Ekim ayı Dondurulmuş transfer deneyimlerinizi ve süreci paylaşalım mı :)

Cennetkuslarlm

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2024
173
141
Merhaba kızlar ,
16 Ekimde dondurulmuş transfer olacağım tek embriyo :)
Ağustosta histereskopi olmuştum rahimde perde alındı.
1 adet 5. Gün embriyo transfer edilecek
7 ekim Adetimin 9. Günü rahim kalınlığım 8 mm çıktı daha kalınlaşır mı bilmiyorum 16 ekim transfer .

Herşey gönlünüzce olsun güzel anne adayları 🙏🏼🌸

Merhaba kızlar ,
7 ekim Adetimin 9. Günü rahim kalınlığım 8 mm çıktı daha kalınlaşır mı bilmiyorum 16 ekim transfer .

Selam canım bende 17 Ekim de dondurulmuş tek transfer olacağım en son 13 ekim de 8mm di rahim Bende 2 hafta once histeroskopi oldum yapisiklikdan dolayi. İnşallah 1 hafta da biraz daha kalinlasir rahim buu konuda stresliyim.

Merhaba kızlar ,

Ben 8 Ekim de 8,7 ile transfer oldum doktorum kalınlaşma endometrium çok güzel süngerimsi dedi. Doktorların asıl istediği 10 olması ama 8 kötü bir sayı değil transfer sonrası progestan 50/50 mg iğne yapıyor desteklemek için. Zaten transfer olunca hastaneden ayrılmadan fitili koymanızı da istiyor ☺️

Ben 8 Ekim de 8,7 ile transfer oldum doktorum kalınlaşma endometrium çok güzel süngerimsi dedi. Doktorların asıl istediği 10 olması ama 8 kötü bir sayı değil transfer sonrası progestan 50/50 mg iğne yapıyor desteklemek için. Zaten transfer olunca hastaneden ayrılmadan fitili koymanızı da istiyor ☺️
Bende eylul ayında hısteroskopi oldum ve dün transferım oldu :)

Selam canım bende 17 Ekim de dondurulmuş tek transfer olacağım en son 13 ekim de 8mm di rahim Bende 2 hafta once histeroskopi oldum yapisiklikdan dolayi. İnşallah 1 hafta da biraz daha kalinlasir rahim buu konuda stresliyim.
Aramızda bir gün var 😊 bende 16 sında olacağım transferi. 11 ekimde rahim kalınlığı 8 mm küsürdü.
Bende perdeden dolayı histereskopi olmuştum. Hiç stres yapmayın bu dönemde kendinize iyi gelecek şeyler ile uğraşın moraliniz yerinde olsun gerisi Allahın izniyle gelir inşallah 🙏🏼 kaç adet transfer edilecek ?

16 sına kadar biraz daha kalınlaşır 9-10 mm olur diye düşünüyorum hayırlısı bakalım inşallah 🙏🏼
Size kaç adet transfer edildi ve şuan 6. Gündesiniz bir belirti yaşıyormusunuz nasıl hissediyorsunuz şuan 🥰

Merhaba , Ben de dün dondurulmus 5. gün embriyo transferi oldum :) Umarım cok guzel haberler alırız. Surecte hep buradakı deneyımlerı okudum bugunde uye olup tecrubelerımı merak edenlerle paylasırım belkı dıye yazmak ıstedım :)
Hem de bızı bızden baskası anlamaz kızlar
Transferiniz hayırlı olsun inşallah 🤲 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Bana da dua edin transfer hazırlığı sürecindeyim

Merhaba , Ben de dün dondurulmus 5. gün embriyo transferi oldum :) Umarım cok guzel haberler alırız. Surecte hep buradakı deneyımlerı okudum bugunde uye olup tecrubelerımı merak edenlerle paylasırım belkı dıye yazmak ıstedım :)
Hem de bızı bızden baskası anlamaz kızlar
Güzel haberler almanız dileğiyle inşallah hep olumlu düşünün inanın çok etkisi oluyor 🥰
kaçıncı denemeniz ve tek embriyo mu ?

Aramızda bir gün var 😊 bende 16 sında olacağım transferi. 11 ekimde rahim kalınlığı 8 mm küsürdü.
Bende perdeden dolayı histereskopi olmuştum. Hiç stres yapmayın bu dönemde kendinize iyi gelecek şeyler ile uğraşın moraliniz yerinde olsun gerisi Allahın izniyle gelir inşallah 🙏🏼 kaç adet transfer edilecek ?
İlk deneme de tek transfer yapalim dedi Dr ben çift istedim ama önce bir tek deneyelim dedi. İnşallah pespese güzel haberler alacağız😊🤲sizin kaç adet transfer olacak?

İlk deneme de tek transfer yapalim dedi Dr ben çift istedim ama önce bir tek deneyelim dedi. İnşallah pespese güzel haberler alacağız😊🤲sizin kaç adet transfer olacak?
Ben bu 3. Denemem olacak . İlk transfer çift embriyo taze transfer edildi tutmadı.
2. Sinde de dondurulmuş çift transfer edildi ikiside tuttu 24 haftalıkken erken doğum yaptım ve ikisinide kaybettim
Bu 3. Deneme olacak ve tek transfer edilecek içimde korkularım var gene aynı şeyleri yaşarsam diye ama inanıyorum ki rabbim en iyisini bilir ve güzel olacak herşey

X