Ekim 2009 bebeklerin bebek sekerleri buraya

keremim çok güsel olmuş şekerlerinn güle güle dagıt canımopuyorumnanaktan

mutlulukla dağıt şeyma. valla bence çok başarılı... ben yqptırdım sadece biblosu farklı yoksa sistem aynı sistem.. sepetinde harika olmuşş...

keremim çok güsel olmuş şekerlerinn güle güle dagıt canımopuyorumnanaktan

sağol cnm inşşş hele bı gelsınde
mutlulukla dağıt şeyma. valla bence çok başarılı... ben yqptırdım sadece biblosu farklı yoksa sistem aynı sistem.. sepetinde harika olmuşş...

sağol cnmcım sistem aynı tabı tulu farklı alcaktım ama kalmamıştı dayanamdım bende sabırsız alayım dedım

maşallahh keremim sana..çok güzel olmuş..ellerine sağlık..güle güle dağıtt....

Güle güle dağıt canım oğluşunun şekerlerini, çok güzel olmuşlar. Benimkiler de az önce geldi, fotoyu çektim, ekliyorum.

felisim çok güzel ağız tadıyla sağlıkla meleğinle dağıt şekerlerini inş.

felisim cok güzel olmus sekeriniz yası da süper ya ben gecenlerde rüyamda kızımın oldugunu adını da elif koymak istediğimi görmüstüm herkes neden elif diyordu ben de ilk u da benim ilk bebeğim elif olsun diyordum demek buna cıkacakmıs:)))))

felisim hayırlı olsun şekerleirnz...çoookk tatlılar...güle oynaya dağıtın inşllhh...

felisim çok hoş olmuş şekerleriniz.....iyi günlerde sağlıkla dağıttttyerimseniben...bizide unutma tabiiii...:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…