• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Ek gidaya ne zaman basladiniz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Cglokty

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2014
16
0
6
34
İstanbul
Merhaba kizlar bebeklerinize ek gida vermeye nezaman basladiniz? Benim sutum yavas yavas yetmemeye basladi bebegim 3 bucuk aylik. Nezaman ve hangi miktarda baslamaliyim ek yiyeceklere? Yardimci olursaniz cok sevinirim. Mesela su vermeli miyim yogurt pirinc unu bebe biskuvisi v.b.??

tesadüfen bir uzman konusurken dinlemistim:37:
ilk 1 yıl sadece anne sütü yeter.anneler yediriyor bebekler obez demisti :ssz:

doktorunuza bi danışın derim :51:

4 ay 20 günlükken doktorumuzun tavsiyesiyle yoğurt meyve suyu vermeye başladım. Tabi sadece tadımlık.Zamanla azar azar artttırdım miktarını. Almıyorsa zorlamamak lazım.Şimdi 7 aylık kızım,ek gıdaya tamamen alıştı diyebilirim,tabi bazı gunler az yiyor işte öyle devam ediyoruz. Ama 4 aydan önce başlamanın bebeklerde sıkıntı yarattığını uzmanlar söylüyor.

Merhaba kizlar bebeklerinize ek gida vermeye nezaman basladiniz? Benim sutum yavas yavas yetmemeye basladi bebegim 3 bucuk aylik. Nezaman ve hangi miktarda baslamaliyim ek yiyeceklere? Yardimci olursaniz cok sevinirim. Mesela su vermeli miyim yogurt pirinc unu bebe biskuvisi v.b.??

benimde aynı şekilde oldu hatta 4 aylıkken sadece 300 gr. almıştı. :25: öncelikle devam sütü önerdi.mecburen devam sütüne başladık. şimdi beş buçuk aylık ve sebze çorbalarına başladık. öncelikle doktora gitmenizi öneririm gerekli kontrolleri yaptıktan sonra daha güzel bilgilendirecektir

5. Ayda ayda başladım ben
Ilk hafta sabah br ikindide meyve
Ikinci hafta sabah meyve ikindide yoğurt
Üçüncü hafta sabah meyve öğlen sebze püresi ikindi yoğurt

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back