ek tercih yapıp üniversiteye gidecekler

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYLo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

CeYLo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
2.261
2
116
Muğla
kızlar ben ilk tercihlerimi hep yaşadığım yeri yazmıştım ama puanlar yüksekti olmadı
şimdi artık ek tercih yapıcam
benim gibi olan var mı?
mesela ben alışma sürecinden çok korkyorum herkes gitmiş düzenini kurmuş olacak ben sonradan yurda ve okula gidicemeyvahedigeldismile

Canım bende ek tercih yapıcam inş.Ek yerleştirmede yeni açılan bölümler var onları da tercih edicem, gelirse pek bi sorun olmaz heralde.Bi' kazanalım da elbet alışırızguclubacismile

evet hele bi yerleşelimde:ecrin_bebek:

arkadaşlar ben daha önce puanım düşük olduğu için terciih yapmadım şimdii tercih yapabilirmiyim?
eğer yapabiliyorsam sizce bu puanla tercih yapıyımmı yoksa hiç bulaşmıyımmı ygs6 puanım ek puanlı 273:mymeka: bankacılık istiyordum

yapabilirsin tabiki canım.iyice incele kılavuzu puanları yapyerimseniben

hangi bölümleri yazcaksınız kızlar.. ben antropoloji istiyordum ama sizce nasıl?

hangi bölümleri yazcaksınız kızlar.. ben antropoloji istiyordum ama sizce nasıl?

canım zaten benim puanım bi antropoloji bi arkeolojiye yetiyor
ama çok araştırdım iş imkanı nerdeyse hiç yok:1no2:
bende onun yerine 2 yıllık bölümler yazıcam
ama karar tabiki senin

canım zaten benim puanım bi antropoloji bi arkeolojiye yetiyor
ama çok araştırdım iş imkanı nerdeyse hiç yok:1no2:
bende onun yerine 2 yıllık bölümler yazıcam
ama karar tabiki senin

evet bende araştırdım da niğde tekirdağ da iktisat işletme açılmış canım oraları da yaz hiç belli olmazsenağlama

evet bende araştırdım da niğde tekirdağ da iktisat işletme açılmış canım oraları da yaz hiç belli olmazsenağlama

yok canım ya işletme falan istemiyorum zaten ben:umursamaz::sinifsinif:

sen hangi bölümü istiyorsun pembefare?

tatlım aslında ben öğretmenlik falan istiyorum ama dediğim gibi puanım yetmiyor.ancak arkeolog antropolog ve bazı illerin işletmesine yetiyor
bende 2 yıllık bölümleri azıcam.henüz onlardada karar verebilmiş değilim.

tercih kılavuzunda da erciyes adalet meslek yüksek okulu var ama puanı falan yok alacağı öğrenci sayısıda 60 kişi aradım taradım ama böyle bir üniversite kaytılar da yok bilgisi olan var mı ????

tercih kılavuzunda da erciyes adalet meslek yüksek okulu var ama puanı falan yok alacağı öğrenci sayısıda 60 kişi aradım taradım ama böyle bir üniversite kaytılar da yok bilgisi olan var mı ????

Bölüm yeni açıldığı için henüz bilgileri internette göremeyebilirsin..İlk yapılan tercihlerin klavuzuna bakarsan zaten orda bu bölüm yok..Sanırım eni açılmış ve ek yerleştirmede alacak ilk öğrencilerini..

sağol canım çok teşekkür ederim :)

Tercih yaptımm Ve Kazandımmmmmmm:)
kocaeLi haLkLa iLişkiLer
eee kısLar tercih SonuçLarı ne aLemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…