• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayında AŞILAMA Yaptıracak Olanlar 💉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
vayy tamam ıste hamılesın ben 27 ckmıstı 11 gun. sımdı 2 gun sonra tekrar kan testı yapacan 2 ye katlanması lazım. Insallah guzel haberler alacaksın canım.
Öyle mi dersin canım erkenden sevinmek istemiyorum🥺 sen kaçıncı haftandasin nasıl ilerledi süreç özel msj atmayi denedim sana yapamadim

Amin canım inşallah 🤲benim de aşılamanın 7. Günü iğnenin 9.gunu test yaptım ama doğruluk oranı ne olur bilmiyorum iki üç gün sonra tekrar deneyeceğim dayanamiyorum ki ☺️

Amin canım inşallah 🤲benim de aşılamanın 7. Günü iğnenin 9.gunu test yaptım ama doğruluk oranı ne olur bilmiyorum iki üç gün sonra tekrar deneyeceğim dayanamiyorum ki ☺️
Ben de çok zor dayandım eşime kalsa pztsiye kadar bekliycektik ama ikimizin de ise gitmesi lazım hem ben bu belirsizlikle kafamı veremezdim çok kötü birşey arafta gibiydim. Aslında hala da öyle hemen sevinmek istemiyorum canım hadi bakalım inşallah güzel haberleri paylaşırım sizlerle de🙏

kacıncı gunu yaptın canım 9. gun mu . erken daha cıkmaya bılır
ben 11. gunu yapmıstım 27 felan cıktı. dr hatta cıkmaz hayal kırılıgı yasarsın demıstı. yınede bekle 15 gun olsun
13. gün yaptım kuzum .
Zaten adet oluyorum gibi lekelenme başladı

İnşallah canım ya inşallah bu sene bitmeden bebişlerimize kavuşuruz birlikte🙏🏻 Aslında hepimiz birbirimizi en iyi anlayanlarız, rabbim en yakın zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin hepimize🙏🏻
Evet çok güzel söylemişsin biz birbirimizi en iyi anlayanlardaniz ♥️

vayy tamam ıste hamılesın ben 27 ckmıstı 11 gun. sımdı 2 gun sonra tekrar kan testı yapacan 2 ye katlanması lazım. Insallah guzel haberler alacaksın canım.
Ben de aşılamanın 7. Günü iğnenin 9. Günü yaptım beta hcg 13 çıktı ne demek bu sence iğne etkisi mi yoksa tutma ihtimali var mı acaba

Ben de aşılamanın 7. Günü iğnenin 9. Günü yaptım beta hcg 13 çıktı ne demek bu sence iğne etkisi mi yoksa tutma ihtimali var mı acaba
iğnenin etkisi 10 gun dıyorlar. erken olabılırde ama 2 gun sonra kesın yaptır.yanı 1 gun farkla da hala etkısı olurmu bılemedım.
ben 10. gun ıdararda test yapmıstım cok sılık hayalı cızgı cıkmıstı .ama asılamanın 10 gunuydu. ınsallah hamılesındır .pozıtıf dusunelım kı pozıtıf sonuc olsun :)

Pazartesi günü bende aşılama yaptıracağım süreç hakkında hiç bilgim yok şimdi sizin süreçlerimizi okuyup bilgi toplayacağım

iğnenin etkisi 10 gun dıyorlar. erken olabılırde ama 2 gun sonra kesın yaptır.yanı 1 gun farkla da hala etkısı olurmu bılemedım.
ben 10. gun ıdararda test yapmıstım cok sılık hayalı cızgı cıkmıstı .ama asılamanın 10 gunuydu. ınsallah hamılesındır .pozıtıf dusunelım kı pozıtıf sonuc olsun :)
İğnenin 12. Günü yaptım 5.62 çıktı değer gittikçe düşüyor bu da olmadi

Back
X