Gözün aydın canım hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallahKızlar dün kan vermiştim
Bugün çıktı sonuç 673
Doktorumu bilgilendirdim Oksapar ve progestan başlayalım dedi
10 gün sonra da muayene için çağırdı
Amin inşallahGözün aydın canım hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah
Maşallah canım neden hemen ilaca başladı ki .Kızlar dün kan vermiştim
Bugün çıktı sonuç 673
Doktorumu bilgilendirdim Oksapar ve progestan başlayalım dedi
10 gün sonra da muayene için çağırdı
Benim daha önce bir kaybım vardı ondan başladıkMaşallah canım neden hemen ilaca başladı ki .
Bende kanama var diye başladı sende de mi oldu
Anladım canımBenim daha önce bir kaybım vardı ondan başladık
Sen hangi ilaçları kullanıyorsun
Merhaba ben bir ay önce aldım devlet karşılamıyor sanırımMerhaba çatlama iğnesini devlet karsiliyomu fiyat olarak nekadar ödüyoruz
Hayır karşılamıyor, bende 30 ekimde aldım ovitrelle 135 tl ödedimMerhaba çatlama iğnesini devlet karsiliyomu fiyat olarak nekadar ödüyoruz
Sizin ne çıktı sonuç kan tahlili verdinizmiCanım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor
birinci resim sabahki
ikinci resim yeni yaptım az önce
Yok canım bugün lekem geldi ama normalde 11 gün var adete ya erken olacağım ya da bilmiyorum bakalımSizin ne çıktı sonuç kan tahlili verdinizmi
İnşallah yerleşme kanamasıdırYok canım bugün lekem geldi ama normalde 11 gün var adete ya erken olacağım ya da bilmiyorum bakalım
Amin ya inşallahİnşallah yerleşme kanamasıdır
Sonuc ne oldu? Hamilesinizdir InseAllah?Amin ya inşallah
Maalesef olmadıSonuc ne oldu? Hamilesinizdir InseAllah?
InseAllah bu defa hamile kalirsinizMaalesef olmadı
Ama bu ay tekrar klomen iğne oldum. Bugün onuncu günümde test yaptım akşam ikinci çizgi çıktı ama 13.günü bekleyeceğim iğne etkisidir
Kaçıncı gününInseAllah bu defa hamile kalirsinizBende ilk defa once femara sonrasinda catlatma ignesi oldum bakalim ilk denemeden ise yariyacakmi ❤
6 ci gunumKaçıncı günün
Daha 6 gün daha bekle canım6 ci gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?