• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı düğün

2017 Ekim ayı ilk haftasonu düğün olsa açık hava sorun olur mu?

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayır

OY: 5 100,0%

• Ankete Katılan
    5
canım benimde ekimin ilk haftası düğünüm ve açık alanda olcak düğünüm :) sorun olmaz diye düşünüyorum çünkü ekimde normalde havalar iyi oluyo :super:

Ben ekim sonu evlendim, o gün ve bir gün öncesi çok güzel ılık ve güneşli bir hava vardı, önceki tüm hafta sonları ve kendi düğünümden bir gün sonrası yağmurluydu. Hatta salondan beni şemsiye ile çıkardılar, düğün çıkışı bile ince ve hızlı şekilde yağmur yağıyordu. Bence açık hava için risk alınmaz, ztn akşam hava serinlemeye başlıyor, insanlar rahat edemezki

Kırşehir olunca tekrar tekrar düşünüyorum zaten gündüz olcak belki cok soguk olmaz ya da kendimi kandiriyorum

Kırşehir olunca tekrar tekrar düşünüyorum zaten gündüz olcak belki cok soguk olmaz ya da kendimi kandiriyorum
İyi düşün iyi olsun canım :) önce çekme gibi bi durum varsa öyle yap içn rahat edicdkse

İyi düşün iyi olsun canım :) önce çekme gibi bi durum varsa öyle yap içn rahat edicdkse
Malesef öne cekme durumu yok bize kalsa simdide olsa raziyiz ama büyükler işte aslinda suç bizde gelcek misafirlere gore bile gün ayarlamaya çalışıyoruz 2gunde hepsi olsun istyrz ney nerede neile birlesse daha az yoruluruz bir turlu karar veremedik nikah kina ankarada kirsehirde dugun inşallah

Malesef öne cekme durumu yok bize kalsa simdide olsa raziyiz ama büyükler işte aslinda suç bizde gelcek misafirlere gore bile gün ayarlamaya çalışıyoruz 2gunde hepsi olsun istyrz ney nerede neile birlesse daha az yoruluruz bir turlu karar veremedik nikah kina ankarada kirsehirde dugun inşallah
bizde misafirlere göre ayarladık şehir dısından gelcekler için kına düğün hafta sonu oldu ben arada bi gün bırakmak istiyodum yapamadık hayırlısı artık canım bence cok güzel geçicek düğünün:KK51:

Ben arada gun birakmak istemiyorum ama ozamanda damat hep benimle olunca onlarin memleketteki misafirler neolcak acaba dusuncesi var insallah guzel gecer

Aralik ayinda evlendim sansimiza gunes acmisti. Gecen ay arkadasimiz evlendi açık havada yaz ayi diye ama sanslarina yağmur yagdi ve oturamadik soguktan :D batidayiz bu arada. Sans isi bu isler yani

MERHABA,
DÜGÜN ORGANİZASYONU İÇİN ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM BU FİRMAYI , FİYATLAR ÇOK UYGUN VE GERÇEKTEN İŞİNİN EHLİ BİR FİRMA.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back