Ekim anneleri

incicinar16

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2018
137
56
18
35
Selam bugün 11.haftaya girdim bayanlar cinsiyeti öğrendiniz mi nasıl gidiyo sizin hamilelik ben hiç gitmedim doktora 19 ekimde gidecem nasipse bursada oturanlar önerebileceğiniz doktor varmı :)

Merhaba 11.haftaya kadar hiç mi gitmedin doktora çok şaşırdım :) doktor kıza benziyor demişti 2 hafta önce ama bu gittiğimde poposunun üstüne oturduğu için göremedik cinsiyetini 14 haftalık geneyim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin

Merhaba 11.haftaya kadar hiç mi gitmedin doktora çok şaşırdım :) doktor kıza benziyor demişti 2 hafta önce ama bu gittiğimde poposunun üstüne oturduğu için göremedik cinsiyetini 14 haftalık geneyim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin
19 nisanda 12 haftalık olcam o zaman söylerler değilmi siz kacıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti bide devlet hastanesinde söylüyorlarmı:)

Selam kızlar 13.haftaya girdik geçen cmtsi dr bir tahminim var ama haftaya tekrar bakıp söyliycem dedi 😅 Ne acaba yaa

Selam bugün 11.haftaya girdim bayanlar cinsiyeti öğrendiniz mi nasıl gidiyo sizin hamilelik ben hiç gitmedim doktora 19 ekimde gidecem nasipse bursada oturanlar önerebileceğiniz doktor varmı :)
Gerçekten dr gitmemiş olmanıza şaşırdım .biz 12. Haftadayiz Dr kıza benziyo dedi iki hafta sonra tekrar kontrolüm var. Bu kontroller sadece bebeğiniz için değil aynı zamanda sizin için bence ihmal etmeyin ve gidin en azından aile hekimliğinde tüm değerlere bakılıyor oradan da kendi sağlık durumunuz için en azından bilgi almış olursunuz. Ayrıca sadece doğum için dr lar kabul etmiyor öncesinde gidip muayene olmuş olmanız gerekli.

19 nisanda 12 haftalık olcam o zaman söylerler değilmi siz kacıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti bide devlet hastanesinde söylüyorlarmı:)

Ikili testte söyler muhtemelen 12 yada 13. Haftalarda tahmin yürütüyorlar eğer kendini gösterirse söylerler tabi benim ki kendini göstermiyor şuanda:)

Merhabalar günaydın arkadaşlar. 11+1 deyim ama sağ böbreğimde hareket ettikçe ağrı oluşuyor.Sizde de oldu mu böyle birşey???

Geçen hafta öğrendim ben kızım olacak ikili testte uğraştı baya doktor görmek için 😅

Benim ikili taramayi yaptirdim sonuc almadim
Kardiholojiye gidiyorum bir tarafdan tansiyonum yuksek normal cikti ileri tarihte tansiyon ilaci baslayabilirrmis
Ekg
Taholter cekildi...
Simdi durumum stabil...

Evt bana 12 haftalıkken söyledi devlet hastanesinde. Ama doktor baktı sadece haftası ve gününü söyledi. Sonra 2li test için ense ölçümü yapılsın diye ultrasonda gönderdi orda söylediler...

Merhaba biz de salı günü itibariyle 14+3 günlük olduk. 1.5 hafta önden gidiyoruz sat a göre.
12. Haftada devlet hastanesi erkek gibi demişti. Bu hafta kesinleşti. Bir oğlum var iki olacak hayırlısı ile.

Back
X