Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi düşün iyi olsun canım :) önce çekme gibi bi durum varsa öyle yap içn rahat edicdkseKırşehir olunca tekrar tekrar düşünüyorum zaten gündüz olcak belki cok soguk olmaz ya da kendimi kandiriyorum
Malesef öne cekme durumu yok bize kalsa simdide olsa raziyiz ama büyükler işte aslinda suç bizde gelcek misafirlere gore bile gün ayarlamaya çalışıyoruz 2gunde hepsi olsun istyrz ney nerede neile birlesse daha az yoruluruz bir turlu karar veremedik nikah kina ankarada kirsehirde dugun inşallahİyi düşün iyi olsun canım :) önce çekme gibi bi durum varsa öyle yap içn rahat edicdkse
bizde misafirlere göre ayarladık şehir dısından gelcekler için kına düğün hafta sonu oldu ben arada bi gün bırakmak istiyodum yapamadık hayırlısı artık canım bence cok güzel geçicek düğününMalesef öne cekme durumu yok bize kalsa simdide olsa raziyiz ama büyükler işte aslinda suç bizde gelcek misafirlere gore bile gün ayarlamaya çalışıyoruz 2gunde hepsi olsun istyrz ney nerede neile birlesse daha az yoruluruz bir turlu karar veremedik nikah kina ankarada kirsehirde dugun inşallah