• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayında AŞILAMA Yaptıracak Olanlar 💉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benımde yaklasık 2 yıl olmustu.Insallah olumlu haberler alırsın yeterkı pozıtıf dusun.
Senı cok ıyı anlıyorum. ınsanların o soruları gercekten cok sınır bozucu oluyor. Bende cok kafaya takıp uzuluyrdum son zamanlar da. Ama kım ne derse desın şehır degıstırmeni dusundurecek bır durum degıl. Allahın taktırı. yerı ve zamanı geldıgınde oluyormus demek. vaktı zamanı geldıyse olacaktır. Sen elınden gelenı yapıyorsun taktır Allahtan.
Sakın moralını bozma.
İnşallah canım Allah razı olsun 🙏içime su serptin çok teşekkürler

ben bıraz erken davrandım. doktorum bana 15 gun sonra gel test yapalım dedı. 10. gunu ben dayanamayıp ıdrarda test yaptım. baktıgında gozukmeyen ama ısısga tutup dıkkatlı baktıgımda cok sılık bellı belırsız cızgı gordum. ertesı gun tekrar yaptım yanı 11. gun. bır oncekı gune nazaran bır tık daha belırgın ancak cok cok dıkkatlı baktıgımda bellıydı. dayanamadım yıne 11. gunu aksamı hastaneye gıdıp kan testı yaptırdım. nobetcı doktor hatta bana cok erken uzulursun bekle bence dedı ben yapalım dıye ısrar ettım. ve sonuc hamıleydım:)
ben asılama olduktan bır kac gun sonra asırı bır sekılde kasık agrısı yasamıstım adet sancısı gıbı degıldı bu agrı kasıgıma batmalar oluyordu .Ama ara ara usume bende de oluyordu. ozellıkle gece uyandıgımda tır tır tıtreyerek uyanıyordum . sankı anıden vucut ısım dusuyor gıbı oluyordu.
ınsallah senın de hayırlı haberlerını alırız :)
Gözün aydın canım.
Kan tahlilinde ilk değerin kaç cikti

Merhaba bende okuyorum ama hastalanınca napiyoruz ?? Ara verip mı okudunuz siz
Ben hasta olunca anneme devam ettirdim öyle oluyormuş başkasına devam ettirebiliyormussun

İlk aşılama denemem. Tüp bebeğe geçeceğim ama şuan şehir dışındayım. Adetin ikinci üçüncü gününü kaçırmış oluyorum. Kasım ayı şansa kalacak bu durumda. Senin kaçıncı günün?
Canım negatif mi sonuç aldın
Ben baya araştırdım tüp bebek için iki doktorda kaldım

Benim dr zaten aşılamayı yaparken de eğer olmazsa tüpe geçelim direkt demişti. Bildiğim kadarıyla prosedür benziyo. Yine adetin 2. Yada 3. Gün iğnelere başlanıyo. Tabi dozlar daha yüksek aşılamadaki gibi düşük değil. Amaç fazla sayıda yumurta elde etmek. Sonra yumurtalar çatlatma iğnesinden 36 saat sonra toplanıyor eşten alınan spermle dışarıda birleştiriliyor. Yani bizim aşılama olduğumuz gün bu işlem dışarıda yapılıyor gibi düşün. Ondan sonra embriyo gelişimine bakılıyor. Uygun olanlar taze transfer ediliyor ya da dondurulup rahim uygun olana kadar bekletilip transfer ediliyor. İşte böyle:) acıbademden fiyat almıştım ilaçlar hariç on bindi. İlaçlar da 2500 tutar herhalde.
Bı kaç kişi hep yazmiski dondurp bidahki ay transfer yapmak şansı daha yükseltiyor die canım öyle okudum çoğu kişiden bilgin olsn

Benim de felaket bir kasık ağrım var adetten önce olan ağrının tıpa tıp aynısı. Tutmadi kesin. Depresyon yükleniyor 😔

Bı kaç kişi hep yazmiski dondurp bidahki ay transfer yapmak şansı daha yükseltiyor die canım öyle okudum çoğu kişiden bilgin olsn
Aa öyle miymiş ben o kadar derin araştırmadım henüz. Ama doktor duruma göre taze yada dondurulmuş yapıyoruz demişti. Bence bazı durumlarda rahmi dinlendirmek gerekiyor ve bu da şansı yükseltiyor herhalde. Hangi dr ları düşünüyorsun

Aa öyle miymiş ben o kadar derin araştırmadım henüz. Ama doktor duruma göre taze yada dondurulmuş yapıyoruz demişti. Bence bazı durumlarda rahmi dinlendirmek gerekiyor ve bu da şansı yükseltiyor herhalde. Hangi dr ları düşünüyorsun
Aynen canım 4 gündür çok araştırdım öyleymiş ben bahceci cem Çelik düşünüyorum çoğu kişi onu tavsiye etmiş insagramdan takip ediyorum doktoru tek seferde çok pozitif alan var bide İstanbul tüp Bebek merkezi var orada aret kamar die doktoruda tavsiye edenler çok ama benim gönlüm cem Çelik

Canım negatif mi sonuç aldın
Ben baya araştırdım tüp bebek için iki doktorda kaldım
Benimde ilk aşılamam tutmadı ya doktor 1 ay ara verelip tekrar aşılama yapalım dedi siz ilk aşılamadan sonra direk tüpe mi geçeceksiniz ? Bu arada nerede yaptıracaksınız hangi il ?

Benimde ilk aşılamam tutmadı ya doktor 1 ay ara verelip tekrar aşılama yapalım dedi siz ilk aşılamadan sonra direk tüpe mi geçeceksiniz ? Bu arada nerede yaptıracaksınız hangi il ?
Benide regil olunca çağırdı doktor ama ben istemedim 2. Aşılamayı yani şansı çok az zaten onada masraf oluyor oyuzden dedim 2. Tüp bebek olsun onun şansı daha yüksek rabbim nasip ederse inşallah tabiki İstanbul'dayim ben kaç gündür araştırdım İstanbul tüp Bebek merkezinde aret kamar ve bahçeci de cem Çelik var ikisi içinde iyi yorumlar okudum cem beyi insagramda da takip ediyorum hep tek seferde pozitif benim gönlüm cem bey inşallah ona gidecem Allah nasip ederse insalah bende güzel olumlu sonuc alırım

Arkadaslar bende gonal f ıle asılama oldum. ve ılk asılamam tuttu. Aranızda gonal f kullanacak olan arkadaslar var ıse bende 300 ml ıgne kaldı dolabımda duruyor.
ıgneler pahalı bılıyorsunuz ,tarıhı gecıp sonrasında cope atarak zıyan olsun ıstemem.Son kutuya gectıgımde 150 ml kulladm .yeterl olgunluga geldıgınde yumurtalarım kesmek durumunda kaldık.
ılgılenen arkadslar bana yazabılır.
Yanlıs anlasılma olmasın her hangı bır ucret talebım yok tabıkı de. sadece zıyan olsun ıstemıyorum. E n azından bırının ısıne yarasın .
Aşılamayı nerde oldun canım

Benide regil olunca çağırdı doktor ama ben istemedim 2. Aşılamayı yani şansı çok az zaten onada masraf oluyor oyuzden dedim 2. Tüp bebek olsun onun şansı daha yüksek rabbim nasip ederse inşallah tabiki İstanbul'dayim ben kaç gündür araştırdım İstanbul tüp Bebek merkezinde aret kamar ve bahçeci de cem Çelik var ikisi içinde iyi yorumlar okudum cem beyi insagramda da takip ediyorum hep tek seferde pozitif benim gönlüm cem bey inşallah ona gidecem Allah nasip ederse insalah bende güzel olumlu sonuc alırım
Anladım canım benimde 1. Aşılamam tutmadı devlette yaptırdım ben 2. Aşılamayı da aralıkta yaptıracağım tutmazsa tüp bebeğe geçerim bende Ankaradayım bi yandan burdan araştırıyorum.

Anladım canım benimde 1. Aşılamam tutmadı devlette yaptırdım ben 2. Aşılamayı da aralıkta yaptıracağım tutmazsa tüp bebeğe geçerim bende Ankaradayım bi yandan burdan araştırıyorum.
Ankara da zahide küçük diye bir doktor var. Sosyal medya üzerinden takip ediyorum. Çok sempatik iyi bir doktora benziyor. Bakmak istersen canım 🤗

Back
X