- 18 Mayıs 2018
- 137
- 56
- 18
- 35
- Konu Sahibi incicinar16
Selam bugün 11.haftaya girdim bayanlar cinsiyeti öğrendiniz mi nasıl gidiyo sizin hamilelik ben hiç gitmedim doktora 19 ekimde gidecem nasipse bursada oturanlar önerebileceğiniz doktor varmı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19 nisanda 12 haftalık olcam o zaman söylerler değilmi siz kacıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti bide devlet hastanesinde söylüyorlarmı:)Merhaba 11.haftaya kadar hiç mi gitmedin doktora çok şaşırdım :) doktor kıza benziyor demişti 2 hafta önce ama bu gittiğimde poposunun üstüne oturduğu için göremedik cinsiyetini 14 haftalık geneyim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin
Gerçekten dr gitmemiş olmanıza şaşırdım .biz 12. Haftadayiz Dr kıza benziyo dedi iki hafta sonra tekrar kontrolüm var. Bu kontroller sadece bebeğiniz için değil aynı zamanda sizin için bence ihmal etmeyin ve gidin en azından aile hekimliğinde tüm değerlere bakılıyor oradan da kendi sağlık durumunuz için en azından bilgi almış olursunuz. Ayrıca sadece doğum için dr lar kabul etmiyor öncesinde gidip muayene olmuş olmanız gerekli.Selam bugün 11.haftaya girdim bayanlar cinsiyeti öğrendiniz mi nasıl gidiyo sizin hamilelik ben hiç gitmedim doktora 19 ekimde gidecem nasipse bursada oturanlar önerebileceğiniz doktor varmı :)
19 nisanda 12 haftalık olcam o zaman söylerler değilmi siz kacıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti bide devlet hastanesinde söylüyorlarmı:)
19 nisanda 12 haftalık olcam o zaman söylerler değilmi siz kacıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti bide devlet hastanesinde söylüyorlarmı:)
Benimde oyleydi bol su icince geciyorMerhabalar günaydın arkadaşlar. 11+1 deyim ama sağ böbreğimde hareket ettikçe ağrı oluşuyor.Sizde de oldu mu böyle birşey???
14 e girdik biz de kız dedi dr19 nisanda 12 haftalık olcam o zaman söylerler değilmi siz kacıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti bide devlet hastanesinde söylüyorlarmı:)
Geçen hafta öğrendim ben kızım olacak ikili testte uğraştı baya doktor görmek içinSelam bugün 11.haftaya girdim bayanlar cinsiyeti öğrendiniz mi nasıl gidiyo sizin hamilelik ben hiç gitmedim doktora 19 ekimde gidecem nasipse bursada oturanlar önerebileceğiniz doktor varmı :)
Evt bana 12 haftalıkken söyledi devlet hastanesinde. Ama doktor baktı sadece haftası ve gününü söyledi. Sonra 2li test için ense ölçümü yapılsın diye ultrasonda gönderdi orda söylediler...19 nisanda 12 haftalık olcam o zaman söylerler değilmi siz kacıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti bide devlet hastanesinde söylüyorlarmı:)