• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekim anneleri hangi hastanede doğum yapıcaksınız

cıtırcım ben hatay asker hastanesinin doktoruna gidiyorum.düşüncem orda yapmaktı doğumu..ama doğuma cocuk doktoru girmiyormus..doktorumla konustum karatas ve şifa hastanesiylede calısıomus..hatta şifada eşide doğuma alabiliomus..ama şifanın sezeryan fiyatı 2 milyar civarı..karatas cocuk doktoru oda fiyatı ve kendi doktorum dahil 1,500ytl??sen hastanemi arıosun doktormu??anlayamadım?

doktor değil canım hastanede karar kılamadım bır turlu.Dokuz Eylül Unv. istıyorum aslında özelde yapmayacağım sanırım.
Doktorum buca ssk da calısıyor eğer gündüz olursa ya da gece doktorumun nöbetıne denk gelırse buca ssk ya gıdıcem kendı doktoruma.Ben normal ıstıyorum doğumu bır terslık cıkmazsa ıns. oyuzden yer onemlı değil dıyor herkes.ceplerıne bırkac kuruş sıkıştırınca bakarlar dıyorlar.Ozele okdar para vermek ıstemıyorum bende oyuzden.ama işte bakalaım nasıl olcakk,daha hıcbısey bellı değill :(

Ben Bahçelievler Medicana hastanesinde yapmayı düşünüyorum ve bu hafta ilk olarak hasteneyi ziyeret edicem. Daha önce Medikalpark hastanesine gidiyordum. Politikasından rahatsız oldum. Medicana hastanesi hakkında görüşleri deneyimleri olan varsa yardımcı olabilirler mi bana? Kafam cok karıştı zaten orasımı burasımı diye diye:(((

aayy kızlar muayene ücretleri düşmüş ben göztepe medical parktayım 12 ytl olmuş bu arada medipolde 10 ytl yapmış süper

terkencim muayne ücretlerinin düşmesi güzelde zaten kalabalıktı hastane şimdi iyice tıkış pıkış olacakk..ee bakalım doktorlarımız bize eskisi gibi fazla vakit ayıracaklarmıCADIARZU

tabi asıl tahlillerden doğum ücretlerinden kazanıyolar onların fiyatını düşürmüyolar tabiii medical park yeni açılmış olmasına rağmen fiyatlar yüzünden kalabalıklaşmış devlet hastanelerinden farkı kalmadı hakikaten

Ben Özel Meltem Hastanesi'ne gidiyorum muayeneler için. Doktorumdan çookk memnunum, zaten birçok kişinin ve yakından şahit olduğum ablamın tavsiyesiyle gidiyorum. İnşallah doğumu da orda yapmayı istiyorum.

Kızlar merhaba ben Doğan hastanesine gidiyorum hastane ve dr lar hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

Ben Bahçelievler Medicana hastanesinde yapmayı düşünüyorum ve bu hafta ilk olarak hasteneyi ziyeret edicem. Daha önce Medikalpark hastanesine gidiyordum. Politikasından rahatsız oldum. Medicana hastanesi hakkında görüşleri deneyimleri olan varsa yardımcı olabilirler mi bana? Kafam cok karıştı zaten orasımı burasımı diye diye:(((

canm mrb öncelikle sağlıklı ve hayırlı doğumlar hepimize.bende Beylikdüzü Acıbademe gidiyorum ama orda doğum yaptıramıyorlarmış tam teşekküllü olması gerekli diyo drum.sağlık sigortam var ama amniosentez falan derken epey kullandım Acıbademde de tahminimce yüksektir bende yeni açıldı diye Medical park ı düşünüyodum nesinden memnun kalmadın?doğum ücreti hakkında bilgin varmı?bizim gelinde Hizmet hastanesinde doğum yapmıştı ve çok memnun kalmıştı vakıf olduğu için fiyatlarıda uygun diye biliyorum orayada bakabilirsin istersen.kendine ve bebişe dikkat et.

arkadaşlarım doğum yaptılar ve memnunlardı ben Filiz hn diye birine gitmiştim yeni evliyken hiç memnun kalmadım aklında olsun genelde kaç kişiden duydum onu başka doktora gidebilirsin sonuçta önemli olan dr zaten hastane değil.

merhaba kızlar
ben kadıköy acıbademe gidiyorum doktorum habibe hanım ve maaşallah süper bir kadın doğumuda Allah'ın izniyle orada yapmak istiyorum. ayrıca detaylı ultrasonlarıma giren Doç. Arda lembette çok iyi bir doktor sadece harika hanım var gıcığın önde gideni...

canm mrb öncelikle sağlıklı ve hayırlı doğumlar hepimize.bende Beylikdüzü Acıbademe gidiyorum ama orda doğum yaptıramıyorlarmış tam teşekküllü olması gerekli diyo drum.sağlık sigortam var ama amniosentez falan derken epey kullandım Acıbademde de tahminimce yüksektir bende yeni açıldı diye Medical park ı düşünüyodum nesinden memnun kalmadın?doğum ücreti hakkında bilgin varmı?bizim gelinde Hizmet hastanesinde doğum yapmıştı ve çok memnun kalmıştı vakıf olduğu için fiyatlarıda uygun diye biliyorum orayada bakabilirsin istersen.kendine ve bebişe dikkat et.

mrb.teşekkür ederim mevlam hayılısıyla versın kucagına bebişini. ben medikalpark hast cok guzel bır hastane dıye gıttım. özel sglık sıg. olunca özellıkle herturlu tahlılı yaptıryorlar. bunu gectım randevu sıstemı felaket sadece kadın dogum için degıl gecen annemı ortepediye göturdum mahcup oldum kadına şiş ayagıyla geldi hastaneye kadar doktor beyler randevuyu iptal etmişler. tabii yoldayken aramışlar evi. yine bu fomda dr hakkında bır konu açılmıs şaşırdım kaldım. dogum ucretlerı makul normal ssk için 1700 cıvarlarında sezeryan 2000 cıvarlarında telefonda fiyat verılıyor. hizmet hastensı daha pahalı. ssk lı sezeryan 1700 onlarda tel de fıyat verıyor.ben sansımı şimdi medicana hast yana denıcem. beylikdüzü tarafında oturuyosan medıcana nın yenı acılan hastensı var.sende kendıne bebişine bak..:1hug:

bende medicana bahçelievlere gidiyorum, şimdiye kadar bir sorun yaşamadım
fiyatta geçen ay sorduğumda (emekli sandığı benimki) normal 1000 sezaryan 1800 demişlerdi
bu ay zam geldimi bilmem ağustosta gidince tekrar soracam

sağol canım msjını şimdi okudum allah hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin.madem bahçelievlerdesin birde JFK ya baksaydın bir arkadaşım orda yapmıştı doğumunu dr dışardan geldi ama hastane ve odaları temizdi gerçi fiyatı bilmiyorum eğer bilgin varsa banada yazarmısın?bdüzü medicanaya gelince muayene ücretleri benim Acıbademden yüksek gerçi kardeşim orda KBB uzmanı ama bilmiyorum ne kadar faydası dokunur öğrenmeye çalışıcam sanada bilgi veririm kendine iyi bak.

mrb.teşekkür ederim mevlam hayılısıyla versın kucagına bebişini. ben medikalpark hast cok guzel bır hastane dıye gıttım. özel sglık sıg. olunca özellıkle herturlu tahlılı yaptıryorlar. bunu gectım randevu sıstemı felaket sadece kadın dogum için degıl gecen annemı ortepediye göturdum mahcup oldum kadına şiş ayagıyla geldi hastaneye kadar doktor beyler randevuyu iptal etmişler. tabii yoldayken aramışlar evi. yine bu fomda dr hakkında bır konu açılmıs şaşırdım kaldım. dogum ucretlerı makul normal ssk için 1700 cıvarlarında sezeryan 2000 cıvarlarında telefonda fiyat verılıyor. hizmet hastensı daha pahalı. ssk lı sezeryan 1700 onlarda tel de fıyat verıyor.ben sansımı şimdi medicana hast yana denıcem. beylikdüzü tarafında oturuyosan medıcana nın yenı acılan hastensı var.sende kendıne bebişine bak..:1hug:

Merhaba sanırım Bahçelievler Medical Park ile ilgili herkesin fikri farklı.Ben hamilelik ten öncede gidiyordum bu hastaneye doktorlarından,hemşirelerindeen ,hastaneden çok çok memnunum şu ana kadar ne randevu iptalimoldu nede doktorum gecikti.Gösterilen ilgidende çok memnunum.Gitmek isteyen arkadaşlar bu görüşlerimide bi değerlendirsin bence.Hee bide unutmadan ben 40 ytl ye muayine oluyordum 11,50 ytl olmuş ve tahliller falan çok ucuzlamış.Gitmek isteyenlere duyurulur(ssk lı hsta için)

sağol canım msjını şimdi okudum allah hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin.madem bahçelievlerdesin birde JFK ya baksaydın bir arkadaşım orda yapmıştı doğumunu dr dışardan geldi ama hastane ve odaları temizdi gerçi fiyatı bilmiyorum eğer bilgin varsa banada yazarmısın?bdüzü medicanaya gelince muayene ücretleri benim Acıbademden yüksek gerçi kardeşim orda KBB uzmanı ama bilmiyorum ne kadar faydası dokunur öğrenmeye çalışıcam sanada bilgi veririm kendine iyi bak.

selaaamm. Ben bahçelievler medıcana ya gittim ve odalarını gezdım ayrıca fıyattalrınıda ögrendım.Odalar guzel rahat ve bayagı buyuk odalar. dr özlem dülger. biraz yogun bır dr. benım özel saglık sig var fıyatlar normal 1500 epıdural için 450 ytl fark alıyorlar sezeryan 2850. ama ssk için sanırım daha uygundur fiyatlar. bunların içinde bebgın ve anneın muayenesı testlerı ( zeka testti gıbı) vs var. medikal park ise bunların hiçbiri yok paket içinde yer almıyormuş artık. Ayrıca hıç mi hıç kalabalık hast degıl cumartesı olmasına ragmen.JFK içinde fıayt sormuştum medıkalpark ile aynıydı hemen hemen ama arkadaşın gıttıgı doktoru adını verırsen sevınırım. eşimde o hast ameliyat olmuştu memnundu hasteneden. Haberlerını beklıyorum Allaha emanet ol:1hug:

Back