• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim ayinda hamileligini ogrenenler:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ilayburak2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Mart 2017
902
4.064
113
32
Kizlar iyi aksamlar.... Ekim ayinda hamile oldugumu ogrendim cok heycanli cok mutluyum benim gibi olan arkadaslarimi topigime bekliyorum oncelikle doktora gittiniz mi kesesini ne zaman gordunuz

Ben :KK54: geçen hafta doktora gittim 5 haftalık dedi değerim 2bin civarıydı karından ultrosonla kesemizi gördük. Perşembeye randevu verdi 6+2 olucaz nasipse kalp atışını duyarım inşallah bi umut :KK48: buarada hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah :dua:

Ben :KK54: geçen hafta doktora gittim 5 haftalık dedi değerim 2bin civarıydı karından ultrosonla kesemizi gördük. Perşembeye randevu verdi 6+2 olucaz nasipse kalp atışını duyarım inşallah bi umut :KK48: buarada hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah :dua:
Amin insallah canim bende gecen cuma gittim. Deger ikiye katlanmis doktor hafta sonu kesese gozukur dedi suan tam 5haftaligiz galiba Rabbim herkeze nasip etsin bekletmesin insallah sende sagsaglim kucagina alirsin insallah :)

Canim benim adetime 2 gun vardi evde test yaptim cizgi cikti silik bir sekildi hemen gittim kan verdim 129.5 cikti hamileyim

Amin canım inşallah bende 1 gün geçince test yaptım silik çıktı 2 gün sonra kan verdim 120 çıktı. Sonra katlandı çok şükür

cok sag olun kizlar. Allah hayirli evlatlar eylesin yavrularinizi :KK36:

kızlar merhaba ben çok erken öğrendim kan değerim 30,31 ‘di bikaç gün sonra 250ye yükselmiş bir hafta sonra gel ultrasonda gözükür dedi doktorumuz, hepimiz için hayırlı olsun:anneadayı:
Kac gun vardi adetine canim hayirli olsun sag saglim kucagimiza aliriz insallah:)

Kizlar bana da dua eder misiniz bebegim olmadi 2 yillik evliyim
Rabbim yardimdim olsun canim brnim 18 ay olmadi tedavi olduk gene olmadi sonra tedaviyi biraktik cok sukur Rabbim nasip etti cani gonulden duamdir Rabbim bekleyen istiyen cocuk ozlemiyle yanan tum kardeslerime nasip etsin insallah

Rabbim yardimdim olsun canim brnim 18 ay olmadi tedavi olduk gene olmadi sonra tedaviyi biraktik cok sukur Rabbim nasip etti cani gonulden duamdir Rabbim bekleyen istiyen cocuk ozlemiyle yanan tum kardeslerime nasip etsin insallah
Ne problem vardi canim bana da umut olsun

aslında adet günümdü, çok geç değildi ama geç döllenme olabilir belki çünkü değerim çok düşüktü doktor daha çok küçük demişti :) amin canım inşallah beklemek çok heyecanlı :)
Evet canim ben bugun kesesini gordum cok sukur cok degisik bi duygu :)

Ne problem vardi canim bana da umut olsun
Polikistik over canim bide prolaktain yuksekligi vardi tedavi oldum rahim filmi cektirdim olmadi nasipim tup bebek galiba dedim tedaviyi birakip para biriktireyim dedim tedaviyi biraktim o ay hamile kaldim canimmm Rabbim herkese nasip etsin insallah

Polikistik over canim bide prolaktain yuksekligi vardi tedavi oldum rahim filmi cektirdim olmadi nasipim tup bebek galiba dedim tedaviyi birakip para biriktireyim dedim tedaviyi biraktim o ay hamile kaldim canimmm Rabbim herkese nasip etsin insallah
Masallah canim Rabbim tamamina erdirsin

Selamlar herkese. İns hepiniz yavrularinizi sag saglim kucaginiza alirsiniz. Benim de reglim 2 gun gecikti normalde tam zamaninda olur. Butun regl belirtilerini de yasadim karin agrisi, gogus hassasiyeti, suratimda cikan bi tane cirkin sivilce. Test yapmak da istemiyorum gene husran olcak diye. Bu belirtileri yasayip hamile oldugunu ogrenen var mi??

Selamlar herkese. İns hepiniz yavrularinizi sag saglim kucaginiza alirsiniz. Benim de reglim 2 gun gecikti normalde tam zamaninda olur. Butun regl belirtilerini de yasadim karin agrisi, gogus hassasiyeti, suratimda cikan bi tane cirkin sivilce. Test yapmak da istemiyorum gene husran olcak diye. Bu belirtileri yasayip hamile oldugunu ogrenen var mi??
canım benim adetim çok düzenliydi, 2 gün gecikmem oldu normalde bir hafta önceden göğüs ağrım olurdu ama adetim geciktiği gün ağrıdı ve ağrım vardı, inşallah hamilesindir :)

Back