Aşılamanız tuttu mu acaba?Anladım canım
Merhaba aşılamanız tuttu mu acaba? Ben çatlatma yaptırdım da tutmazsa aşılama düşünüyorum.Merhaba ben de 5 ekimde aşılama yaptırdım. Benim ilk çocuğum 3.aşilama ile olmuştu. Şimdi ikinci çocuk icin aşılama sürecine girdik. Umarım güzel haberler alırız. Benim de kasık ağrılarım ve hafif kanamam var. Ayrıca kabız gibi alt karnım ağrıyor. Göğüs hassasiyetim var. Tuvalete de zor çıkıyorum. İlk günler çok önemli. Avakado ceviz vs.tuketmenizi tavsiye ederim. Benim tuttuğu ay avakado yemiştim ve gonal f ile yumurta büyütmüştüm.
Tutmadı maalesef. İkinci için ignelere başladım. İnşallah sizinde emeklerinizin karşılığı olur.Merhaba aşılamanız tuttu mu acaba? Ben çatlatma yaptırdım da tutmazsa aşılama düşünüyorum.
Negatif sonuç kistim vardı bu ay dinlendirelim dedi doktorMerhaba aşılama neticeniz noldu acaba?
Ben sabah 2 akşam 2 kullanıyorum 6.günüm bugün sizin sonuç almış olmanız gerekir ama görünce yazmak istedimEczaneye sor istersen yanlış kullanma bana birşey vermedi
Anladım canm bgn 3.gun belirtiniz varmı sizin bnde hicbisey yok sadece sağ kasıkta ağrı var tüplere yerlesmez umarım
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olurMerhabalar benimde bugün aşılamam oldu hepimiz için en güzeli hayırlısı ile olsun inşallah
Hiç test yaptın mi. 12.gunde az çok belli olur zaten. Olmasada beklersin adet olmazsan umut vardırBenim aşılamanın 11.günüydü bugün pazartesi kan testi vermeyi düşünüyorum bakalım. Umutsuzum bayağı aslında ama yine de merak ediyor insan