()
Kızlar dun yine haberlerde izledim dogum izni 4 aydan 6 aya cıkıyor bu gidisle holeyyyy :)))) +2 ayıda devlet biz odeyecegiz diyo ve dogum izni icin ayrılan bayanı tekrar ise almak zorunda is veren bu cok iyi olmus :)) cunku 6 ay uzun bir süre bircok bayanı işten cıkarabilirler insallahhh bize yetisirde bebislermizle doya doya vakit geciririz hamiş bayanlar hepimiz dua edelim hemen cıksın :))