- 19 Mart 2019
- 50
- 37
- 8
- 31
- Konu Sahibi Saricicek97
-
Bennce varsa kanda çıkar enazndan stresten kurtul bu belirsizlik çok fena tahmin edeblyorm.insallah güzel sonuçlar alırsın. Bnde Çarşamba asilamaa olcam nasip olursa.Aklima karistiran nokta da bu. Benim regli tarihim saat gibidir asla sasmaz normalde. Bu ay silama tedavisi icin gonalf kullandim ve yumurtalar normal yumurtlama zamanina gore daha gec gelisti ve asilamam adetin 18. Gunu yapildi. Normalde 25 inde yani dun olmam lazimdi. Ama asilama ve bat arasi bu kadar kisa olmayacagi icin tarih kayiyor sanirim
Dogru soyluyorsun. Amin insallah. Senin icin de en guzeli hayirlisi olsun.Bennce varsa kanda çıkar enazndan stresten kurtul bu belirsizlik çok fena tahmin edeblyorm.insallah güzel sonuçlar alırsın. Bnde Çarşamba asilamaa olcam nasip olursa.
Bence erken canım. Asıl sonuç için adetten 2 gün önce filan daha iyi gibi . Benimde bugün 13.günüm ama yapmak istemiyorum.Arkadaşlar bende bugün aşılamamin 9. Gunundeyim yarin kan testi yaptirsam doğru sonuç verirmi sabrım kalmadı artık çok merak ediyorum sonucu
Hiç belirti varmiBence erken canım. Asıl sonuç için adetten 2 gün önce filan daha iyi gibi . Benimde bugün 13.günüm ama yapmak istemiyorum.
Bende kendimi zor tutuyorum
Adet gününü bekleyeceğim.
Ammin inşallah sonucunu yazarmisin m.ettim deDogru soyluyorsun. Amin insallah. Senin icin de en guzeli hayirlisi olsun.
Bence erken canım. Asıl sonuç için adetten 2 gün önce filan daha iyi gibi . Benimde bugün 13.günüm ama yapmak istemiyorum.
Adet gününü bekleyeceği
Sürekli kasıklarım ağrıyor.Bence erken canım. Asıl sonuç için adetten 2 gün önce filan daha iyi gibi . Benimde bugün 13.günüm ama yapmak istemiyorum.
Adet gününü bekleyeceğim.
20.gun yalnis yazmisim 10.gun olcakti bugun yaptigim testlerim dune gore daha kolay görünüyor daha erken cikti fakat daha once ovitrelle magduru oldugum icin pek umutlanmiyorum ama her an adet olcakmis gibi kasıklarım ahriyor ve cok hslsizim artan progesteron etkusidir diye dusunuyorum 4 gun once 30.40 di cunku inşallah asilama tutmusturYarın tekrar dene canım inşallah bebeğin tutulmuştur
Canim merhaba ben yaptim 19 ekim aşılama 16 ekim ovitrelle igne silik cizgi goruyorum fakat hamileliktir diyemiyorum malesef ovitrelle yaniltabiliyorMerhaba bende 21 ekımde asılama yaptırdım doktorum on bes gun sonra test yaptırmamı söyledı ancak sabredemiyorum 10. gunu test yaptırıp gecerli bir sonuc alan var mı ?
bugün 12. gün test yapmadım korkuyoomm. elimde test de yok zaten belki yarın filan kan veririmAmmin inşallah sonucunu yazarmisin m.ettim de
Ben dayanamadım bugün yaptırdım 10. Günüm 0.418 malesef negatifMerhaba bende 21 ekımde asılama yaptırdım doktorum on bes gun sonra test yaptırmamı söyledı ancak sabredemiyorum 10. gunu test yaptırıp gecerli bir sonuc alan var mı ?
Ben dayanamadım bugün yaptırdım 10. Günüm 0.418 malesef negatif
Merhaba canım bende test yapıcsm ama bu sebeple çekiniyorum çok, umutsuzluğa kapılmak yada erkenden sevınıp hüsrana uğramak istemiyorum. Ama dayanamayacağım sanırım cuma günü tam onuncu gün kan testi yaptırmayı düşünüyorum.Canim merhaba ben yaptim 19 ekim aşılama 16 ekim ovitrelle igne silik cizgi goruyorum fakat hamileliktir diyemiyorum malesef ovitrelle yaniltabiliyor
bir kaç gün içinde değerin yükselir belki canım daha sonra tekrar test yaptır istersen.Ben dayanamadım bugün yaptırdım 10. Günüm 0.418 malesef negatif
Ben bugun kan baktim canim beta hcg <2 cikti laboratuvarda calisanlar arkadaslarimdi tekrar tekrar cslismislar progesteron seviyemde 18 olmus doktorum daha erken adeti bekleyecegiz catlamamis bir yumurta giruyorum gec döllenme olabilir dedi.bu arada idrar hala cok hayalet gibi ikinci cizgi cikiyor ignenin 12.gunu doktorumla onuda yorumladik karacigerde sentezlendigi icin kisiden kisiye degisebiliyirmus birde arkadaslar kanda sifirkandikca en son idrardan atiliyormus malesef.Benim sansim cok ama cok dusuk yaşımda ileri rahatsizligim sebebi ile hersey mukrmmel yumurta ile spermler bulusamiyor tek secenegim tup bebek cok agladim bugun.lutfen arkadaşlar zamaninizi ve vucudunuzu hoyrat kullanmayiniz cok fertil bir kadinim ama gebe kalamiyorum.Merhaba canım bende test yapıcsm ama bu sebeple çekiniyorum çok, umutsuzluğa kapılmak yada erkenden sevınıp hüsrana uğramak istemiyorum. Ama dayanamayacağım sanırım cuma günü tam onuncu gün kan testi yaptırmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?