Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende 3 yaşına kadar yatabildikleri minik sallanan çok güzel mobilya beşikler var. Onlardan almak istiyorum. Fakat park yataklar da son derece kullanışlı geliyo bana. Fakat onlarında görüntüsü hoşuma gitmiyor. Ama park yatağı 5 yaşına kadarda kullanabiliyor. Tabi hangisini alırsam alayım birde gardrop şart. Eğer mobilya alırsam çilekteki modeller hoşuma gidiyor. Çok kararsızım.siz ne düşünüyorsunuz kızlar
Park yatakmı mobilya mı ????
canım ben bebeğim eoda hazırlıyorum,park yataklar evet kullanışlı görünsede açık olmak gerekirse görüntüsü renkleri hiç hoşuma gitmiyor kesinlikle almayı düşünmüyorum..
bebeğimin odasına büyüyen mobilya karyoladan almayı düşünüyorum,ilk aylarda yanımda olsun istediğim için küçük sepet beşiklerden alıp yatak odama koyucam...böyle düşünüyorum ben..
selam kızlar..biliorum hepiniz heyecanlısınız sabırsızlanıosunuz..
bende 2008 ekim annesiyim nacizane fikrimi paylaşmak isterim..bende bebeime oda hazırlamak için sabırsızlanıodum fakat doğduktan sonra bu fikri biraz erteledim ''hala ertelenmiş şekliyle duruoyerimseniben'' çünkü ilk başlarda çok sık uyanıolar ve eğer benimki gibi gazlı bir bebeğiniz olursa o zaman yandınız demektir.:bbo:.korkutmak istemem ama deil ayrı oda kucağınızda uyutuonuz..şuanda oğlum 5 buçuk aylık ve hala uyku düzeni oluşturamadık..yatak odamda park yatağında yatıo yinede bazen çok yoruluorum..ayrı bi odası olsaydı heralde bende orda yatıo olurdum çünkü bir müddet sora artık gerçekten yoruluosunuz..bence oda için acele etmeyin doğduktan sonrada alabilirsiniz..
birde şu büyüyen yataklarda eni dar olanlardan almayın..genişlerini tercih edin..
ay ne çok yazmışım..umarım bi faydası olur..yerimseniben
bebeklerinizle sağlıklı we mutlu günlere...