Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayında AŞILAMA Yaptıracak Olanlar 💉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neden sansınızın cok dusuk oldugunu dusunuyorsunuz. Doğurganlıkla ilgili bir sorununuz yoksa neden buluşamıyolar merak ettim

sende kendini bu kadar yıpratma lütfen sonucta tüp bebek için yine morale ve sabıra ihtiyacın olacak. Allahtan ümit kesilmez biraz daha bekle bakalım , olmazsa tüp bebek için full moral ve inançla devam edersin, önemli olan yolun sonunda hedefe ulaşmak. Bizde iki yıldır istiyoruz eşimde de bende de hiçbir sorun yok ama olumlu sonuç alamadık malesef. İlk aşılamamı oldum ve eğer tutmazsa direk tüp bebek deneyeceğiz. Çünkü süreç gerçek anlamda yorucu ikinci bir aşılamayı kaldıramam gibi geliyor. Lüften sende üzme kendini iyi düşünki iyi olsun.

D dere06 canım ne yaptın sen salı günü kan testi yapicaktin. Güzel haberlerin olsun inşallah
Malesef canım ya salı günü adet oldum tutmadı bu ay aşılamam 1 ay ara verip tekrar yapacağım artık napalım nasip. Bu ay soğan kürü ve bal tarçın çörek otu yapmayı düşünüyorum hem aşılama öncesi temizlenmiş olur. Sen naptın canım nasıl gidiyor ?

Geç olsun güç olmasın canım inşallah Rabbim en hayırlısını versin hepimize ben de beklemedeyim 10. Günü aşılamanın. Adet olacakmisim gibi ağrı oluyor arada bir öyle yani hayırlısı olsun

Neden sansınızın cok dusuk oldugunu dusunuyorsunuz. Doğurganlıkla ilgili bir sorununuz yoksa neden buluşamıyolar merak ettim
Benim daha onceki sezeryan ve yumurtalikla rahime cerrahi mudaheleler oldu cok cok ileri yapisiklikkar mevcut rahim ve tüpler bütün olarak sabit bir organ degildir fimbrialar karin bisluguna atilan yumurtayı fallop tüplerine hareket edemedigi icin alamiyolar bu durumda da spermler yumurtaya ulasamiyolar kisaca ozetlemeye calistim canim bir sezeryan daha yapabilirsem yapışıklıklar da onarilip temizlenecek bu arada cok riskli bir gebelkk ve dogum olacak ne pahasına olursa olsun cok istiyorum ama yinede Rabbim hayirlisi ne ise onu versin diyorum

Haklisin canim ama her aşılama hem maddi hem fiziki bosa yorgunluk olacak bu arada yasadigim umut hayal kirikligi her ay kendimi hazirlayip yine bir hafta suren goz yasi dolu zor gunler hepsinden gectim 41 yasindayim gecen ger gun aleyhime

Kızlar birşey sorcam size hamile değilim şu an 1 hafta sonra aşılama için başlayacağız ancak ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ilaç kullanacağım sizce bu aşılamaya etkiler mi?

Malesef ankete göre böyle canım G Gonulce05

Bilmiyorum diğer ay nasıl bir yol izlesem .
Özelde yaptırdım ben . Mikroçip ile .
Böyle yapıp tutmuyor ise ve ikinci kez yapalım derlerse ümitsiz başlamış olcam boşuna para vermek istemiyorum.
Devlette yaptırırım.
Birde doktora dedim hsg cektirelim diye .bu ay olmazsa yapalım dedi . Birde onu denemek istiyorum

Hsg olmadan aşılama yapılıyor mu. Bilmediğimden soruyorum. Ben yaptırmıştım zaten temmuzda. Birşey çıkmadı çok şükür. Hsgden sonra kendiliğinden hamile kalanlar çokmuş dediler. Ama 4 ay oldu malesef Bence yaptır kesinlikle belki öyle bile hamile kalırsın canim

Bence yine de bir test yap canım şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine gönlümüzden geçen hakkımızda hayırlı olsun
Bir tane idrar testi yaptım negatif cıktı. Lekelenme olunca kan vermeye gerek görmedim. Tam sökülmedi gerçi belki bir umut yerleşmedir ama boşa umutlandırmıyorum kendimi

Kızlr bir de acayip vajinal kuruluğum var. Aranızda bunu yaşayan var mı? Progestan fitil yüzünden olabilir mi?

İlkte dedim doktora. Dur bakalım önce bı deneyelim dedi .
Bu 3.ay .madem aşılama yapıyoruz boşa gitmesin bı hsg yaptıralım dedim .
Yumurta şuan gayet iyi onu bozmayalım diğer ay yapalım dedi .
Bu ay yaptıracam inşaallah.

Bende pkos var. Sanırım doktor yumurtaları duzenlerse hamile kalacağımı düşündü o yüzden denemek istedi hsg ağrılı bir işlem ugrastirmayim demişti

Kızlr bir de acayip vajinal kuruluğum var. Aranızda bunu yaşayan var mı? Progestan fitil yüzünden olabilir mi?
Ben fitil kullanmadım ama progesteron hapı kullandım. Bende de kuruluk var . Belki de progesterondandir dediğin gibi.
Bende hamilelik belirtileri arasında akıntı olduğu için hep bir akıntı olsun diye bekliyordum ama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…