Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşım ben de tarlusal kullanıyorum inşaalah 2 ekim adet günüm olacak yüksek ihtimalle. rabbim bu ay hepimize hayırlı bir süreç nasip etsin. negatif sonuçlara isyan etmeden ve tabi ki pozitif sonuçlara da şükrederek... :)

Am,n canımm inşallah bu sefer rabbim acısın halimize..

canım şimdi senin 1.aşılaman mı olacak:?

ya ben bazen çok duygusal olabiliyorum..tutmayan iki aşılamamı da sanki bebeğimi kaybetmişim gibi geliyor..ilki tutsaydı şu kadarlıktı filan diye..bi tek ben böyle düşünüyorumdur eminim..

selam bende, 11 ekim gibi reglimin 2.günü itibari ile tedaviye başlayacağım...inşallah bu ay hepimizin ayı olur..

kizlar bugun adetimin 2. gunu ve doktora gittim.gonal f yarin vurmaya basliycam.3 gunde bir gelceksin dedi.ilk asilamam olacak.hem de asilama tam da evlilik yil donumume denk geliyo.insallah 2 yildir bekledigim haberi alirm artik.bu arada ev tasidim sabahtan beri is yapiyorum.azonce de kuzenimin hamile oldugunu ogrendim hemde ilk ayinda.isi falan biraktim oturdum agliyorum suan.cok kotu oldum yaa

canımmm inşallah güzel sonuçlar alırsın bende tedaviye başladığımda eşimin kuzeninin hamile olduğunu öğrenmiştim o ay bende üzüldüm ama inandım ve aşılamayla hamile kaldım Rabbimin izniyle inşallah seninde öyle olur Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın

amin canim cok sagol insallah Mevlam beni ve benim gibi bekleyenlerin duasini kabul eder. Allah im bebisine sag salim kavusmani nasip etsin canim.eminim cok guzel bi duygudur.insallah biz de yasariz o duyguyu

ağlama canım inş o nese kaynağımız yakında gelecek

hayırlı uğurlu olsun sayfamız inş... herkesin bu sayfadan yuzu guler canlar... rabbim yar ve yardımcımız olsun bizlere hazinesinden tertemiz nesiller nasip etsin inş.... amin

rabbimmm bizede nasib etttttttttttttttttt yağmur yağarken dualar kabul olur...birbirimize dua edelim inş
amin canlar insallah yuzumuz guler artik.bugun igneye basliycam 75 le basla dedi doktor ama nasil yapcam bilmiyorum yaa.canim bu arada listede benim adimda 2.asilama yaziyo benim ilk asilama olacak duzeltebilir misin :))

amin canim cok sagol insallah Mevlam beni ve benim gibi bekleyenlerin duasini kabul eder. Allah im bebisine sag salim kavusmani nasip etsin canim.eminim cok guzel bi duygudur.insallah biz de yasariz o duyguyu
amiiiiiiiiiin canım inşallah

Canım hiç üzülme artık bunlara alışmak zorundayız. Zaten tedavi sürecimiz bizi yoruyor ve yıpratıyor bir de bunları da düşünüp de daha fazla yormayalım kendimizi. Bir de benim de bu ay yumurtam oluşmadığı için bana da gonal f verecek ve senin gibi 2 -3 günde bir çağırırım dedi dozu ayarlamak için acaba bu iğneler pahalı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…