Bende denize gitmek istiyorum ama pek mümkün olmayacak galibaBana farketmez
Bütün aylarda tatil yapabilme potansiyelim var
Hiç olmadı termal otelde kıçımı devirir yatarım
Evet tembelim
Deniz hala soğumamış olur ama çıkınca üşürsünüz.Ekim basında mesela 1-10 Ekim gibi
Ben sadece 2 gün gidebildim denize bu seneBende denize gitmek istiyorum ama pek mümkün olmayacak galiba
Güral Sapanca da ılık havuz var mı?Denize girilmez Ya Eylül ayında bile zor oluyor hani suya girsen de hava serin oluyor çok üşüyor insan
Çok lüks kaplıca otelleri var hem normal kapalı havuzu olan hem termali olan onları düşünmez misiniz? Mesela Güral Afyon (kaplıca oteli) Ya da Güral Sapanca çok güzel (kaplıca oteli değil) ya da Afyon Da Akrones var o Da çok lüks Ve güzel (kaplıca oteli)
Güral Sapanca da ılık havuz var mı?
Güral Sapanca da ılık havuz var mı?
Çocukla serin serin dolaşamayız kiKapalı havuzu var açık havuzu Da var kapalı havuzu ılıktı doğası çok güzel orman içinde mis gibi serin serin dolaşırsınız Güral Sapanca gerçekten çok güzel
Çocukla serin serin dolaşamayız ki
çocuk girebilir mi ılık havuza üşümez di mi
Termaller çocuklara zararlıymış
Kızımla kışın gidebileceğim termal olmayan Ankara'ya yakın otel arıyordum bende
Ben baliyimi ekimin 3. Haftasi yaptim. Antalyaya gittik hava mis gibiydi yazin o baygin sicakligi yoktu ama denize de havuza da cok rahat girebildik. Aksamlari biraz serin oluyordu sadece o yuzden yaniniza ustunuze alabileceginiz hirka tarzi seyler alirsaniz hic sorun olmaz.Merhaba hanımlar ,
Ekim Ayında tatil yapılır mı denize girilir mi ? Iznimi ekimde kullanmak zorunda kaldım. Ekimde nereye gidilebilir önerisi olan var mı ?