ekim anneleri hangi hastanede doğum yapıcaksınız

destina4

minik bamyam büyüyor
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
2.094
5
116
Diğer
kızlar doğum yapıcağımız hastaneleri paylaşalım istedim belki aynı hastaneye giden arkadaşlar vardır yada diğerlerine fikir olur..
ben istanbul koşuyolu medipol hastanesinde yapıcam doğumuŞeniz

Ben uaklarda olduğumdan Malatyada yani buraları bilmezsiniz ama işallah yakında malatyada oturan bi ekim annesi çıkar karşıma ben de giitğim özel hastanede yapıcam işallah doğum servisini e görmüştüm süslü süslüysü her yer çok sıcak geldiydi bana ama o zaman nasıl gelir bilinmez

Ben izmirde yasiyorum ve Allah kismet ederse Hayat hastanesinde dogum yapicam.sigorta geciyor orada 200-300 ytl gibi bi fark ödüyorsun.Hersey bi yana benim dr.um o Hastanede calisiyor ve ben DR.umdan cok memnunum

kızlar henüz ben karar vermedim nerede doğum yapacağıma. muayeneye maltepedeki sema hastanesine gidiyorum ama orada doğum yapmayı düşünmüyorum.. neyse bakalım zaman ne gösterecek:sm_confused:

yaa çok garip bir durum ama benim halaaa bir doktorum yok.. şimdiye kadar cerrahpaşa devlet hastanesinde yaptık takibi ama her seferinde farklı bi doktor denk geliyo bu da beni rahatsız ediyo... özele geçmeyi düşünüyorum ama nereye gideceğimi bilemiyorum???
bahçelievler civarında önerebileceğiniz bi hastane ve doktor var mı???

Merhaba bende Bahçelievler Medicalpark hastanesinde kısmetse doğum yapacağım.Doktorum Suat Süphan Erşahin ve gerçekten doktorumdan çok memnunum ona minnetarım beniçok rahatlatıyor ve çok hoş bir hamilelik yaşıyorum.

kızlar doğum yapıcağımız hastaneleri paylaşalım istedim belki aynı hastaneye giden arkadaşlar vardır yada diğerlerine fikir olur..
ben istanbul koşuyolu medipol hastanesinde yapıcam doğumuŞeniz

ya bende medpole gidiyodum şimdiye kadar pınar hanıma gidiyodum hastaneden ayrılmış sonra mehtap hanıma geçtim şimdi oda göztepe medical parka geçti leylaya gideyim diyorum korkuyom oda gitçek die doktorsuz kaldım medipol doktorlarını elde tutamıyo galiba....tatlicadiarzu

aman allahım:1shok: inşallah bahar hanımda gitmez o kadar dr.aradıktan sonra tam iyi bi dr.buldum derken o da giderse çok üzülürüm:1no2: terken canım bahar hanımıda tavsiye ederim çok tatlı dilli çok şirin bi dr.

benimde pınar hanımdı doktorumm..gitti Hakan beyi kandırabilirsem doğumu ona yaptırıcam sizin ikili taramalarınızıda o yapmıştır..amniyosentezi falan o yaptığı için çok yoğun bakıcaz..olmassa ya leyla hanım ya bahar hanım..

zırt pırt doktor değişsin istemiyorum mehtap hanımın peşinden göztepe medical parka gideyim dedim daha açılmamış hastane in cin top oynuyo bilgi veren yok bahçelievler medical parkı aradık normal doğum 1000 sezeryan 1750 ytl .Tamam medipolden biraz daha ucuz ama kardeşim ayrıntılı ultrasonu 475 ytle çekiyolarmış yani ordan çıkarıyo zaten huylandım açıkçası siz sordunuzmu medipolde ne kadar çünkü bu ay ayrıntılı ultrason çekilmesi gerekiyomuş .Ortada kaldım yaaaa

bugün arayıp randevu aldım canım 260 ytl..

yok artık bu ayrıntılı usg için bide ayrı ücretmi vericekmişiz..

bende bugun girdim ayrıntılıya sadece doktorcumun standart randevu ücretini ödeyip cıktık(90 ytl)

ben de ayrıntılı usg için maltepe deki sema hastanesinde prof. ahmet bey var. onu aradım. 173 ytl imiş ssk lı hali..:bbo:

Merhaba arkadaşlar bende medical park hastanesinde doktorum olduğu için ayrıntılı ultrasona gireceğim fakat sizin verdiğiniz fiyatlar korkuttu beni.lütfen bana medical parkta yaptıran varsa kesin bir fiyatverebilirmi?çünkü bugüne kadar yaptırdığım tüm tahliller diğer hastanelerin çoğuna göre uygun geldi bana çok şaşırdım.bi ultrason 500 ytl olamaz heralde demi?

hayatım ben medipol hastanesine gidiyorum rutin takibime renkli doplerde orda yapılacak..260 ytl ye yaptırıcamm..ama ssk varsa sanırım daha az ödüyorsun.evet 500 ytl fazla ama sakın fiyatı sormadan girme çünkü büyük ihtimalle doğru fiyat..sen araştır zaten bu incelemeyi radyoloji uzmanı yada radyoloji eğitimide almış bir kadın doğum uzmanının yapması gerekiyorr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…