İnşaAllahİnş güzel haberler alırsın cnm mutlaka haber ver bizede
Hayırlısı olur inş cnm senin için darısı benim gibi bekleyen herkesin başınaİnşaAllahbu sabah ilk idrarımla tekrarladım bu dafa erken gebelik testiyle yaptım oda silik çıktı hemen sağlık ocağına kan vermeye gittim cuma günü çıkacakmış sonuç bakalım Rabbime bıraktım işimi adetime de 5 gün kaldı geçen ay 10unda olmuştum uygulama kullanıyorum adet döngüm 32 o yüzden 12si gösteriyor adet tarihimi çok heyecanlıyım
Benim daha geçmedi ama kasık ağrım aynen böyle bazen uzun sürüyor bazen kramp gibi göğüs uçlarmda ağrıyor sen test yaptın mıKızlar bat 2 gün geçti kasık ağrım var sızı gibi sizce ağrı olup hamile kalan varmıdır
Amin Rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin Allahümme aminHayırlısı olur inş cnm senin için darısı benim gibi bekleyen herkesin başına
Var gibi yenile bence testini canımKızlar test yaptım gözle görülür sanki bir şey yoktu ama fotoğraf çekerken çizgi var gibi başına gelen var mi
Canım suya tut eğer kuruma çizgisi ise dağılır değilse yeniden yap inş vardırKızlar test yaptım gözle görülür sanki bir şey yoktu ama fotoğraf çekerken çizgi var gibi başına gelen var mi
Canım suya tut eğer kuruma çizgisi ise dağılır değilse yeniden yap inş vardır
Ya kafam karıştı adetin kaç gün sürerdi bu kaç gün sürdüEki Görüntüle 2701486 Kızlar adetim biteli 3 gün oldu öylesine test yaptım böyle oldu sizce var mı acil cevap verin lütfennnnn
Yok yapmadım bi kaç gün daha bekleyeceğim sen yapacak mısınBenim daha geçmedi ama kasık ağrım aynen böyle bazen uzun sürüyor bazen kramp gibi göğüs uçlarmda ağrıyor sen test yaptın mı
Sen yapmışsın görmemişim mesajı inşallah pozitiftir canım Cuma çok geç değil mi bi saatte çıkıyor normaldeİnşaAllahbu sabah ilk idrarımla tekrarladım bu dafa erken gebelik testiyle yaptım oda silik çıktı hemen sağlık ocağına kan vermeye gittim cuma günü çıkacakmış sonuç bakalım Rabbime bıraktım işimi adetime de 5 gün kaldı geçen ay 10unda olmuştum uygulama kullanıyorum adet döngüm 32 o yüzden 12si gösteriyor adet tarihimi çok heyecanlıyım
Canım henüz gelen giden yokYinede kırmızılar gelene kadar silmiyorum sizi listeden
08.10-puhumm
08.10-umudum58
08.10-sutlaacc
08.10- C Cerenayan
08.10-Black Light
08.10-Melkircali
08.10- C Cnsnarsist
Bat geldi kızlar durumlar nasıl
Kasık ağrısı yaşıyorum dünden beri, bu sabah da böyle regl olacağım gibi hafif kramplar hissettim İnşallah gelmez ya08.10-puhumm
08.10-umudum58
08.10-sutlaacc
08.10- C Cerenayan
08.10-Black Light
08.10-Melkircali
08.10- C Cnsnarsist
bu ay benden umut yok maalesef rahim filmi çetirdim küçük bir ameliyat oldum ilişki hiç olmadı muhtemelen bugün adet olurum zaten. 5 kasımı umutla bekliycem08.10-puhumm
08.10-umudum58
08.10-sutlaacc
08.10- C Cerenayan
08.10-Black Light
08.10-Melkircali
08.10- C Cnsnarsist
Bizim burdaki sağlık ocağında 2 günde çıkıyor ya hatta cuma çıkmamışsa pazartesi gelirsin dediSen yapmışsın görmemişim mesajı inşallah pozitiftir canım Cuma çok geç değil mi bi saatte çıkıyor normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?