İnşAllah canım benden de dualarınızı eksik etmeyin...saol cnm insss saglikla kucagimiza almak nasip olur
Amin canim Allah razi olsun inslhHadi hayırlısı canım müjdeli haberler verirsin inş.
Yaa hadi bnde yarinki 2. Den umutluyum Rabbimin izni ile
oooooo süperrrrr çok sevindimmm canımmm :) Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş. :)ins cnm insss alalhim hepimize nasip etsin evet cnm 2. asilamam tuttu ins hepimizden guzel haberler alalim :)
aminn cnmmm cumlemizinkini inss saglikla sihatle kucakalrimiza almak nasip etsin bebeklerimizi:)oooooo süperrrrr çok sevindimmm canımmm :) Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş. :)
Sagol canim Allah razi olsun. Hic uzulme muayne bulgularina gore dr larin hareket etmesi cok guzel ..benim masallh yumurtam fazlaydi guzelde buyuduler dr um onun icin yapti.. belki bu ay doal kalirsin olmadi bidaki aya olur hayrlisiaşılaman hayırlı uğurlu olsun canım, benim iptal oldu. 3 yumurtam vardı cumartesi günü, dün gittik son kontrole 1 yumurta kalmış başarı şansı az olur diye bir daha ki aya bıraktıkvardır herşeyde bir hayır kısmet napalım
hadi cnm hayrlisi ins guzel haberlerle gel :)Listeyi devam ettiriyormusunuz.. asilama tarihim 24. 11. 2014 b.a.t. 8. 12. 2014 :)2. Asilama
Allah razi olsun kuzucugum inslh Rabbimin izni ile bnde aranizda yer alirim 30. Ayimizhadi cnm hayrlisi ins guzel haberlerle gel :)
insss cnm benimm inss hep beraber bebislerimizi saglikla alirz kucaklarimizaAllah razi olsun kuzucugum inslh Rabbimin izni ile bnde aranizda yer alirim 30. Ayimiz
Allah razi olsun kuzucugum inslh Rabbimin izni ile bnde aranizda yer alirim 30. Ayimiz
30 aydır mı uğraşıyorsun Allah güç veriyor dimi Tez zamanda kucağına almak nasip olur inşallah,[/Q
30 aydir istiyoruz korunmuyoruz ama hemen bu konu icin dr a gitmedim zaten yaram vardi onun icin gidiyordum son 6 ayim fln daha yogun bu konuda drlar tahliler filmler canim..Ya Allah bir sekilde sabrini verio bn hep uzun yillar cocugu olmayanlari dusunurdum..nasil dayaniyorlar derdim insan ister istemez kabullenio sanrm ..
Kızlar bugün kalp atışlarını duyduk çok şükür....Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu, tamamına erdirsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?