- 17 Şubat 2024
- 174
- 145
- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Şuanda hem progestan fitil hemde prolutex bir iğne kullanıyorum sabah akşam . İlaçlarımı hep saatinde kullanmaya özen gösteriyorum . Ayyy sonuç çıktığında bizede haber ver inşallah pozitif çıkar sağlıklı ilerlerBen belirtiyi bana göre tabi transfer ertesi gün yaşadım hemen çünkü transfer günü olan ağrım ile ilk 2 gün olan ve hala ara ara kasık karın ağrılarım devam ediyor. İlk 1-2 gün ağrı olurmuş tamam orası ama 1 hafta olacak hiç mi bitmez burada çoğu kişi kendini dinliyorsun diyor aslında dinlemiyorum uzanmış tv izlerken birden kramp ve ağrı girip geçiyor ama her gün mutlaka oluyor daha 2 saat önce yine oldu dün de oldu kahvaltı ederken. Ve göğüslerim inanılmaz ağrımaya başladı dolgunlaştı birden. Ama bazen de hiç bişey hissetmiyorum korkuyorum acaba tutmadı mı diyorum. Benim 5. gün embriyosuydu transfer günü embriyolog getirdi gösterdi sağlıklı olduğunu hücrelerine bölündüğünü söyledi. 5.gün olan 3 günde yerleşiyormuş o da var. 1 adet transfer oldum yaşım 28 Mesela ben 26 Eylül de gittiğim de rahim 7.8 kalınlaşmıştı tam 1 hafta sonra gidince de 12,5 olmuştu. Kan değerimde de 8,7 çıkmıştı. Siz Progestan kullanıyor musunuz? Ben fitile başlamıştım sabah 2 akşam 2 kullanıyordum hatta ümidim yoktu ne kadar kalınlaşacak diyordum ama beklentimin üstüne çıktı. Muhakkak kalınlaşır adet sonrası rahim kendi kendini de bebek için kalınlaşması için hazırlıyormuş.