Ekim bebişlerinin odaları nasıl olucak...

SEYMA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
3.408
0
Kızlar bebişlere ne gibi oda düşünüyorsunuz...Park yatakmı,mobilyamı,ayrı odamı yoksa yanınızdamı,oda takımımı vs.

Ben şimdiden düşünmeye başladım..Keremin kendi odası var bazalı yatak ve gardolabı var ama şimdi ne yapsam karar veremedim....

kaydirigubbakcemile3 ayy cok guzel konukaydirigubbakcemile2
ben bebısıme ayrı odada oda takımı yapıcam kısmetse yanı annanesı yapacakkaydirigubbakcemile2
yanımada ılk aylar ıcın ufak yatak alıcam sımdılık oyle dusunuyorum rabbım nasıp ederse:Saruboceq:
ayy dusuncesı bıle ne guzelsırnaşık şey

evet düşünmek hayal kurmak bile güsel...inşş gönlümüze göre olur...bende abısınle aynı odada yapıcam bakalım...

ıkı erkek olunca buyuseler bıle aynı odada olurlar baska care yok zaten:ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile3 sabret accık kız daha erkenkaydirigubbakcemile3
gercı ben bebek arabasını aldım ama uyguna buldugum ıcın aldım-tatlicadiarzu-

valla kızlar ben meleğime hem oda yapacağım allah nasip ederse hemde yatak odama en azından nisana mayısa kadar yatacağı bir beşik alaacağım yazın odasına transfer etcemde planlarım öle ama odasını yazın yapmayı düşünüyom sizce geöçmi olur siz ne zaman almayı düşünüyorsunuz ???

valla kızlar ben meleğime hem oda yapacağım allah nasip ederse hemde yatak odama en azından nisana mayısa kadar yatacağı bir beşik alaacağım yazın odasına transfer etcemde planlarım öle ama odasını yazın yapmayı düşünüyom sizce geöçmi olur siz ne zaman almayı düşünüyorsunuz ???

canım bende aynı senın gıbı dusunuyorum yazın daha ıyı hem son zamana kalmaz hemde sıcaklara cok denk gelmez:CüvCüv:

Mobilya alirsaniz aklinizda olsun geldikden sonra 1-2 ay koku yapabiliyor ondan cocuk odada yatcaksa ona göre erkenden alin cünkü sürekli havvalandirmak gerekiyor. Giyisi koysan kokar. Ondan yaza yatcaksa odasinda 1-2 ay onca alin.

kısmetse ekımde dogacak ama temmuzda alıcaz kısmetse evt kokusundan erken almak ıyı fıkır:emir_bebek:

bende erken almayı düşünüyorum çünkü meleğim ya erken doğarsa diye korkuyorum 6. aya girelim nasipse alacağız...

bendende size tavsiye alıcaksanız 1ay öncesinden alın benim kız 3,5 hafta önce oldu biz hastanedeyken geldi mobilyalar neyseki önceden beğenilmişti

Haklısın bu meleklere gÜven olmaz hemen gelıverırlere dÜnyaya sıkılırlar karımızda durmaktan en ıyısı Önce alamk :)))

ben bebişime ayrı ada acamayacagım kayınvalidemlerle birlikte kalıyoruz o yüzden küçük bi beşik almayı düşünüyorum modelide bu arkadaslar sizce nasıl.....

papatyalo.jpg

guzelmiş ıyı gunlerde kullansın bebısın:Saruboceq: bende ılk zamanlar ıcın boyle bısey dusunuyorum yanımasositososito

X