• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekim anneleri hangi hastanede doğum yapıcaksınız

Günaydın arkadaşlar biraz önce medical park bahçelievler ile görüştüm ayrıntılı ultrason fitayı 200 ytl imiş.biraz da olsa rahatladım yani 500 dense 200 daha iyi değilmi.

bana 475 ytl dedi bahçelievler gerizekalılar bana ssksız fiyatımı söyledi acaba...nasıl memnunmusun medical parktan ben göztepedekine devam etmeyi düşünüyorumda

Canım ben hamile kalmadan öncede gidiyordum bu hastaneye hem hastaneden hemde doktorumdan çok memnunum.(dok.suat süphan erşahin)Allahım o günleri nasip ederse doğumumuda burda yapacağım

kızlar medipol de muayene ücretleri ve doğum ne kadar ben de ssk lıyım.Bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.

canım ben medipole gidiyorum ssk yok..80 ytl muayne ödüyorumm sanırım doğumda sezeryan olucak 2500 civarı bişiy ödüycezz ama ssklı arkadaşlardan duyduğuma göre muayne 35 normal doğum 1500 sezaryan 1800 imişş ..sen yinede hastanenin müşteri hizmetleriyle görüşş sanırım yeni açılan medikal park hastanesiyle rekabet edebilmek için fiyatları düşürmüşler..Şeniz

ben bakırkoyde dr ferhat uysala ozele gidiyorum kontrollerıme doğumuda doğan hastanesınde düşünüyorum çunku doktorum o hastaneyle anlaşmalı...

kızlar ben medipol de devam ediyordum fakat doktorum göztepe medicalparka geçmişti geçen hafta gittim çok ama çok memnunum muayene 30 ayrıntılı ultrason 190 normal 1000 sezeryan 1750 ytl fiyatlarda uygun hastane 5 yıldızlı otel gibi tavsiye ederim

hastane çok güzel süper 5 yıldızlı otel gbi benim doktorum mehtap hanımdı şimdi oda medical parkta ben onun için medicale geçtim zaten doktorumdanda hastanedende memnunum çok şükür zaten medipolde rekabet için muayene fiyatlarını 35 ytl ye indirmiş

yaa çok garip bir durum ama benim halaaa bir doktorum yok.. şimdiye kadar cerrahpaşa devlet hastanesinde yaptık takibi ama her seferinde farklı bi doktor denk geliyo bu da beni rahatsız ediyo... özele geçmeyi düşünüyorum ama nereye gideceğimi bilemiyorum???
bahçelievler civarında önerebileceğiniz bi hastane ve doktor var mı???

canım direk hizmet hastanesini öneririm sana
süper çünkü
ben orda yapıcam doğumumu.orda meltem hanım var ona gidiorum.çokta memnunum.güler yüzlü tatlı dilli bir bayan.tavsiye ederim...

zırt pırt doktor değişsin istemiyorum mehtap hanımın peşinden göztepe medical parka gideyim dedim daha açılmamış hastane in cin top oynuyo bilgi veren yok bahçelievler medical parkı aradık normal doğum 1000 sezeryan 1750 ytl .Tamam medipolden biraz daha ucuz ama kardeşim ayrıntılı ultrasonu 475 ytle çekiyolarmış yani ordan çıkarıyo zaten huylandım açıkçası siz sordunuzmu medipolde ne kadar çünkü bu ay ayrıntılı ultrason çekilmesi gerekiyomuş .Ortada kaldım yaaaa

canım bahçelievlerde neden hizmet hastanesini tercih etmiyorsun.ben çok memnunum ve orada yapıcam doğumumu.meltem hanımda:)tavsiye ederim...

arkadaşlar neden özellikle medikal hastanelerini medipol hastaneleri seçiosunuz
dikkat ettim hep öle.özel bir anlamı var mı?

ben özele gidiyorum ama doğumumu kısmetse Tekirdağ özel yaşam hastanesinde yapıcam, hem eşimin kardeşi ve karısı (eltim)orda çalışıyorlar hem fiyatı biraz daha uygun.

off ben hiç bilmiyorum nerey kime gidicem ayrıca doktorumu dğeiştirebilirim eğer yarın gideceğim doktor iyiyse bakırköy samatyada yapıcam ( dewlet hastanesi) hayırlısı

izmirlı yok mu aranızda başka ? hangı hastanelrrde yapacaksınız doğumuu

Back