Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın arkadaşlar biraz önce medical park bahçelievler ile görüştüm ayrıntılı ultrason fitayı 200 ytl imiş.biraz da olsa rahatladım yani 500 dense 200 daha iyi değilmi.
bu fiyat ssk fiyatımı cnm??
bana 475 ytl dedi bahçelievler gerizekalılar bana ssksız fiyatımı söyledi acaba...nasıl memnunmusun medical parktan ben göztepedekine devam etmeyi düşünüyorumda
kızlar medipol de muayene ücretleri ve doğum ne kadar ben de ssk lıyım.Bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.
canım nasıl çok lüks bi hastaneye benziyo fiyatlarda çok uygun milleti hastaneye çekip fiyatları katlamasınlar sen hangi dr.a gidiyodum medipoldeevet canım bu fiyatlar ssklı fiyatlar
yaa çok garip bir durum ama benim halaaa bir doktorum yok.. şimdiye kadar cerrahpaşa devlet hastanesinde yaptık takibi ama her seferinde farklı bi doktor denk geliyo bu da beni rahatsız ediyo... özele geçmeyi düşünüyorum ama nereye gideceğimi bilemiyorum???
bahçelievler civarında önerebileceğiniz bi hastane ve doktor var mı???
zırt pırt doktor değişsin istemiyorum mehtap hanımın peşinden göztepe medical parka gideyim dedim daha açılmamış hastane in cin top oynuyo bilgi veren yok bahçelievler medical parkı aradık normal doğum 1000 sezeryan 1750 ytl .Tamam medipolden biraz daha ucuz ama kardeşim ayrıntılı ultrasonu 475 ytle çekiyolarmış yani ordan çıkarıyo zaten huylandım açıkçası siz sordunuzmu medipolde ne kadar çünkü bu ay ayrıntılı ultrason çekilmesi gerekiyomuş .Ortada kaldım yaaaa