Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar doğum yapıcağımız hastaneleri paylaşalım istedim belki aynı hastaneye giden arkadaşlar vardır yada diğerlerine fikir olur..
ben istanbul koşuyolu medipol hastanesinde yapıcam doğumuŞeniz
zırt pırt doktor değişsin istemiyorum mehtap hanımın peşinden göztepe medical parka gideyim dedim daha açılmamış hastane in cin top oynuyo bilgi veren yok bahçelievler medical parkı aradık normal doğum 1000 sezeryan 1750 ytl .Tamam medipolden biraz daha ucuz ama kardeşim ayrıntılı ultrasonu 475 ytle çekiyolarmış yani ordan çıkarıyo zaten huylandım açıkçası siz sordunuzmu medipolde ne kadar çünkü bu ay ayrıntılı ultrason çekilmesi gerekiyomuş .Ortada kaldım yaaaa
bugün arayıp randevu aldım canım 260 ytl..
bugün arayıp randevu aldım canım 260 ytl..
yok artık bu ayrıntılı usg için bide ayrı ücretmi vericekmişiz..
zırt pırt doktor değişsin istemiyorum mehtap hanımın peşinden göztepe medical parka gideyim dedim daha açılmamış hastane in cin top oynuyo bilgi veren yok bahçelievler medical parkı aradık normal doğum 1000 sezeryan 1750 ytl .Tamam medipolden biraz daha ucuz ama kardeşim ayrıntılı ultrasonu 475 ytle çekiyolarmış yani ordan çıkarıyo zaten huylandım açıkçası siz sordunuzmu medipolde ne kadar çünkü bu ay ayrıntılı ultrason çekilmesi gerekiyomuş .Ortada kaldım yaaaa