- Konu Sahibi Saricicek97
-
Neden sansınızın cok dusuk oldugunu dusunuyorsunuz. Doğurganlıkla ilgili bir sorununuz yoksa neden buluşamıyolar merak ettimBen bugun kan baktim canim beta hcg <2 cikti laboratuvarda calisanlar arkadaslarimdi tekrar tekrar cslismislar progesteron seviyemde 18 olmus doktorum daha erken adeti bekleyecegiz catlamamis bir yumurta giruyorum gec döllenme olabilir dedi.bu arada idrar hala cok hayalet gibi ikinci cizgi cikiyor ignenin 12.gunu doktorumla onuda yorumladik karacigerde sentezlendigi icin kisiden kisiye degisebiliyirmus birde arkadaslar kanda sifirkandikca en son idrardan atiliyormus malesef.Benim sansim cok ama cok dusuk yaşımda ileri rahatsizligim sebebi ile hersey mukrmmel yumurta ile spermler bulusamiyor tek secenegim tup bebek cok agladim bugun.lutfen arkadaşlar zamaninizi ve vucudunuzu hoyrat kullanmayiniz cok fertil bir kadinim ama gebe kalamiyorum.
sende kendini bu kadar yıpratma lütfen sonucta tüp bebek için yine morale ve sabıra ihtiyacın olacak. Allahtan ümit kesilmez biraz daha bekle bakalım , olmazsa tüp bebek için full moral ve inançla devam edersin, önemli olan yolun sonunda hedefe ulaşmak. Bizde iki yıldır istiyoruz eşimde de bende de hiçbir sorun yok ama olumlu sonuç alamadık malesef. İlk aşılamamı oldum ve eğer tutmazsa direk tüp bebek deneyeceğiz. Çünkü süreç gerçek anlamda yorucu ikinci bir aşılamayı kaldıramam gibi geliyor. Lüften sende üzme kendini iyi düşünki iyi olsun.Ben bugun kan baktim canim beta hcg <2 cikti laboratuvarda calisanlar arkadaslarimdi tekrar tekrar cslismislar progesteron seviyemde 18 olmus doktorum daha erken adeti bekleyecegiz catlamamis bir yumurta giruyorum gec döllenme olabilir dedi.bu arada idrar hala cok hayalet gibi ikinci cizgi cikiyor ignenin 12.gunu doktorumla onuda yorumladik karacigerde sentezlendigi icin kisiden kisiye degisebiliyirmus birde arkadaslar kanda sifirkandikca en son idrardan atiliyormus malesef.Benim sansim cok ama cok dusuk yaşımda ileri rahatsizligim sebebi ile hersey mukrmmel yumurta ile spermler bulusamiyor tek secenegim tup bebek cok agladim bugun.lutfen arkadaşlar zamaninizi ve vucudunuzu hoyrat kullanmayiniz cok fertil bir kadinim ama gebe kalamiyorum.
Malesef canım ya salı günü adet oldum tutmadı bu ay aşılamam
Geç olsun güç olmasın canım inşallah Rabbim en hayırlısını versin hepimizeMalesef canım ya salı günü adet oldum tutmadı bu ay aşılamam1 ay ara verip tekrar yapacağım artık napalım nasip. Bu ay soğan kürü ve bal tarçın çörek otu yapmayı düşünüyorum hem aşılama öncesi temizlenmiş olur. Sen naptın canım nasıl gidiyor ?
Benim daha onceki sezeryan ve yumurtalikla rahime cerrahi mudaheleler oldu cok cok ileri yapisiklikkar mevcut rahim ve tüpler bütün olarak sabit bir organ degildir fimbrialar karin bisluguna atilan yumurtayı fallop tüplerine hareket edemedigi icin alamiyolar bu durumda da spermler yumurtaya ulasamiyolar kisaca ozetlemeye calistim canim bir sezeryan daha yapabilirsem yapışıklıklar da onarilip temizlenecek bu arada cok riskli bir gebelkk ve dogum olacak ne pahasına olursa olsun cok istiyorum ama yinede Rabbim hayirlisi ne ise onu versin diyorumNeden sansınızın cok dusuk oldugunu dusunuyorsunuz. Doğurganlıkla ilgili bir sorununuz yoksa neden buluşamıyolar merak ettim
Haklisin canim ama her aşılama hem maddi hem fiziki bosa yorgunluk olacak bu arada yasadigim umut hayal kirikligi her ay kendimi hazirlayip yine bir hafta suren goz yasi dolu zor gunler hepsinden gectim 41 yasindayim gecen ger gun aleyhimesende kendini bu kadar yıpratma lütfen sonucta tüp bebek için yine morale ve sabıra ihtiyacın olacak. Allahtan ümit kesilmez biraz daha bekle bakalım , olmazsa tüp bebek için full moral ve inançla devam edersin, önemli olan yolun sonunda hedefe ulaşmak. Bizde iki yıldır istiyoruz eşimde de bende de hiçbir sorun yok ama olumlu sonuç alamadık malesef. İlk aşılamamı oldum ve eğer tutmazsa direk tüp bebek deneyeceğiz. Çünkü süreç gerçek anlamda yorucu ikinci bir aşılamayı kaldıramam gibi geliyor. Lüften sende üzme kendini iyi düşünki iyi olsun.
Yaa üzülme canım .Kızlar benim az önce lekelenmem başkadı. Regl oluyorumbu ay da hayaller suya düştü
Bence yine de bir test yap canım şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine gönlümüzden geçen hakkımızda hayırlı olsunKızlar benim az önce lekelenmem başkadı. Regl oluyorumbu ay da hayaller suya düştü
Tuttu mu canim hamile misin?Merhabalar. Beni de yazınbu ay ilk kez aşılama tedavisine başlayacağım. Bu gün adetin 3. Günü akşam dr randevum var. İlaçları vs verecek bakalım umarım uğurlu olur hepimize
Hsg olmadan aşılama yapılıyor mu. Bilmediğimden soruyorum. Ben yaptırmıştım zaten temmuzda. Birşey çıkmadı çok şükür. Hsgden sonra kendiliğinden hamile kalanlar çokmuş dediler. Ama 4 ay oldu malesefBilmiyorum diğer ay nasıl bir yol izlesem .
Özelde yaptırdım ben . Mikroçip ile .
Böyle yapıp tutmuyor ise ve ikinci kez yapalım derlerse ümitsiz başlamış olcam boşuna para vermek istemiyorum.
Devlette yaptırırım.
Birde doktora dedim hsg cektirelim diye .bu ay olmazsa yapalım dedi . Birde onu denemek istiyorum
Çıkarmi acaba ben olumsuz düşündümBelki
bir kaç gün içinde değerin yükselir belki canım daha sonra tekrar test yaptır istersen.
Bir tane idrar testi yaptım negatif cıktı. Lekelenme olunca kan vermeye gerek görmedim. Tam sökülmedi gerçi belki bir umut yerleşmedir ama boşa umutlandırmıyorum kendimiBence yine de bir test yap canım şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine gönlümüzden geçen hakkımızda hayırlı olsun
İlkte dedim doktora. Dur bakalım önce bı deneyelim dedi .Hsg olmadan aşılama yapılıyor mu. Bilmediğimden soruyorum. Ben yaptırmıştım zaten temmuzda. Birşey çıkmadı çok şükür. Hsgden sonra kendiliğinden hamile kalanlar çokmuş dediler. Ama 4 ay oldu malesefBence yaptır kesinlikle belki öyle bile hamile kalırsın canim
Ben fitil kullanmadım ama progesteron hapı kullandım. Bende de kuruluk var . Belki de progesterondandir dediğin gibi.Kızlr bir de acayip vajinal kuruluğum var. Aranızda bunu yaşayan var mı? Progestan fitil yüzünden olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?