Ekim ayı bata geri sayım son 10 .. Gelin birlikte bekleyelim💜

Canım benim kırmızıya dönmedi dün az bugün de az kahverengi lekelenme oldu ha adet de böyle başlar ama normalde yarın kırmızıya dönmesi gerekir bilmiyorum ben adetim sökülür diye düşünüyorum çünkü gebelik olda testte çıkardı bence bugün 12 gün yani

Kuzum önceki gebeliğimde leke gelmişti bende 2,3 gün damla damla böyle belki öyle olabilir tam bat günü çıkabilir öyle düşün inşallah öyledir 🥹🙏

Yaaa leke gelirken çıkmamışmıydı canım bir an umutla doldum ama bu şekilde de adetimin başladığı oluyor
Kuzum o zaman test yapmamıştım adet sanmıştım önce, adet günü yapmıştım , çok silik bi çizgiydi geç döllenmeydi inşallah öyledir umudunu kaybetme kuzum

Kuzum o zaman test yapmamıştım adet sanmıştım önce, adet günü yapmıştım , çok silik bi çizgiydi geç döllenmeydi inşallah öyledir umudunu kaybetme kuzum
Ama geç döllenme olması için ilişki geç olması gerekmiyormu yani ben en son yumurtlamayı değerlendirebilmiştim yani ilişkinin üzerinden 12 gün geçti geç döllenmede ilişkiyi adete kadar sürdürüyorlar o şekilde olmuyorum acaba yanlışmı biliyorum

Canım benim kırmızıya dönmedi dün az bugün de az kahverengi lekelenme oldu ha adet de böyle başlar ama normalde yarın kırmızıya dönmesi gerekir bilmiyorum ben adetim sökülür diye düşünüyorum çünkü gebelik olda testte çıkardı bence bugün 12 gün yani
Belli olmaz kuzum kırmızı gelene kadar umut var😍

Şuan kaset test tertemiz çıkardı yok galiba bakalım

Eklentiler

• IMG_3027.jpeg
    IMG_3027.jpeg
    202,5 KB · Görüntüleme: 65
Evettt galiba 😂 doktora bugün yazdı kan sonucun nedir diye. Yaptırmadım henüz dedim. Yarın tekrar bi test yapayım diyorum 2-3 gün kaldı çünkü reglime. Eğer çizgi vs bişey görürsem kan veririm. İnşallah görürüm
Şuan kaset test tertemiz çıkardı yok galiba bakalım
Kuzum sen yinede yarın sabah yap ben akşamları pek güvenemiyorum başak burcu garanticiliği diyelim😅

Ama geç döllenme olması için ilişki geç olması gerekmiyormu yani ben en son yumurtlamayı değerlendirebilmiştim yani ilişkinin üzerinden 12 gün geçti geç döllenmede ilişkiyi adete kadar sürdürüyorlar o şekilde olmuyorum acaba yanlışmı biliyorum

Beklenen yumurtlama tarihinin daha geç bir günde yaşanması halinde, bu süreçte oluşan gebelikler geç döllenme oluyo , diye biliyorum kuzum o zaman , belki inşallah geç görünecekte olalbilir teste , çok okudum adet günü tek çizgi olup sonraki gün çift çizgiyi gören.. Rabbim büyük umutlandırmak istemem ama dualarım seninle kuzum 🙏💖

Kızlar az önce iç çamaşırım da hayatımda ilk defa gördüğüm bir leke geldi ne yerleşme kanamasına benziyor ne enfeksiyon çok garip 3 güldür de ateşim 36.2 düşük aslında bugün tahmin ettiğim çatlamadan sonra 13.günüm bugün yarın adet gelmesi gerek acaba adet mi olucam onun lekelemesi mi dedim ama bu leke turuncumsu kahve 🙄 garip bir renkte anlam veremedim başına böye birşey gelen var mı ?

Bende de bi belirti yok normal adet öncesi belirtiler var yarın sabah 10.gün bir test yaparım😂😂 ama ovalüsyon devam ediyorum demiştimya düne kadar çok çok silik çıkarken dün koyulaşmıştı biraz bakalım bugün de koyu çıkacakmı diğer gebelikleride hep ovalüsyon la yakalıyordum
Ay merhaba bu ovulasyon testi için neye dikkat etmeliyiz ilk idrar olmamalı sanırım benim 11. Günüm yapayım bari birüsür test var evde

Test Yaptınmı canım benim hala adet başlamadı ama sabah test yaptım negatif
Kuzum yapmadım aklıma geldi ama dedim ki varsa iyice beta artsın yoksa iyice düşsün😅 yarın sabah yapıcam gelmiş yine çünkü az da olsa yani 3. Güne göre az benim normalde reglim 7 gün sürüyor. Olsun kasımda beraberiz yine inşallah❤️

Günaydn hanimlar reglime 3 gün kaldi test yaptim böyle cikti ne dersiniz? ikinci cizgiden emin olamadim… olsa daha koyu olmasi gerekirdi en azindan diye düsünüyorum

Eklentiler

• 198B9EAE-D593-408D-8AA5-29A6A36BE746.jpeg
    198B9EAE-D593-408D-8AA5-29A6A36BE746.jpeg
    28,6 KB · Görüntüleme: 46
X