Ek iş

Esra6504

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
11
7
86
31
Hayırlı geceler Arkadaşlar evliyim eşime destek olmak icin evde ek iş yapmak ıstiyorum yardımcı olabilirmisiniz Lütfen..

Jooble diye bir iş arama motoru var , bildiğimiz kariyer sitelerinden farkı her platformdan iş ilanlarını toplaması..Yaşadığınız ili , yapmak istediğiniz işi , iş saatlerini ,ücret aralığını seçip ara diyorsunuz , tüm iş ilanlarını önünüze getiriyor ..Çok değişik iş tanımları var çocuk kitabı yazarlığından köpek gezdirmeye kadar ..
https://tr.jooble.org
bir örnek :

İş Tanımı

İnternet sitelerine ve ajanslara içerik hizmeti sunan ekibimize kendi evinde çalışmak üzere içerik yazarı arkadaşlar alınacaktır. Ekibimizde yer almak isteyen arkadaşlara 450 TL – 2250 TL aralığında yazdıkları kelime sayısını göre maaş ödenecektir. Maaşlar, her ayın 1-5’i ile 15-20’si arasında 2 parça halinde ödenmektedir.

KİMLER BAŞVURMASIN?

• 1 adet deneme yazısı yazmak istemeyenler.
  • Disiplinli bir şekilde günlük çalışmalarında aksaklık yaratacaklar.
  • Özgün içerik üretemeyecekler.
  • Kopya içerik olmayacağına dair imzalatacağımız sözleşmeyi kabul etmeyenler.
  • En az 1 yıl bizimle çalışamayacaklar.

NOT-1: Başvuran arkadaşlarla yazım denemesi verilecektir.
NOT-2: İşi yarım bırakıp gidecek arkadaşlar hiçbir şekilde ücret talebinde bulunmamayı baştan kabul ederler.
NOT-3: Lütfen, günlük en az 5 saatini işimize ayıramayacak arkadaşlar başvuru yapmasın.
https://www.isbul.net/carsi-medya-1...rce=jooble&utm_medium=cpc&utm_campaign=jooble

merhaba esra :) oriflame markasını duydun mu ? kazanç fırsatlarını falan ? duymadıysa ben sana anlatıyım şimdi sen üye oluyorsun sana katalog yolluyoruz ve sen çevrene gösteriyorsun sipariş alıyorsun aldıgın siparişlere görede %30 kar elde ediyorsun ama derden eger ben daha fazla yükselmek istiyorum diye o zaman kendi ekibini kuruyorsun üye arıyorsun şuan benim direktörüm 5 bin tl maaş alıyor gerçekten çok karlı bir iş kip kurarak daha fazla kazanıyorsunuz maaş 200den başlıyor çıkıyor daha fazla oluyor eger ki düşünürsen bana mesaj at :)

bayanlar ek iş yapmak isteyen evde boş oturmayın öğrenciler ek gelir kazanmak isteyenler ayda 200-3000 tl arası kazanmak istiyorsanız mesaj ay atabilirsiniz

Biobellinda yapıyorum. Üye odaklı çalışıyoruz üye başı 15 TL kzanyorum. Msn at anlatayim

Profesyonel olarak network yapıyorum.ilgilenenler mesaj atabilirler,yükselmek isteyen hayat standartlarını değiştirmek isteyen arkadaşlar ben bunu başardım...belki sıradaki siz de olabilirsiniz....

Hem ev işimi yapıyorum hemde ek işimi msj at konusalım ayrıntıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…