Ekim bebişlerinin odaları nasıl olucak...

cok tesekkür ederim caanım bebişlerimizin inş uykularıda rahat olur....

rknydn55

bende ilk zamanlar bundan alıcam yanıma koyucam ondan sonra büyyrn mobilya beşik ıstyrum..

evet bende aslında hep öyle hayal ediyordum ama sartlar geregi tek beşik alabilecegim bebeğime herseyin hayırlısı olur elbet bebklerimiz saglıkla dünyaya gesinlerde.......

bende oda yapmaycağım evim 2+1 oturma odasında oturuyoruz o yüzden ilk başta kendi odama karyola koyacağım bir kaç sene yatar ilerde oturma odasına geçiririm büyüyebilen yatak istiyodum ama o da benim mobilyalar çok geniş geniş olcağından sığmıcak sanırım bende bu tarz bi karyola almayı düşünüyorum altı çekmeceli cibinliğiyle falan renkler modeller bunlar değil tabi fikir olsun diye

evet cnm olsun bunlarda çok hoş süsleyınce ne guzel olur...bebeklerımız odalarınıda koyarız inşşş

bu topiğimizde çok faydalı olacak eminim...
benim yatak odamda yer olmadığı için bebek uyku sepeti tazında küçük beşik almayı düşünüyorum, küçük bi odam var orayada bebek odası yaptırcaz Allah nasip ederse...
Ama ilk zamanlar yanımızda yatacağı için odasını bi süre kullanamayacak, ama max. 6 aya kadar olanlar var sanırım istediğim küçük sepetlerin, biraz kararsız kaldım açıkcası...
burdan beğendiğimiz oda takımlarını, isimlerini, neler gerekli neler gereksiz paylaşalım, çok işimize yarayacaktır eminim...

bencede çok faydalı olacak...

ben şimdiden sabırsızlanıyorum oda için....

annemler ıstanbulda oturdugundan okullar kapanınca gelecekler bebıs odamızı hazırlayacagız ınsallah
2ay sonra heyecana baslıcam

ay yapında odalarınızın resmini koyun bizde görelim tabi önce sağlıklı gelsinler
ben park yatak aldım çok memnunum oda yapmadım daha sonra yapcam ilerde inşallah

kızlar bende 3 yaşına kadar yatabildikleri minik sallanan çok güzel mobilya beşikler var. Onlardan almak istiyorum. Fakat park yataklar da son derece kullanışlı geliyo bana. Fakat onlarında görüntüsü hoşuma gitmiyor. Ama park yatağı 5 yaşına kadarda kullanabiliyor. Tabi hangisini alırsam alayım birde gardrop şart. Eğer mobilya alırsam çilekteki modeller hoşuma gidiyor. Çok kararsızım.siz ne düşünüyorsunuz kızlar
Park yatakmı mobilya mı ????

canım ben bebeğim eoda hazırlıyorum,park yataklar evet kullanışlı görünsede açık olmak gerekirse görüntüsü renkleri hiç hoşuma gitmiyor kesinlikle almayı düşünmüyorum..
bebeğimin odasına büyüyen mobilya karyoladan almayı düşünüyorum,ilk aylarda yanımda olsun istediğim için küçük sepet beşiklerden alıp yatak odama koyucam...böyle düşünüyorum ben..

bende senin gibi düşünüyorum meryemcim büyüyen yataklar daha mantıklı geliyor bana da... beşiklerde çok tatlu bence:CüvCüv:

bende park yatak almıcam ağzı burnu bı yere kayıyor bıde bence benım oğlum gibi bi çocuk yürüdükten sonra o yataktan atlar....

bende büyüyen yatak alıcam ilk aylar içinde sepet gibi olan beşiklerden nasipse..

selam kızlar..biliorum hepiniz heyecanlısınız sabırsızlanıosunuz..
bende 2008 ekim annesiyim nacizane fikrimi paylaşmak isterim..bende bebeime oda hazırlamak için sabırsızlanıodum fakat doğduktan sonra bu fikri biraz erteledim ''hala ertelenmiş şekliyle duruoyerimseniben'' çünkü ilk başlarda çok sık uyanıolar ve eğer benimki gibi gazlı bir bebeğiniz olursa o zaman yandınız demektir.:bbo:.korkutmak istemem ama deil ayrı oda kucağınızda uyutuonuz..şuanda oğlum 5 buçuk aylık ve hala uyku düzeni oluşturamadık..yatak odamda park yatağında yatıo yinede bazen çok yoruluorum..ayrı bi odası olsaydı heralde bende orda yatıo olurdum çünkü bir müddet sora artık gerçekten yoruluosunuz..bence oda için acele etmeyin doğduktan sonrada alabilirsiniz..
birde şu büyüyen yataklarda eni dar olanlardan almayın..genişlerini tercih edin..
ay ne çok yazmışım..umarım bi faydası olur..yerimseniben
bebeklerinizle sağlıklı we mutlu günlere...

elbette güzel olmuş yazın canım bilgilerini deneyimlerini bizlerle paylaşman çok iyi,
ben oda hazırlıyorum ve odası yatak odamla yan yana olacak.. evet canım ilk aylarda bende yatak odamda yatırırım bebeğimi,ama canım bazı durumlarda olmuyor mesela benim yatak odam.. biz yataştan bir pearl naza almıştık odanın 3te 2sini kapladı ve yuvarlak bir karyola düşün artık,karyola ile gardıropun arasında bir boşluğum var bir tek oraya kpoyabilirim beşiği ama o şekildede gardıroptan bişey almak zor olur..yani bir takım sıkıntılar olacak...
birde bizim bebeğimiz ilk torun olacak eşimin ailesinde onların akrabaları çok şimdi herkes gelecek bebeği görmek isteyecekler yatak odama dolacaklar bu hiç sevmediğim bir durum..
karyolamız inanılmaz büyük bizim 3m X 3m eşimde diyorki bebeği de karyolada yatırsak yanında yatsın diyor ama bilemiyorum bebek sallanmayan bir karyolada yatarmı acaba keşke mümkün olsa hiç düşünmem kendi karyolanma yatırırım yanımda

neyse bende çok konuştum ama benim durumum böyle napabilirim

benım 2 çocuğum bu bence çocuğu alışturısan ayrı odaya ve yatağına zor olmaz tabı bazı sorunlu bebek harıcınde ilk aylardan kullanılır..bende oda yapıcam innşşş sepetlerdende alıcam bi 6 aylık kadar yatar sonrada yatağına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…