Ek iş

MutluKedi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
2.043
1.211
133
Arkadaşlar yerimi bilmiyorum ama bişey danışmak istiyorum . Eşimle kendi evimize çıktık , eşya borcu ev borcu derken bide üstüne ufak bebeğim olunca yetişemez olduk . Evde ek iş olarak yapabileceğim bildiğiniz paketleme işleri falan var mı , varsa lütfen yardımcı olur msnz

Allah yardimciniz olsun bende cok aradim evde ek is ama hep dolandirici cikiyor karsima malesef.

Aynen yaa inanın geçen denk geldim ama inanmadım . Önden para yatırmanızı istiyorlar ama dolandırıyorlar . Ben inanmadım ama
Ben birisne inanir gibi oldum bayagi takipcili mesajlari olan bir sayfaydi instagramda parayi yollicaktim internetten arattim hakkinda bir suru sikayet hic degilse parami kaptirmadim ama uzuldum.

Ben birisne inanir gibi oldum bayagi takipcili mesajlari olan bir sayfaydi instagramda parayi yollicaktim internetten arattim hakkinda bir suru sikayet hic degilse parami kaptirmadim ama uzuldum.
Üzülmeyin illaki Rabbim bi kapı açar . Bende sizin gibi akıllı davrandım para kaptırmadım

Paketleme işlerin hepsi yalan dolan inanmayın

Hanımlar, çevrenizde Doğu usulü içli köfte yapan, İstanbul Avrupa Yakası'nda ikamet eden, titiz bir ev hanımı var mı? Varsa bana …numarasından wp üzerinden ulaşabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…