Aynen canim..esimde cok yordu beni ama eve daha sakinlesmis geldi daha akli selimtedavi süreci zaten stresli birde bu erkeklerin çocuksu halleri insanı yiyip bitiriyor ,,
Bnde 11 regl oldum canim..dun vardi yarinda var kontrolum gonal bu aksam 3. Vurdurucam kismtse asilama pzt gunu.. 4 yumurtam var onun icin belim kasiklarim kopuo canim cok halsizim iliski gunude vermedi bu sefer sormasam asilama yapcaindan bile hbrim yok.
Aynen hayirlisi cnm adt 2 . Gunu serophen basladim 5 gun kullandim gonl 3 kez vuruldum 1 gun arayla 3. Yu dun vuruldum canimbenim de bugün kontrolüm var canım, sanırım sen her gün gonal iğnesi yaptırmıyorsun ben reglimin 3. gününden bu yana her akşam iğne yaptırıyorum. en son 2 yumurtam vardı bakalım bugün ne diyecek. 4 yumurtan oluşmuş çok güzel ya hakkımızda hayırlısı.
serephone yumurta olgunlastirici cnmda igne ne icin bende serehone kullandim ama igne bi catlatma ignesi kullandim oda asilamadan 36 saat once:sAynen hayirlisi cnm adt 2 . Gunu serophen basladim 5 gun kullandim gonl 3 kez vuruldum 1 gun arayla 3. Yu dun vuruldum canim
İğne de aynı görevi görüyor canım sadece daha etkili ve daha çabuk sonuç almak için sanırım..serephone yumurta olgunlastirici cnmda igne ne icin bende serehone kullandim ama igne bi catlatma ignesi kullandim oda asilamadan 36 saat once:s
Ignede yine yumurtada olmasi gerekn bi hormon iceriyormus canim yumoslarima ii geldi bnde cat ignemi gece 4 te yapicamserephone yumurta olgunlastirici cnmda igne ne icin bende serehone kullandim ama igne bi catlatma ignesi kullandim oda asilamadan 36 saat once:s
anldm cnm hyrlisi olur ins bu sefer tutar bol bol dua allahin izniyle olcak ins :)Ignede yine yumurtada olmasi gerekn bi hormon iceriyormus canim yumoslarima ii geldi bnde cat ignemi gece 4 te yapicam
Rabbimin izni ile dedigin gibi arkadasim inslh bizimde hayirli saglikli sihatli eli ayagi duzgun bebisleeimiz olucak :)anldm cnm hyrlisi olur ins bu sefer tutar bol bol dua allahin izniyle olcak ins :)
Ayyyyy supeeeer bi haber..tebrik ediyorum canim 2. Tuttu yani Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inslh..gercekten cok cok sevindim..:)kizlar asilamada 8.gun kan testi 0.403 bugun 13.gun 58.80 yani hamileyim allah herkese nasip etsin ins bizde saglikla kucagimiza alalim inss dua edin neolurr :)
ins cnm insss alalhim hepimize nasip etsin evet cnm 2. asilamam tuttu ins hepimizden guzel haberler alalim :)Ayyyyy supeeeer bi haber..tebrik ediyorum canim 2. Tuttu yani Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inslh..gercekten cok cok sevindim..:)
Yaa hadi bnde yarinki 2. Den umutluyum Rabbimin izni ileins cnm insss alalhim hepimize nasip etsin evet cnm 2. asilamam tuttu ins hepimizden guzel haberler alalim :)
bol bol dua cnm ins dualrim seninle ins nasip olcak hic umidini kaybetme allah hayrlisini nasip etsin inss cmlesine bizlerede :)Yaa hadi bnde yarinki 2. Den umutluyum Rabbimin izni ile
Amin canim inslh.. Allah razi olsun :)bol bol dua cnm ins dualrim seninle ins nasip olcak hic umidini kaybetme allah hayrlisini nasip etsin inss cmlesine bizlerede :)
Canım çok sevindim. Rabbin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.kizlar asilamada 8.gun kan testi 0.403 bugun 13.gun 58.80 yani hamileyim allah herkese nasip etsin ins bizde saglikla kucagimiza alalim inss dua edin neolurr :)
inss cnm inss cumlemiz ins allahim hepimize saglikla evlatlar nasip etsin inss:)Ayy
Canım çok sevindim. Rabbin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Tebrik ederim canım sevindim senin adına sağlıklı bir şekilde herşeyin yolunda gitmesi dileğimle..:)kizlar asilamada 8.gun kan testi 0.403 bugun 13.gun 58.80 yani hamileyim allah herkese nasip etsin ins bizde saglikla kucagimiza alalim inss dua edin neolurr :)
saol cnm insss saglikla kucagimiza almak nasip olurTebrik ederim canım sevindim senin adına sağlıklı bir şekilde herşeyin yolunda gitmesi dileğimle..:)Dikkat et kendine..
Hadi hayırlısı canım müjdeli haberler verirsin inş.2. Hayirli ugurlu olsun inslh..hepiniz benim dualarimdasiniz inslh bnde sizlerin dualarinizda yer alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?