- Konu Sahibi Kirmizidikenlimavicicek
Ne giyceksin?
buz mavisi pastel tonlarında uzun abiye giycem :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne giyceksin?
Uçuk mavili beyazlı bi pasta yaptırbuz mavisi pastel tonlarında uzun abiye giycem :)
Uçuk mavili beyazlı bi pasta yaptır
Beyaz olur üzerine uçuk mavi süslemesi olur mesela.
Lavanta kesei fln dağıtacakmısın hediyelik bişey
Ütüyle basılan harfler var onlardan bılabilirsen belki yine olur çokda güzel olur
şark hana uğra mutlaka
Benimde düğünüm 16 ekim esritaes ve hiç bi hazırlığım yok ya çok düşünüyorum gelinliği özel dikim düşünyorum fakat kuaförü bulamadım henüz sizin herşey hazır galiba :)
istnabul avrupa yakası gaziosmanpaşa yakınları ?il neresi düğünün olacağı yer ?
istnabul avrupa yakası gaziosmanpaşa yakınları ?
Teşekkür ederim tesettürlüyüm ve kuaför konusunda o yüzden tereddütteyim :)oraları hiç bilmiyorum belki bildiğim bi yerse tanıdık bi yer söylerim dedim de :))
Teşekkür ederim tesettürlüyüm ve kuaför konusunda o yüzden tereddütteyim :)
e haliyle yaptırıcam neden :)ya birşey merak ettim makyaj yaptıracak mısın :)
kuaför dedin yine bi telaş aldı beni yaaynı durumdayım ne yapacağım bilmiyorum.stüdyolar var ogün sadece sana özel çalışıorlar prova dahil flnda 1500 tl fiyat çektiler.kendi kuaförüm saç ok ama makyajda kötü nişanımda eve gidip düzeltmek zorunda kaldım.nereyi denesem napsam bilemiyorum.Benimde düğünüm 16 ekim esritaes ve hiç bi hazırlığım yok ya çok düşünüyorum gelinliği özel dikim düşünyorum fakat kuaförü bulamadım henüz sizin herşey hazır galiba :)
1500 TL dediğin kuaför içinse uçuk bi fiyat fatihin tanınmıl kuaförlerini bilirsin ozaman onlarda uçuk fiyat malesefkuaför dedin yine bi telaş aldı beni yaaynı durumdayım ne yapacağım bilmiyorum.stüdyolar var ogün sadece sana özel çalışıorlar prova dahil flnda 1500 tl fiyat çektiler.kendi kuaförüm saç ok ama makyajda kötü nişanımda eve gidip düzeltmek zorunda kaldım.nereyi denesem napsam bilemiyorum.
gelinlik konusunda kadıköyü öneririm gelinlikçilerin olduğu caddeye bir bak benimkide orada dikiliyor.ben fatihte oturmama ramen orada yaptırmadım hem uçuyolar hemde kötü çok abartı terzilerle aynı dili konuşamadım.şimdi gelinlikçimden çooooook memnunum lep demeden leblebiyi anlayan tatliş insanlar
Ekim güzeldir hem şu cehennem sıcakları olmasın ışık bi hava ooooh misss tek korkum yağmur yağmasın:)