Valla ben de birmax'tan sipariş etmiştim bebek şekerlerimi, onların hazırlamasını istediğim için tane başına da 50Kr. fark vermeyi kabul ettim. Arkası magnetli ve lavantalı olacaktı. Koli elime dün ulaştı, gerçekten magnetli ve lavantalı yapmışlar, ama büyük bir ahmaklık örneği sergileyerek lavanta kesesini magnetin tam arkasına, yani buzdolabına yapışması gereken yere yapıştırmışlar silikonla!!! Hayal görüyorum sandım! 100 şekerin tamamı böyleydi üstelik. Ayrıca benim beğendiğim bebeklerin kıyafetleri sitedeki fotoda 4 ayrı pastel renkte (pembe, sarı, lila, yeşil) şeklinde bir bebeğe uygun renklerken, bana gönderilenler pavyon kostümünden bozma pullu kırmızı, koyu mavi, çingene pembe ve allı pullu bir renk dahaydı. Adeta "Gül pavyon iftiharla sunar." yazısı eksikti. Tüm bunları site sahibi Ercan Bey'e telefonda ilettiğimde, "Zaten tüller kısa süre sonra kararacak, lavantasını arkasından ayırıp bebeği tek olarak yapıştırırsınız." dedi. Tüm saçmalığına rağmen denedim, bıçakla dahi, silikonla yapıştırılmış lavanta kesesini magnetten ayırmanın imkanı yoktu.Günlerce süren araştırmalarım da işini bilmeyen uyanık satıcının teki yüzünden hüsranla sonuçlandı. Bu sabah ürünleri gönderi adresine geri kargoladık ve kargo takip no.sunu da durumu belirten SMSle Ercan Bey'e ilettim. Neyse ki henüz birşey ödememiştik. Olan geliş gidiş kargo parasına oldu. 7,70TLx2= 15,40TL. ve elde var HİÇ!!!!