Ekim ayı bata geri sayım son 10 .. Gelin birlikte bekleyelim💜

Kızlar selaaam. Geçen ay ufak kist oluştuğu için buralara 1 ay ara vermek zorunda kalmıştım. Şimdi kaldığım yerden devam ediyorum. Yumurtlamam bitti beklenen adet tarihim 18 Ekim. Yakın olan arkadaşlarım varsa gelin birlikte bekleyelim 💜
Benimde bat 17 Ekim ama değerlendirme 1 kere oldu, nasip 🫶🏻

Kızlar selaaam. Geçen ay ufak kist oluştuğu için buralara 1 ay ara vermek zorunda kalmıştım. Şimdi kaldığım yerden devam ediyorum. Yumurtlamam bitti beklenen adet tarihim 18 Ekim. Yakın olan arkadaşlarım varsa gelin birlikte bekleyelim 💜
Benimde 19 ekim hayırlısı olsun akıntım devam ediyor ama enfeksiyon olduğunu düşünüyorum geçen ay hiç olmamışti ama bı ara enfeksiyon olmuştu tekrar olabilir sizin belirtileriniz var mi

Maşallah valla ben ovülasyonla günü gününe ilişki de yaptım ateş takibiyle de artık bu tutarsa tamamen rahatlamayla alakalı oldu diycem 😍
Benim geçen ay kistim oldu 2 tane doğum kontrol hapı kullandım ara verdim. Aslında iyi geldi sadece ona odaklanmıştık bu ay kafam biraz daha rahat. İnşallah olur 😇

Yaa hayırlısı olsun hakkımızda gerçekten.
Kiste dönüştüğünü doktor mu söyledi yoksa vücudunuzda birşeyler hissettiniz mi.
Benim o ay inanılmaz vajinal kuruluk yaşadım ve ilişki esnasında çok fazla ağrım oldu. Kuruluk yaşayınca ben çatlamadığını anladım zaten. Günüm gelince regl oldum doktorum 3. Günü gelirsin adet olunca demişti baktık 2.5 cm ve 3.5 cm iki tane kistim olmuş. O ay küçültmek için doğum kontrol hapı kullandım. Yine regl 3. Günü kontrole gittim kistlerim gitmiş 2 sağda 2 solda yumurtam olmuş ama 12. Gün soldaki 17 mm olmuştu perşembe gününe çatladı

Benim o ay inanılmaz vajinal kuruluk yaşadım ve ilişki esnasında çok fazla ağrım oldu. Kuruluk yaşayınca ben çatlamadığını anladım zaten. Günüm gelince regl oldum doktorum 3. Günü gelirsin adet olunca demişti baktık 2.5 cm ve 3.5 cm iki tane kistim olmuş. O ay küçültmek için doğum kontrol hapı kullandım. Yine regl 3. Günü kontrole gittim kistlerim gitmiş 2 sağda 2 solda yumurtam olmuş ama 12. Gün soldaki 17 mm olmuştu perşembe gününe çatladı
Yaa çok geçmiş olsun🙏
Benimde bu ay tam tersi akıntım çok diğer aylar vajinal kuruluk vardı. Ağustos ayında doktor sadece iğne yaptı olmadı. Şimdi doktorumu değiştirdim oda ilk klomen sonra iğne yaptı bugünü saymazsak bata 6 gün var işte.

Merhaba canım benimde 2 3 Ekim yumurtlama günümdü değerlendirdim o günleri şuan beklemeyeyim😊 15 16 ekime varsa çıkar yoksa adet olurum adetlerim düzenli değil normalde gününü bilmem ama bu ay inositol kullandım ilk kez erken yumurtladım heyecanla bekliyorum birde 20 gün önce rahim filmi çekmiştim inşallah üstüne gebe kalabilirim

Selam kızlar benimde 15 ekim🥰 dün soluk pembe kahverengimsi lekelenmem oldu bugünde toplu iğne başı kadar geldi silince geldi birde açık kahverengiydi o da yani sanırım lekelenme yaşıyorum🥹 hayatımda hiç 1 hafta öncesinde regl olmadım. Mide bulantılarım oluyor 2-3 gündür ara ara. Test yaptım negatif çarşamba yine yapıcam

Yaa çok geçmiş olsun🙏
Benimde bu ay tam tersi akıntım çok diğer aylar vajinal kuruluk vardı. Ağustos ayında doktor sadece iğne yaptı olmadı. Şimdi doktorumu değiştirdim oda ilk klomen sonra iğne yaptı bugünü saymazsak bata 6 gün var işte.
Teşekkür ederimmm 😊Ay hadi inşallah tutmuştur

X