Ekim gelinleri hu huuu

Uçuk mavili beyazlı bi pasta yaptır
Beyaz olur üzerine uçuk mavi süslemesi olur mesela.
Lavanta kesei fln dağıtacakmısın hediyelik bişey

hayalimde vardı öyle bişey baş harflerimizin işlemeli olduğu havlu düşünmüştüm ben hep ona da geç kadım sanırım ama belki yine havlu dağıtabilirim

Ütüyle basılan harfler var onlardan bılabilirsen belki yine olur çokda güzel olur

aynen hani bi de atlamadıkları sürece o gördüklerinde hep bizi hatırlayacakları bi hediye diye düşündüm . perşembe cuma eminönüne gideceğim orda kesin bulurum aklımdaki şeyleri tepsiyi hediyelikleri standları falan

Benimde düğünüm 16 ekim esritaes esritaes ve hiç bi hazırlığım yok ya çok düşünüyorum gelinliği özel dikim düşünyorum fakat kuaförü bulamadım henüz sizin herşey hazır galiba :)

Benimde düğünüm 16 ekim esritaes esritaes ve hiç bi hazırlığım yok ya çok düşünüyorum gelinliği özel dikim düşünyorum fakat kuaförü bulamadım henüz sizin herşey hazır galiba :)
kuaför dedin yine bi telaş aldı beni ya:(aynı durumdayım ne yapacağım bilmiyorum.stüdyolar var ogün sadece sana özel çalışıorlar prova dahil flnda 1500 tl fiyat çektiler.kendi kuaförüm saç ok ama makyajda kötü nişanımda eve gidip düzeltmek zorunda kaldım.nereyi denesem napsam bilemiyorum.
gelinlik konusunda kadıköyü öneririm gelinlikçilerin olduğu caddeye bir bak benimkide orada dikiliyor.ben fatihte oturmama ramen orada yaptırmadım hem uçuyolar hemde kötü çok abartı terzilerle aynı dili konuşamadım.şimdi gelinlikçimden çooooook memnunum lep demeden leblebiyi anlayan tatliş insanlar ;)

kuaför dedin yine bi telaş aldı beni ya:KK43:aynı durumdayım ne yapacağım bilmiyorum.stüdyolar var ogün sadece sana özel çalışıorlar prova dahil flnda 1500 tl fiyat çektiler.kendi kuaförüm saç ok ama makyajda kötü nişanımda eve gidip düzeltmek zorunda kaldım.nereyi denesem napsam bilemiyorum.
gelinlik konusunda kadıköyü öneririm gelinlikçilerin olduğu caddeye bir bak benimkide orada dikiliyor.ben fatihte oturmama ramen orada yaptırmadım hem uçuyolar hemde kötü çok abartı terzilerle aynı dili konuşamadım.şimdi gelinlikçimden çooooook memnunum lep demeden leblebiyi anlayan tatliş insanlar :KK66:
1500 TL dediğin kuaför içinse uçuk bi fiyat fatihin tanınmıl kuaförlerini bilirsin ozaman onlarda uçuk fiyat malesef :KK17:

Valla fatihte saçı beğendiğim tek yer nizam çok eskidir orası iyidir ama makyaj bilemedim nasıl yapar.osmanbeyde rumeli kuaför makyaj yapan kız baya iyi beğeniyorum ama onunda bebeği olmuş pazar sabahın körü gelemeyebilir dediler napcez bilmiyorum.fiyat 650 dedi saç makyaj hepsi ama kızın gelememe durumu var

Back