• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında bebegınıze kavusmanız dilegiyle

Merhabalaarr, topiğiniz hayırlı olsun bol bebiş haberiyle dolsun inşş :16: ya benim klomenle ilgili bi sorum olacaktı.. Bi arkadaşım 10 ay boyunca bebek bekledi ama olmadı. Klomen kullandığı ay hamile kaldı, boşuna beklemişim bir sürü stres yaşadım o kadar keşke en başta kullansaymışım diyo.. Bu ay hamile miyim bilmiyorum ama değilsem diğer ay alsam mı acabaaaaa

arkadaşlar ben tüp bebek tedavisine başladım bu ay inşallah ekim ayı uğurlu gelir hamile kalırım
Dualarım sızınle canım ınsAllah bu ay olacak Rabbim katından saglıklı hayırlı kız ve erkek evlatlar nasıp etsın ınsAllah Amin

Merhabalaarr, topiğiniz hayırlı olsun bol bebiş haberiyle dolsun inşş :16: ya benim klomenle ilgili bi sorum olacaktı.. Bi arkadaşım 10 ay boyunca bebek bekledi ama olmadı. Klomen kullandığı ay hamile kaldı, boşuna beklemişim bir sürü stres yaşadım o kadar keşke en başta kullansaymışım diyo.. Bu ay hamile miyim bilmiyorum ama değilsem diğer ay alsam mı acabaaaaa

canım doktor kontrolsuz kullanma baskasına ıyı gelen sana gelmıyebılır ben o ılacı 1 ay ıctım kıst yaptı sakın doktor ne derse onu uygula bırı yaptı dıye sakın de de yapma canım cunku herkeze ozel tedavı gerekıyo bu gıbı durumlarda ve degıgım gıbı esınızı de doktora goturun test yapsın benım esımde bakterı vardı o bebısın gelmesını engeledı ılac ıctık o ay hamıle kaldım arı sutu yıyın her gun bır recel kasıgı su ıle yutun esınıze mesır macunu ıcırın kecı boynuzu ve hamıle kalana kadar folık asıt ılacı ıcın gunde 1 tane ve hamılelıgın ılk 3 ayında canım Allah hepımızın kucagına saglıklı hayırlı bır sekılde evlatlarımızı versın Amin

kız pembe ne yapıyon diğer kızlar nerde onlarıda buraya alsaydın ya iletişimimiz kopmasın hamile kalıncaya kadar birbirimize destek verdik bari hamileyken de birbirimize destek olalım sorunlarımızı mutluluklarımızı paylaşalım herkesi buraya toplayalım

kız pembe ne yapıyon diğer kızlar nerde onlarıda buraya alsaydın ya iletişimimiz kopmasın hamile kalıncaya kadar birbirimize destek verdik bari hamileyken de birbirimize destek olalım sorunlarımızı mutluluklarımızı paylaşalım herkesi buraya toplayalım

ıyım canım benım sen nasılsın ? sayfa herkeze acık canım kımseyı alma ve ya davet etmek gıbı bır cabam yok bu gune kadar da olmadı zaten

arkadaşlar bugün yumurta takibim vardı yumurtalarım çok güzeldi ilacın dozunu bile arttırmadı perşembe tekrar bakılacak duruma göre cumartesi opu olabilir inşallah güzel günler önümdedir
,

pembemasalcım bende bayadır gırmıyodum cok sevındım senın adına canım ınsallah saglıkla kavusursun bebegıne bende 2-3 aydır calısmalara ara verdım diş tedavım vardı o ertelene ertelene bızde korunduk bıde hamıle kalmayım dıye ılac fln ıctım cünkü artık buaya belkı dönerız tekrar calısmaya bende artık ıkıncı cocuk ıstemesemmı dıye bıle düşünmeye basladım oglumla ılgılenme yetıyor cok haylaz sagolsun kısmet dıyorum artık

Back