Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Öncelikle hayırlısı olsun , allah tez zamanda güzel sonuçlar almanızı nasip etsin Bu tarz ağrılar transferden sonra normal , bana verilen bilgi formunda da yazıyordu hatta parol alabilirsiniz denildi . Siz kalbinizi ferah tutun , bolca dua edin ve dikkat edin gerisi Allah ın istemesiyle inşallah olur❤ Kendimde aynı hataları yaptıgım için diyorum ne kadar düşünürseniz ve anlam yüklerseniz o kadar stres , o kadar kaygı . Allah tez zamanda güzel sonuclar versin insaallah 🥰
Teşekkürler🙂 Elimden geldiğince düşünmemeye sakin kalmaya çalısıyorum.

Kızlar bir sorum olucak, tüp bebek tedavisin rahmi arkaya dönük olan var mı ? yada böyle bir şey duydunuz mu duyup da yinede tüp bebek yaptıran var mı aranızda yardımcı olursanız çok sevinirim yeni çıktım doktordan..
candanileri59 candanileri59 Senahmet Senahmet E ebbrulii @Prettylibra ve etiketleyemediğim hanımlar yardımcı olur musunuz :KK200:
Y sekli kalp sekli T sekli duydum hatta T seklinden ameliyat oldum ama arkaya dönük ilk kez duyuyorum

Merhaba canım , hayırlısı olsun inş tutar ama çok yatma kan dolaşımı da çok önemli arar bir iki tur yürü sonra yine dinlen sürekli yatmayı çok önermiyorlar benimde bugün 2 de transferim heyecanla bekliyorum 🤲🙏 inş hepimiz sağlıkla Bebişlerimizi kucağımıza alırız , sen benden 2 gün öncesin pozitif haberini bekliyorum tekrar hayırlı olsun inş 🙏🤲
Doktor 4 gün kalkmadan yatmami söyledi sanırım yaş kaynaklı biraz riskli olmasından 39 yasindayim. Ayın 10 u trst günüm inşallah pozitif haberlerini paylaşırız beraber 🥰

Gebelige tup bebek tedavisine engel bi durummuymus ?
Yok engel demedi ilişkide ağrı yapar adet ağrın fazla olur sadece dedi. Muayene etti rahim filmime baktı leke gibi şeyler gördü belli yerlerde laparoskobi yapılabilir dedi hatta bu ameliyat sonrası kendi kendine hamile kalanlar var dedi ama bende pcos var yumurtlama olmuyor oyüzden sana gerek yok dedi. Tüp bebek öncesi lalaroskobi olsa sağlıklı olur mu olmaz mı bilemiyorum ilk defa duyuyorum araştırıyorum birazda şokdayım pcos diye gittim baska neler cıktı.. sağlık olsun

Evet rahmin arkaya dönük dedi birde tüplerim yukarı doğru hsg de gördü canım 🥺
Bu rahmin ters olmasıyla alakalı olabilir canım dediğim gibi doğuştan olduğunu normal gebeliğe bazı durumlarda engel olduğunu ama bi cok kadının ters rahmi olduğunu ve bunu bilmediklerini ona ragmen hamile kaldıklarını bile söylüyor doktorlar bazı durumlarda ciftlerde gebe kalmada sıkıntı olunca tüp bebek tedavisine başladıklarında senin gibi ögrendiklerini biliyorum ama bu engel değil bebek tutunmasında rahim içi önemli orda herşey yolundaysa bebişler tutunuyor tek normal doğum olmuyor diye biliyorum arkadaşında dediği gibi yem anne hem bebek için en saglıklısı sezeryan olarak yaptırmayı seciyor Doktorlar ki bizler zaten tüp bebekle hamile kaldığımız için direk sezeryana alıyorlar mucize bebekler oldukları için 🥰 sen hiç düşünme içini ferah tut bebeğim saglıkla tutunsun ve gelsin ona inan 🤍

Yok engel demedi ilişkide ağrı yapar adet ağrın fazla olur sadece dedi. Muayene etti rahim filmime baktı leke gibi şeyler gördü belli yerlerde laparoskobi yapılabilir dedi hatta bu ameliyat sonrası kendi kendine hamile kalanlar var dedi ama bende pcos var yumurtlama olmuyor oyüzden sana gerek yok dedi. Tüp bebek öncesi lalaroskobi olsa sağlıklı olur mu olmaz mı bilemiyorum ilk defa duyuyorum araştırıyorum birazda şokdayım pcos diye gittim baska neler cıktı.. sağlık olsun
Canım rahim arkaya dönük dediğin sanırım ters rahim oluyo ben öyleyim doğal gebeliğim oldu çocuğum var yani hamile kalmaya engel degil

Kızlar bir sorum olucak, tüp bebek tedavisin rahmi arkaya dönük olan var mı ? yada böyle bir şey duydunuz mu duyup da yinede tüp bebek yaptıran var mı aranızda yardımcı olursanız çok sevinirim yeni çıktım doktordan..
candanileri59 candanileri59 Senahmet Senahmet E ebbrulii @Prettylibra ve etiketleyemediğim hanımlar yardımcı olur musunuz :KK200:
Merhaba, ben varım rahmim retrovert yani geriye dönük ne tüp bebekte ne doğumda hiç bir sıkıntı olmuyor. Bir göğsün küçük bir göğsün büyük olması gibi bir durum. Hamilelikte rahim öne dönükte olsa arkaya dönükte olsa aylar geçip genişleyip büyüdükçe dümdüz oluyor doğum aşamasında herkesin rahmi aynı oluyor yani.

Merhaba canım benim görümcemin rahmi ters ve iki tane oğlu var. Biraz zor hamile kalmış ilk çocuğuna sonra olmuş yine çocuk istediğindede hemen olmamış 3 yıl kadar uğraşmışlar sonra oldu biri 10 biri 15 yaşında şimdi eski zamana göre hamile kalmış yani sıkıntı yapma mutlaka çözümü olan birşey. Ama tüp bebekte nasıl oluyor hiç duymadım sadece hamileliğe engel değil ama sen pcos olduğun için mecbur tüp bebek bende öyle pcosum ve tüp bebek dediler çok iyi doktorlara gitmeni tavsiye ediyorum bazıları gereksiz ameliyatlarla para tuzağı ve her doktor iyi ameliyat etmiyor doktorunu güzel araştır hemen ameliyat deynce he deme bikaç doktora görün hepsi aynı şeyi diyosa o zaman düşünürsün

Bu rahmin ters olmasıyla alakalı olabilir canım dediğim gibi doğuştan olduğunu normal gebeliğe bazı durumlarda engel olduğunu ama bi cok kadının ters rahmi olduğunu ve bunu bilmediklerini ona ragmen hamile kaldıklarını bile söylüyor doktorlar bazı durumlarda ciftlerde gebe kalmada sıkıntı olunca tüp bebek tedavisine başladıklarında senin gibi ögrendiklerini biliyorum ama bu engel değil bebek tutunmasında rahim içi önemli orda herşey yolundaysa bebişler tutunuyor tek normal doğum olmuyor diye biliyorum arkadaşında dediği gibi yem anne hem bebek için en saglıklısı sezeryan olarak yaptırmayı seciyor Doktorlar ki bizler zaten tüp bebekle hamile kaldığımız için direk sezeryana alıyorlar mucize bebekler oldukları için 🥰 sen hiç düşünme içini ferah tut bebeğim saglıkla tutunsun ve gelsin ona inan 🤍
Çok saol canımm ne güzel yazdın içimi rahatlattın ferahlattın :KK200: Bir sürece başlıyorum ben de hayırlısı dualarınıza ihtiyacım var herkes gibi.. Çok saol:KK36:

Merhaba, ben varım rahmim retrovert yani geriye dönük ne tüp bebekte ne doğumda hiç bir sıkıntı olmuyor. Bir göğsün küçük bir göğsün büyük olması gibi bir durum. Hamilelikte rahim öne dönükte olsa arkaya dönükte olsa aylar geçip genişleyip büyüdükçe dümdüz oluyor doğum aşamasında herkesin rahmi aynı oluyor yani.
yaa boşuna üzülmüşüm gerçenten çook saol canım :KK200:

Merhaba inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız 🙏🙏🙏 dua edelim hepimiz için şanslı bir ay olsun birbirimize pozitif haberler verelim moral olalım güç verelim 🙏😇 benim gecen hafta cuma yumurtalarım toplandı toplam 13 yumurta toplandı 1. Gün arayıp 12 tanesinin döllendiğini ve 9 tanesi ile yola devam edeceklerini söylediler fakat 5. Güne 4 iyi kalitede embriyo dondurulduğunu kalanların 6. Güne bekleyeceğini söylediler 6. Gün ise arayıp 2 kaliteli yumurta daha dondurduklarını söylediler doktorum taze embriyo degil dondurulmuş embriyo transferi taraftarı olduğu için toplam 6 yumurtam dondurulmuş oldu ekim ayının basında regl olup doktora gideceğim sanırım ekimin ortasında transfer sürecine geçeceğiz ekim bitmeden de pozitifleri görürüz inşallah
Merhaba. Hangi sehir hangi doktor

Çok saol canımm ne güzel yazdın içimi rahatlattın ferahlattın :KK200: Bir sürece başlıyorum ben de hayırlısı dualarınıza ihtiyacım var herkes gibi.. Çok saol:KK36:
Rabbim hakkımızda hayrlısını versin inşallah canım
Gönlünden ne geciyorsa o olsun en güzel şekilde 🙏🏻
Saglıkla tutunsun bebişlerin ♥️

X