Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benim de bugün kontrolüm var canım, sanırım sen her gün gonal iğnesi yaptırmıyorsun ben reglimin 3. gününden bu yana her akşam iğne yaptırıyorum. en son 2 yumurtam vardı bakalım bugün ne diyecek. 4 yumurtan oluşmuş çok güzel ya hakkımızda hayırlısı.

Aynen hayirlisi cnm adt 2 . Gunu serophen basladim 5 gun kullandim gonl 3 kez vuruldum 1 gun arayla 3. Yu dun vuruldum canim

Aynen hayirlisi cnm adt 2 . Gunu serophen basladim 5 gun kullandim gonl 3 kez vuruldum 1 gun arayla 3. Yu dun vuruldum canim
serephone yumurta olgunlastirici cnmda igne ne icin bende serehone kullandim ama igne bi catlatma ignesi kullandim oda asilamadan 36 saat once:s

serephone yumurta olgunlastirici cnmda igne ne icin bende serehone kullandim ama igne bi catlatma ignesi kullandim oda asilamadan 36 saat once:s
İğne de aynı görevi görüyor canım sadece daha etkili ve daha çabuk sonuç almak için sanırım..

kizlar asilamada 8.gun kan testi 0.403 bugun 13.gun 58.80 yani hamileyim allah herkese nasip etsin ins bizde saglikla kucagimiza alalim inss dua edin neolurr :)
Ayyyyy supeeeer bi haber..tebrik ediyorum canim 2. Tuttu yani Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inslh..gercekten cok cok sevindim..:)

Ayyyyy supeeeer bi haber..tebrik ediyorum canim 2. Tuttu yani Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inslh..gercekten cok cok sevindim..:)
ins cnm insss alalhim hepimize nasip etsin evet cnm 2. asilamam tuttu ins hepimizden guzel haberler alalim :)

Ayy
kizlar asilamada 8.gun kan testi 0.403 bugun 13.gun 58.80 yani hamileyim allah herkese nasip etsin ins bizde saglikla kucagimiza alalim inss dua edin neolurr :)
Canım çok sevindim. Rabbin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Tebrik ederim canım sevindim senin adına sağlıklı bir şekilde herşeyin yolunda gitmesi dileğimle..:)Dikkat et kendine..

2. Hayirli ugurlu olsun inslh..hepiniz benim dualarimdasiniz inslh bnde sizlerin dualarinizda yer alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…