- Konu Sahibi pembemasal
Allah sabır versın canım benım Allah evladını tez zamanda kucagına versın Amin
aminn.tüm arkadaşlarıma da inşallahh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sabır versın canım benım Allah evladını tez zamanda kucagına versın Amin
Dualarım sızınle canım ınsAllah bu ay olacak Rabbim katından saglıklı hayırlı kız ve erkek evlatlar nasıp etsın ınsAllah Aminarkadaşlar ben tüp bebek tedavisine başladım bu ay inşallah ekim ayı uğurlu gelir hamile kalırım
Merhabalaarr, topiğiniz hayırlı olsun bol bebiş haberiyle dolsun inşşya benim klomenle ilgili bi sorum olacaktı.. Bi arkadaşım 10 ay boyunca bebek bekledi ama olmadı. Klomen kullandığı ay hamile kaldı, boşuna beklemişim bir sürü stres yaşadım o kadar keşke en başta kullansaymışım diyo.. Bu ay hamile miyim bilmiyorum ama değilsem diğer ay alsam mı acabaaaaa
kız pembe ne yapıyon diğer kızlar nerde onlarıda buraya alsaydın ya iletişimimiz kopmasın hamile kalıncaya kadar birbirimize destek verdik bari hamileyken de birbirimize destek olalım sorunlarımızı mutluluklarımızı paylaşalım herkesi buraya toplayalım
arkadaşlar ben tüp bebek tedavisine başladım bu ay inşallah ekim ayı uğurlu gelir hamile kalırım
hayırlısı olsun.. insallah emeklerinin karsılğını alırsın.. ben hiç alamadım maalesefff :S![]()